• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlar bu cuma doktora gidiyorum klomen bugün bitti dua edin yumurtalarım olgunlaşmıştır insallah bu sabah sağ kasığım çok agrıdı eğilip dogruldukça da kramplar giriyo belime normal mi sizce
benimde bitti klomen persembe gidiyorum bende kontrole aynisi bendede oldu ya ara ara agrisdi kasiklarim bende yumoslar buyuyordur diye oluyodur diyorum ama bakalim ne olacak :-)

benimde bitti klomen persembe gidiyorum bende kontrole aynisi bendede oldu ya ara ara agrisdi kasiklarim bende yumoslar buyuyordur diye oluyodur diyorum ama bakalim ne olacak :-)
inşalllaaaahhhhh büyüsünde tutsun artık biri iki de olur :kk77::KK46: o zaman tadından yenmez vallaaa:21:

Bir hafiz hoca yakinim bana dediki hayirli bir evlat icin esinizle birlikte olmadan once sag tarafiniza donup elinizi karniniza koyun ve salavat getirin kac tane getirebilirseniz sonra esinizle birlikte olun banyo yapip abdest aldiktan sonra tekrar ayni seyi yapin dedi ben de yapiyorum bir kac gun oldu

Bir hafiz hoca yakinim bana dediki hayirli bir evlat icin esinizle birlikte olmadan once sag tarafiniza donup elinizi karniniza koyun ve salavat getirin kac tane getirebilirseniz sonra esinizle birlikte olun banyo yapip abdest aldiktan sonra tekrar ayni seyi yapin dedi ben de yapiyorum bir kac gun oldu
duymamistim hic ilk kez duyuyorum ama yapariz insaallah vesile olur canim saol

Merhaba kizlaaar ben geldimm. Doktor hormon bozukluğu var dedi. Yumurtan çalışıyor düzenli adet görüyorsun ama değerin yuksek çıkmis dedi. Bir suru yumurtam varmış aralarından en büyüğünü takip etti buyumemisler daha dedi hiiicccc üzülmesin vallah :))))) çünkü daha önce hic hormonlarımin bozuk olduğunu hic bi doktor demedi kıllanma sivilcelenme adet düzensizliği yok bende kistte yok. Bu ay 14 gün gecikti ilk defa içim çok rahat vallah doktorum çok olumlu konuştu sakin kür ilaç ovulasyon falan yaptırma bu ayi bana bırak dedi :)))) 4 senenin ayı öyle geçti bu ayda senin olsunnn doktorum :)))))))

Back