- 30 Ocak 2015
- 18.641
- 20.147
- 598
- 29
İsinsa bi dert isinmasa bi dertBnde sakaryadaym burda cook vardi esimde bgun ewe bi geldi islanmis sucuk gbydjiii
bel karın kasık çeken (eli izinli) kadına gidicem yumurtaların çatlaması için birşeyler vercek o kadınHangi kadin ya
Ay sanada yazmstm canım telefon düzeltmis banada yazmsmsana da iyi geceler o zaman canım
Allah seni bende gidiyon sandımAy sanada yazmstm canım telefon düzeltmis banada yazmsm
Şuan gitmiyorumda birazdan giderim bende aslında aciktmda yatcam diye yemyrm :)Allah seni bende gidiyon sandım
çok acıktıysan atıştır bebek istiyor sonuçta onuŞuan gitmiyorumda birazdan giderim bende aslında aciktmda yatcam diye yemyrm :)
Süt iccem şimdi birazda badem felan yedim yeter herhalde :)çok acıktıysan atıştır bebek istiyor sonuçta onu
oh yarasın bebişe yeter o zamanSüt iccem şimdi birazda badem felan yedim yeter herhalde :)
Sütü içmekte bi zor geliyordu ki :))oh yarasın bebişe yeter o zaman
ben çok severim hatta geçen gün taze süt aldım geldim annemden birazını yoğurt mayaladım birazını ayırdım içiyomSütü içmekte bi zor geliyordu ki :))
Hmmm hayrlisi olsn cnm vesile olur ins :)bel karın kasık çeken (eli izinli) kadına gidicem yumurtaların çatlaması için birşeyler vercek o kadın
Iiyyyykkkk bn hc sevmemmmben çok severim hatta geçen gün taze süt aldım geldim annemden birazını yoğurt mayaladım birazını ayırdım içiyom
Hiç sevmem ev yogurduda yemem ette yemiyorum :)) yemeğin içinde felan yemiyorum İskender felan yerim amaben çok severim hatta geçen gün taze süt aldım geldim annemden birazını yoğurt mayaladım birazını ayırdım içiyom
iyiii geceler cnms :)Ben yatyrm kızlar yarın gorusurz iyi geceler
Memleket adiyaman ama tum ailem gaziantep te ikisi ortaya karisikBu arada senin memleket nere bacım
inşallah bende belki bi umut diye gidiyorum hayırlısı..
Iiyyyykkkk bn hc sevmemmm
Allah sizi ne yapmasın emi ne güzel ev yoğurdu mis gibi doğal işteHiç sevmem ev yogurduda yemem ette yemiyorum :)) yemeğin içinde felan yemiyorum İskender felan yerim ama
inşallah canım bi umut diyip gidiyorumHmmm hayrlisi olsn cnm vesile olur ins :)
oo güzel yerler eşimle antep urfa taraflarını gezmek istiyoruz bakalım ne zaman olur..Memleket adiyaman ama tum ailem gaziantep te ikisi ortaya karisikhayirlisi canim umut her zaman olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?