- 30 Ocak 2015
- 18.639
- 20.113
- 598
- 29
Canım niye bu kadar yipratiyosun kendini herkes kendine baksin önce soranlara şuan istemiyoruz nasip kısmet de boşver yaşım daha küçük de mesela ben öyle diyodm :))Öyle canım ya değmez üzülmeye, sinir olmaya bile.. O yüzden oluruna bırakmak en iyisi.. Rabbim cümlemize nasip etsin tüm isteyenlere inşallah. Hayırlısıyla.. Sen iğne vuruluyordun sanırım demi canım? Nasıl gidiyor
Öyle canım ya değmez üzülmeye, sinir olmaya bile.. O yüzden oluruna bırakmak en iyisi.. Rabbim cümlemize nasip etsin tüm isteyenlere inşallah. Hayırlısıyla.. Sen iğne vuruluyordun sanırım demi canım? Nasıl gidiyor
Canım napiyosunnn :))ElifAhsen02 canım aşılama yapmissin daha bir kaç gün hassas olman gerekiyo biraz dikkat etmelisin inşallah birşey olmamistir. Bat be zamandı canim ne zaman kan aldircan
Söyle canimkızlar bişi söylicemm
dün kan verdim 12. gündü umudum yok diye kimseye demedim sonucu aldımSöyle canim
Sonuç ne peki inşallah pozitftr :))dün kan verdim 12. gündü umudum yok diye kimseye demedim sonucu aldım
sonuç : 49.73 sence düşük mü yükselir mi sevinsemmi bilemiyorum çok şaşkınımSonuç ne peki inşallah pozitftr :))
Adet günün geçti mi üzülme neden uzuluyosun doktor bisey demedi mi benim 9 gün gecikmeyle 559dusonuç : 49.73 sence düşük mü yükselir mi sevinsemmi bilemiyorum çok şaşkınım
adetim geçmedi daha son iki gün kaldı yani yükselir mi inşallah yükselir ya karım belim çok ağrıor hasta olacağım sanıyorum her anAdet günün geçti mi üzülme neden uzuluyosun doktor bisey demedi mi benim 9 gün gecikmeyle 559du
Canım o gebelik belirtusiymis zaten bende hala adet oldm sanyrm :) korkma yükseliradetim geçmedi daha son iki gün kaldı yani yükselir mi inşallah yükselir ya karım belim çok ağrıor hasta olacağım sanıyorum her an
inşaallh canım cumaya kadar sabredicem artıkCanım o gebelik belirtusiymis zaten bende hala adet oldm sanyrm :) korkma yükselir
canımmmmm kan testi yaptırdım ben dünn bugünde sonucu aldımElifAhsen02 canım aşılama yapmissin daha bir kaç gün hassas olman gerekiyo biraz dikkat etmelisin inşallah birşey olmamistir. Bat be zamandı canim ne zaman kan aldircan
Aynen canım cuma günü git tekrar yaptır bende ultrasondan baktrcam daha tam keseyi girememiştir alttan ultrasonuda ben istemyrminşaallh canım cumaya kadar sabredicem artık
biraz bekle öyle git canım baktırma alttan ne olur ne olmazAynen canım cuma günü git tekrar yaptır bende ultrasondan baktrcam daha tam keseyi girememiştir alttan ultrasonuda ben istemyrm
Aynen canım cuma günü git tekrar yaptır bende ultrasondan baktrcam daha tam keseyi goreememişti alttan ultrasonuda ben istemyrm
Bende istemiyorum ya cuma günü 7 hafta bitms olacak işte gozukur inşallah sende yaptrma iyi yapılmazsa dusuge neden oluyomusbiraz bekle öyle git canım baktırma alttan ne olur ne olmaz
görünür artık canım ferah tut kalbini . belki kalp atışlarını bile duyarsınız . yok canım yaptırmam durumum hayırlısı ile bi netleşsnBende istemiyorum ya cuma günü 7 hafta bitms olacak işte gozukur inşallah sende yaptrma iyi yapılmazsa dusuge neden oluyomus
Stres yapma pozitif dusun inşallah yükselir :))görünür artık canım ferah tut kalbini . belki kalp atışlarını bile duyarsınız . yok canım yaptırmam durumum hayırlısı ile bi netleşsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?