• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlar ben dun cok temizlik yaptim koltuk ittim cektim hep umutsuzdum yoktur diye simdi testte silik cizgi gorunce ya varvarda tutunamadiysa ya bisey olduysa dunden dolayi cok korkuyorum insaallah bisey olmaz :KK43:
dikkat edicen canım öyle kendini zorlamıycan.. inşallah kötü birşey yoktur..

anladım canım benim adetim bittikten sonra oldu bunlar daha var adet olmama kramplarım oluyor adete az kala olabiliyor saydiklarim ama benim bittikten sonra oldu böyle :)

Tilbe_ Tilbe_ Hm inşallah dediğin gibidir canım peki adetine kaç gün var daha??[/QUOTE]
15 gün filan canım bi hafta sonra bu belirtiler oldu hatta nokta kadar kan geldi bi hafta sonra

anladım canım benim adetim bittikten sonra oldu bunlar daha var adet olmama kramplarım oluyor adete az kala olabiliyor saydiklarim ama benim bittikten sonra oldu böyle :)
canım senin şimdi adetine kaç gün var[/QUOTE]
Canım bi 15gun filan var. Test yapsam yanıltir diye yapmıyorum

Tilbe_ Tilbe_ Hm inşallah dediğin gibidir canım peki adetine kaç gün var daha??
15 gün filan canım bi hafta sonra bu belirtiler oldu hatta nokta kadar kan geldi bi hafta sonra[/QUOTE]
Canim sen yumurtlama donemindesin adete bu kadar varken gebelik belirtileri olmaz tam yumurtlama zamanlari bence iyi degerlendir ben gebelik pldugunu sanmiyorum canim kesinlikle beraber ol esinle seffaf akintinda varsa yumurtan catliyodur

15 gün filan canım bi hafta sonra bu belirtiler oldu hatta nokta kadar kan geldi bi hafta sonra
inşallah yerleşme kanamasıdır canım..[/QUOTE]
Insallah canım benim hepimiz hayırlı haberlerle geliriz inşallah bebisimizin doğumuna şafak sayarız ben asker şafağı saydım birde bebiş şafağı saymak nasip olur umarım :)

Canim sen yumurtlama donemindesin adete bu kadar varken gebelik belirtileri olmaz tam yumurtlama zamanlari bence iyi degerlendir ben gebelik pldugunu sanmiyorum canim kesinlikle beraber ol esinle seffaf akintinda varsa yumurtan catliyodur[/QUOTE]
Canım adetim yeni bitti sayılır Akıntı var şeffaf ama kan niye geliyor o zaman yumurtlama dönemime 4 gün var canım 3unde adet oldum 1 ayda bir adet görüyorum ben

Gunaydinnnn kizlaaar:KK200::KK15:

Nasilsiniz durumunuz nasilll :) ben ara ara bakıyorum yetisemiyorum yazılara af buyurun ya :)

Gunaydinnnn kizlaaar:KK200::KK15:

Nasilsiniz durumunuz nasilll :) ben ara ara bakıyorum yetisemiyorum yazılara af buyurun ya :)
Günaydın canım dün akşam mayısta evlenen arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince tabi neden ben böyleyim diye düşünmekle sabahı ettim moraller sıfır sıfır sıfır :(

Günaydın canım dün akşam mayısta evlenen arkadaşımın hamile olduğunu öğrenince tabi neden ben böyleyim diye düşünmekle sabahı ettim moraller sıfır sıfır sıfır :KK43:

Canım benim ya yeni evlisin neden hayatınızı çocuk üzerine kuruyosunuz anlamıyorum gerçekten bak bize vallahi benimle evlenenler iki tane dogurdular üçüncüye gebeler şimdi ben kendime ne zarar vermeliyim diye mi dusuneyim dur bismillah kuzum benim Allahın adıyla başlayın bi kendine zarar veriyosun olacagi varsa da olmz Allah korusun

Canım benim ya yeni evlisin neden hayatınızı çocuk üzerine kuruyosunuz anlamıyorum gerçekten bak bize vallahi benimle evlenenler iki tane dogurdular üçüncüye gebeler şimdi ben kendime ne zarar vermeliyim diye mi dusuneyim dur bismillah kuzum benim Allahın adıyla başlayın bi kendine zarar veriyosun olacagi varsa da olmz Allah korusun
Haklısın canım da annemin komsusuyla akraba yok o hamile sende varmı filan dedi ne çabuk dedim mayısın 5inde evlendi filan kadına sinir oldum aslında. Bizim 29martta oldu düğün. bazı sebeplerden dolayı Mayıs ayında düzenli ilişki yasamaya başladım eşimle canım. Ondan sonra adet oldum haziranın 3unde belki üstüne görme olmuştur diye düşünüp duruyorum. Ben çok üstüne düşmezdim de çevreden de böyle tepki gelince. Belki düzenli olsaydı şu an olabilirdi.. Ama olmadı daha bu ay oldu yani mayısta. Kimse kimsenin gerçeğini bilmeden konuşuyor ya bu durumdan nefret ediyorum. Onyargilarin canı çıksın. Allah ım ne zaman nasip ederse o zama olur..

Haklısın canım da annemin komsusuyla akraba yok o hamile sende varmı filan dedi ne çabuk dedim mayısın 5inde evlendi filan kadına sinir oldum aslında. Bizim 29martta oldu düğün. bazı sebeplerden dolayı Mayıs ayında düzenli ilişki yasamaya başladım eşimle canım. Ondan sonra adet oldum haziranın 3unde belki üstüne görme olmuştur diye düşünüp duruyorum. Ben çok üstüne düşmezdim de çevreden de böyle tepki gelince. Belki düzenli olsaydı şu an olabilirdi.. Ama olmadı daha bu ay oldu yani mayısta. Kimse kimsenin gerçeğini bilmeden konuşuyor ya bu durumdan nefret ediyorum. Onyargilarin canı çıksın. Allah ım ne zaman nasip ederse o zama olur..

Kesinlikle haklisin kimse kimsenin gerçeğini bilmiyor bizde bir buçuk seneden sonra düzenli ilişkiye girdik belki aynı sebeplerden dolayıdır. Kac kisiyle bunu oturup konuşabilirsn ki? Hangi biriyle basediceksin? Şimdiden kendini yıpratma kuzum dedigin gibi Allah ne zaman nasip ederse inşallah Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlat versin canim

Kesinlikle haklisin kimse kimsenin gerçeğini bilmiyor bizde bir buçuk seneden sonra düzenli ilişkiye girdik belki aynı sebeplerden dolayıdır. Kac kisiyle bunu oturup konuşabilirsn ki? Hangi biriyle basediceksin? Şimdiden kendini yıpratma kuzum dedigin gibi Allah ne zaman nasip ederse inşallah Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlat versin canim
Öyle canım ya değmez üzülmeye, sinir olmaya bile.. O yüzden oluruna bırakmak en iyisi.. Rabbim cümlemize nasip etsin tüm isteyenlere inşallah. Hayırlısıyla.. Sen iğne vuruluyordun sanırım demi canım? Nasıl gidiyor :KK16:
:KK68:

Kizlar ben dun cok temizlik yaptim koltuk ittim cektim hep umutsuzdum yoktur diye simdi testte silik cizgi gorunce ya varvarda tutunamadiysa ya bisey olduysa dunden dolayi cok korkuyorum insaallah bisey olmaz :KK43:
Korkma canım bende bu ay hamile olduğumu bilmeden o kadar ağır kaldrdm bazayi felan cektm temizledm bisey olmadı sukur ama smdi dikkat etmeye başla biraz

Back