kışın çok üşüyen ama yaza katlanamayan bir huyum variyi yapmssn bende üsüyorum ya :) ayagımda corapla ev botuyla geziyorm ne zamandr üsüyodm zaten hamilelikten heralde
Çok mu var adetineAyyy aminnnnnn agzndan bal damliyo
inşallah kuzum bekliyoruz özlemleInsallah sende uzlme vardr rabbimin bi bildigi
Bnde ayni oleymmmm yaa en ufak sogukta cenem titrer ama sicaktada patlarm :)kışın çok üşüyen ama yaza katlanamayan bir huyum vargelin kaynana toprağından yaratılırmış ki huylarımız da aynı..
Senin hamilelikten olabilir nerede yaşıyorsun bizim aydın sıcak oluyor..
5 gun :) cookkÇok mu var adetine
Ankaradayim canim bugünde hava yagisliydi gerçi benm ayaklarim usuyo sadece buz gbi :)kışın çok üşüyen ama yaza katlanamayan bir huyum vargelin kaynana toprağından yaratılırmış ki huylarımız da aynı..
Senin hamilelikten olabilir nerede yaşıyorsun bizim aydın sıcak oluyor..
Gecer bunlarda ins canucak tatlm :) meyve yiyosan o bile iyi :)))bi meyve yiyorum zaten sabah kahvaltı yok bulantıdan yiyemyrm öglende acıkmıyorum süt felan iciyorm aksam yemegi iyi yiyodm ondada bugn kötü oldm yiyemedm :)
amin amin ins tatlimm :))İnşallah canım ama hepimizin olsun inşallah
Bisyler hissedyo msn ben hissetmstm :))5 gun :) cookk
Bnde ayni oleymmmm yaa en ufak sogukta cenem titrer ama sicaktada patlarm :)
Meyveyi de normalde çok yiyen bi insan değilim ama en çok o iyi geliyo mideme :)Gecer bunlarda ins canucak tatlm :) meyve yiyosan o bile iyi :)))
amin amin ins tatlimm :))
hm orası öyledir soğuktur daha burası bile 2 gündür sıcak olmaya başladı aman sen dikkat et bebişe birşey olmasınAnkaradayim canim bugünde hava yagisliydi gerçi benm ayaklarim usuyo sadece buz gbi :)
Banada iyi geceler tatlımKizlarrr muhabbet cok iyi ama uzulerek ben gidiyorum, hayirli geceler hepinize, opuldunuz
Ediyorum canım aslında burada ilk defa haziran ortasında boyle şiddetli yağmur oldgnu goruyormhm orası öyledir soğuktur daha burası bile 2 gündür sıcak olmaya başladı aman sen dikkat et bebişe birşey olmasın
Ii gecelerr cnmmKizlarrr muhabbet cok iyi ama uzulerek ben gidiyorum, hayirli geceler hepinize, opuldunuz
iyi geceler canım yarın gündüz giremem kayınvalideme temizliğe gidicem akşam yazarım kadının neler yaptığınıKizlarrr muhabbet cok iyi ama uzulerek ben gidiyorum, hayirli geceler hepinize, opuldunuz
Bnde sakaryadaym burda cook vardi esimde bgun ewe bi geldi islanmis sucuk gbydjiiiEdiyorum canım aslında burada ilk defa haziran ortasında boyle şiddetli yağmur oldgnu goruyorm
Hangi kadin yaiyi geceler canım yarın gündüz giremem kayınvalideme temizliğe gidicem akşam yazarım kadının neler yaptığını
Ay sanada yazmstm bu telefon düzeltti sonra oluyorum :)Banada iyi geceler tatlım
sana da iyi geceler o zaman canımEdiyorum canım aslında burada ilk defa haziran ortasında boyle şiddetli yağmur oldgnu goruyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?