How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ne zamandır istiyon ki hemen umutsuzluğa kapılmışsın??
Cnm bn 8 aydr ewliim ilk ay hamile kalmistm ama dustu :( ondan beri ya unutsuzluk deilde kendimi kotusune alisttiryorum ki sonra cookk mutlu olaym:) bi de bu ay sanki olmamis gbi gelio ama hergun az az akintm var normalde oolmazdi bi sorunmu varki :(

Lap topımı aldım çayımıda balkona çıktım odalar çok sıcak, bir yandan radyo dinliyorum bir yandan facebook, bir yandan da burada sizlerle sohbet ediyorum.. çok mu uzun oldu ne :KK73::KK6:
iyi yapmssn bende üsüyorum ya :) ayagımda corapla ev botuyla geziyorm ne zamandr üsüyodm zaten hamilelikten heralde

Cnm bn 8 aydr ewliim ilk ay hamile kalmistm ama dustu :KK43: ondan beri ya unutsuzluk deilde kendimi kotusune alisttiryorum ki sonra cookk mutlu olaym:) bi de bu ay sanki olmamis gbi gelio ama hergun az az akintm var normalde oolmazdi bi sorunmu varki :KK43:

Daha yenisin canım Allah bir daha verir inşallah.. bizde 15 ay oldu hala yok bugün bizden sonra evlenen eşimin arkadaşının hamile olduğunu duydum içim bi tuhaf oldu ama inşallah bizlerinde olacak hep dua edelim Allah'a bu hayırlı mübarek günlerde..

Daha yenisin canım Allah bir daha verir inşallah.. bizde 15 ay oldu hala yok bugün bizden sonra evlenen eşimin arkadaşının hamile olduğunu duydum içim bi tuhaf oldu ama inşallah bizlerinde olacak hep dua edelim Allah'a bu hayırlı mübarek günlerde..
Insallah sende uzlme vardr rabbimin bi bildigi

Back