• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

evet canm. Napiyim kullanıyimmi şimdi. İşe yarar mı bu halde
doktor ne zaman basla dediyse o zaman basla tatlim bide ilacı kullanırken hamile kalmanın bi riski var mı internetten bak benim kulladıgım ilacta kesinlikle hamileler ve hamilelik süphesi olanlar kullanmasn yazıyodu

doktor ne zaman basla dediyse o zaman basla tatlim bide ilacı kullanırken hamile kalmanın bi riski var mı internetten bak benim kulladıgım ilacta kesinlikle hamileler ve hamilelik süphesi olanlar kullanmasn yazıyodu
doktorum 10 gun korun sonra zaten yumurtlamana denk gelio korunmayı bırak dedi. Ama ben diorum ki acaba şuan adetliyken kullansam etkisi olurmu ki

oyle mi. Bnde dun senle yazıştıktan sonra bi sormak istedim.
bide şoyle bişy var benm ilacım sadece 3 gunluk. 3 gunde bitiyo kutu. Seninkide oyle miydi canm
benimkide 5 günlüktü ama doktor sanaa niye 10 gün korunn dems sadece anlamadm banada adet olana kadar korun adetin bittikten sonra korunmayı bırakablrsn demsti

sen eczaneye bi sor yada doktorunla konusma imkanın varsa konus tekrar fitilide kullandktan sonra bi hafta yada 10 gün ilişki olmaması gerekiyo diye bilyrm
işte doktorun dediği oluyo zaten. Yarın fitile başliyim diyorum. İlacada bugun. Adetimin son gunleri zaten. Sadece lekelenme var. 10 gun ilişki olmaz sonrada yumurtlamaya denk gelio zaten

işte doktorun dediği oluyo zaten. Yarın fitile başliyim diyorum. İlacada bugun. Adetimin son gunleri zaten. Sadece lekelenme var. 10 gun ilişki olmaz sonrada yumurtlamaya denk gelio zaten
tamam o zaman canım öyle yap bide folik asite basla hamile kalcaksan bana doktor verdi simdi hamile kalmadan 3 ay önce icilmeside iyi oluyoms doktora gidincede sor bi hatta

tamam o zaman canım öyle yap bide folik asite basla hamile kalcaksan bana doktor verdi simdi hamile kalmadan 3 ay önce icilmeside iyi oluyoms doktora gidincede sor bi hatta
kullanıyorum onu zaten canım. Dktrum vermilti.. Bide ben 2 duşuk yaptım pıhtılaşma hastasıyım ben.

Back