• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

hamile-gebe-anneler-10.jpg

Kızlar bir gün inşallah bizim de göbüşmüz böyle dolar! :D

Arkadaşlar araştırdıgım kadarıyla üstüne görme durumu diye birşey varmış.. Öyle olduğu zaman adet oluyorsun, fakat bi düzensizlik oluyormuş. Hafif geliyormuş ki bende bu ay böyle oldu karnım sertleşir ve çok şişerdi az geldi 5 günde biten adetim 3 günde bitti. Karnım hala yumuşak belirti olarak ara sıra kasık bölgeme kramp giriyor. Sizce adetimin gecikmesini mi beklemeliyim yoksa direkt doktora gidip kan tahlili mi yaptırayım?

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım iki senedir istememize rağmen hamile kalamıyorum.. Bugun adet olmam gerekiyordu. Iki gündür akıntılarım oluyordu. Bugun ise çamur gibi bir akıntı geldi. Normalde göğüslerim ağrır sancım olur ve canım tatlı isterdi. Bu defa hiç biri yok. Adet kanamasıda başlamadı henüz. Dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun :KK43: sizce adet mi olacam yaa
Haydi rasgele kuzum inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Selamunaleykum bayanlar sanrm kmse yok herkes uyumstr tabi :-)kzlar bsey sorcam bel agrm kesldi bugun ara ara sol kasgma agri grdi karnmda sislik hergun var bde bugun yne arar ara gogus cevreme hafif agri girp hemen gecyo bi sol bi sag taraf bazen iki tarf takvmime gore bugun yumurtam catlamasi lazm ama akntm yk acaba catlamadmi ya .s bde afedersnz idrarmda enfeksyn ckti bu gebelge ne kadar engel blen varmi cvplarnz icin smdiden cok tsekkurler Allah razi olsun

Selamunaleykum bayanlar sanrm kmse yok herkes uyumstr tabi :-)kzlar bsey sorcam bel agrm kesldi bugun ara ara sol kasgma agri grdi karnmda sislik hergun var bde bugun yne arar ara gogus cevreme hafif agri girp hemen gecyo bi sol bi sag taraf bazen iki tarf takvmime gore bugun yumurtam catlamasi lazm ama akntm yk acaba catlamadmi ya .s bde afedersnz idrarmda enfeksyn ckti bu gebelge ne kadar engel blen varmi cvplarnz icin smdiden cok tsekkurler Allah razi olsun
Tatlm bendede bakteri vardı ama idraririmda değil ilaç kullandm geçti ilk ay değil ikinci ay hamile kaldm

Gunaydin canlarimm :KK200::nazar:nasılsınız güzel bayanlar dün burdayken kimse yoktu misafirliğe gitmiştim bi bakım dedim bir suru msj var kızlar ne durumdasiniz tek tek okuyup cevap verme vaktim olmadı kusura bakmayın cooook seviliyosunuzz :KK68:

Back