- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
:)Kiz siz beni ne takmionuzz
Bel, karın ve kasık çeken kadın duymuşsundur bunlara eli izinli deniliyor.. Bende araştırdım bizim burada biri varmış giden çoğu kişinin bebekleri olmuş.. ilk kez geçen hafta gittim rahim ters dedi çevirdi dün yine gittik yumurtlaman olmamış 2 gün sonra gel yumurtaların çatlaması için birşey vericem dedi yarın yine gidicem, onu konuşuyorduk canım..Canim kadin derken anlamadim ben belliki kacirmisimdemekki nedir o
Evet canim bizim memlekette var ve cidden hamile kalanlarida duydum ozellikle o rahim ters denen olayi bi kac kiside duydum hadi insaallah vesile olsun sanaBel, karın ve kasık çeken kadın duymuşsundur bunlara eli izinli deniliyor.. Bende araştırdım bizim burada biri varmış giden çoğu kişinin bebekleri olmuş.. ilk kez geçen hafta gittim rahim ters dedi çevirdi dün yine gittik yumurtlaman olmamış 2 gün sonra gel yumurtaların çatlaması için birşey vericem dedi yarın yine gidicem, onu konuşuyorduk canım..
Sende duydun mu hiç çevrenden böyle birşey??
ovulasyonun 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası da önemliymiş o zamanlarda tutma ihtimali varmış canım benim bildiğim kadarıylaHmm.. Anladim canim. Ben 3 gun flan saniyordum, sagolasin :)
Siz beni tanimadnz mi kizlarr isimimi degistrdiimmmm
Bu arada senin memleket nere bacımEvet canim bizim memlekette var ve cidden hamile kalanlarida duydum ozellikle o rahim ters denen olayi bi kac kiside duydum hadi insaallah vesile olsun sana
Benim 3 gunluk bi kaybim var bu ay tam da sirasinda ondan umudum yok ama hayirlisi cnm :)ovulasyonun 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası da önemliymiş o zamanlarda tutma ihtimali varmış canım benim bildiğim kadarıyla
Seni gidi seni tanidim tebi :) ben de umutsuzum olsunSiz beni tanimadnz mi kizlarr isimimi degistrdiimmmmkiz ben bu ay cok umutsuuzuuummmm nyekii )
Canim benim ilk hamileligimde bebegimi düşÜrdüm . Ikinci hamileliğim de doğum yaptım ertesi günü bebegimi kaybettimCnm bn konuuu tam bilmiom senin varmi bebisin anlamdm iki hamileligm yazmssnda
Her ay umutluyuzda noluo :))Seni gidi seni tanidim tebi :) ben de umutsuzum olsun
Yaa cnm cok ozur dilerm ya uzmek istememistmCanim benim ilk hamileligimde bebegimi düşÜrdüm . Ikinci hamileliğim de doğum yaptım ertesi günü bebegimi kaybettim
Siz beni tanimadnz mi kizlarr isimimi degistrdiimmmmkiz ben bu ay cok umutsuuzuuummmm nyekii )
Umutsuzluk yok kızlar hep içinizde olacak sadece fazla kafaya takmıycaz stres yapmıycaz ama hep umudumuz olacakBenim 3 gunluk bi kaybim var bu ay tam da sirasinda ondan umudum yok ama hayirlisi cnm :)
Anaam bacim boswerdm artkk:)Umutsuzluk yok kızlar hep içinizde olacak sadece fazla kafaya takmıycaz stres yapmıycaz ama hep umudumuz olacak
Yaniii :) bu ayi es gecsek nolacak :) regl olunca evde temizlik yapacam, omrum olursa onun planini bile yaptim, regl olunca oruc olmayacak diye , kismet :)Her ay umutluyuzda noluo :))
Benim umudum var ama sendenUmutsuzluk yok kızlar hep içinizde olacak sadece fazla kafaya takmıycaz stres yapmıycaz ama hep umudumuz olacak
Bn yanliz bi sekilde tv falan meyve ole :)kızlar napıyosunuuuzz:))
Takiliyoruz oylesine iste cnm sen napiyosun? :)kızlar napıyosunuuuzz:))
Insan ole seynce ble mutlu oluo ya ins hepiniz hamis olirsunzz kizlarr :)Benim umudum var ama senden
iyi ne güzel bende öyle meyve felan yiyorm :)Bn yanliz bi sekilde tv falan meyve ole :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?