- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Insallah cnm :))))Insan ole seynce ble mutlu oluo ya ins hepiniz hamis olirsunzz kizlarr :)
napıyım canım otrdm öyle biseylere bakıyorum interntten yanımada meyvemi aldm :)Takiliyoruz oylesine iste cnm sen napiyosun? :)
Anaam bacim boswerdm artkk:)
Oh afiyet olsun, yarasin sana da bebisine de :)))napıyım canım otrdm öyle biseylere bakıyorum interntten yanımada meyvemi aldm :)
ye ye sen guzel beslen dikkat et :)iyi ne güzel bende öyle meyve felan yiyorm :)
bana yaramasın bebise yarasın kızz :) ilk aydan kilo almayalm :)Oh afiyet olsun, yarasin sana da bebisine de :)))
ediyorum canım aslındaa hamile oldugumu ögrendikten sonra bi iştahsızlık oldu tatlı cikolata felan yiyemiyorm tiksindim en sevdiğim seylerden :)Y
ye ye sen guzel beslen dikkat et :)
Vitamin anlaminda kiz kilo alma tebi :)))bana yaramasın bebise yarasın kızz :) ilk aydan kilo almayalm :)
Cnm bn 8 aydr ewliim ilk ay hamile kalmistm ama dustuNe zamandır istiyon ki hemen umutsuzluğa kapılmışsın??
Lap topımı aldım çayımıda balkona çıktım odalar çok sıcak, bir yandan radyo dinliyorum bir yandan facebook, bir yandan da burada sizlerle sohbet ediyorum.. çok mu uzun oldu nekızlar napıyosunuuuzz:))
Uhuu bn bseyden tiksindigmi düşünemiyorum valla yda istfra ettgmi bn kolay kolay etmem midem surekli bulanr ama :))))ediyorum canım aslındaa hamile oldugumu ögrendikten sonra bi iştahsızlık oldu tatlı cikolata felan yiyemiyorm tiksindim en sevdiğim seylerden :)
bi meyve yiyorum zaten sabah kahvaltı yok bulantıdan yiyemyrm öglende acıkmıyorum süt felan iciyorm aksam yemegi iyi yiyodm ondada bugn kötü oldm yiyemedm :)Vitamin anlaminda kiz kilo alma tebi :)))
İnşallah canım ama hepimizin olsun inşallahBenim umudum var ama senden
iyi yapmssn bende üsüyorum ya :) ayagımda corapla ev botuyla geziyorm ne zamandr üsüyodm zaten hamilelikten heraldeLap topımı aldım çayımıda balkona çıktım odalar çok sıcak, bir yandan radyo dinliyorum bir yandan facebook, bir yandan da burada sizlerle sohbet ediyorum.. çok mu uzun oldu ne
benmde sadece bulantım oluyo istifar yokta :)Uhuu bn bseyden tiksindigmi düşünemiyorum valla yda istfra ettgmi bn kolay kolay etmem midem surekli bulanr ama :))))
Hee ins. Hep kolaycana gecerr :)benmde sadece bulantım oluyo istifar yokta :)
Cnm bn 8 aydr ewliim ilk ay hamile kalmistm ama dustuondan beri ya unutsuzluk deilde kendimi kotusune alisttiryorum ki sonra cookk mutlu olaym:) bi de bu ay sanki olmamis gbi gelio ama hergun az az akintm var normalde oolmazdi bi sorunmu varki
İnşallah canım sende bi an önce anne olursn inşallahHee ins. Hep kolaycana gecerr :)
Insallah sende uzlme vardr rabbimin bi bildigiDaha yenisin canım Allah bir daha verir inşallah.. bizde 15 ay oldu hala yok bugün bizden sonra evlenen eşimin arkadaşının hamile olduğunu duydum içim bi tuhaf oldu ama inşallah bizlerinde olacak hep dua edelim Allah'a bu hayırlı mübarek günlerde..
Ayyy aminnnnnn agzndan bal damliyoİnşallah canım sende bi an önce anne olursn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?