- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Ins cnm....Geçer öyle sıkıntım yok zaten baş dönmesi çok oluyo oda geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins cnm....Geçer öyle sıkıntım yok zaten baş dönmesi çok oluyo oda geçer
bende baktım kimse olmayınca cıkmıstım :))Buralara me olmus boyle, kimsecikler yok....
Haftasonu ya isleri var herhalde herkesin :))bende baktım kimse olmayınca cıkmıstım :))
bizde iki gündür düğün var oraya gidiyoruz giremiyorm gelince giriyorum anca oda gec oluyo smdide makyajımı cıkarıp yatcam ama üseniyorum :)Haftasonu ya isleri var herhalde herkesin :))
Oh ne guzel dugun falan :) usenme bakiyim cikar makyajini zarar vermesin yuzune canim :)bizde iki gündür düğün var oraya gidiyoruz giremiyorm gelince giriyorum anca oda gec oluyo smdide makyajımı cıkarıp yatcam ama üseniyorum :)
hic cıkarmadan yatmam zaten oyle yatınca sabah daha zor oluyo cıkarması :)neyse ben cıktım o zaman canım makyajımı cıkarıyım yatıyım iyi geceler sana :))Oh ne guzel dugun falan :) usenme bakiyim cikar makyajini zarar vermesin yuzune canim :)
Sana da iyi geceler canim, bye bye :)hic cıkarmadan yatmam zaten oyle yatınca sabah daha zor oluyo cıkarması :)neyse ben cıktım o zaman canım makyajımı cıkarıyım yatıyım iyi geceler sana :))
Burdayım kuzummmmmBuralara me olmus boyle, kimsecikler yok....
Saol canm zahmet verdm hakkni helal et ya hafif var ama neyn nesi anlamadm bat 26bkalm ksmet artk insallah hepmz guzel haberler alrz hayrlsylaKasığın yan tarafında da karnımın yan tarafında da yok kuzum
Estağfirullah ne olcak sen hayırlı haber ver de bize yeterSaol canm zahmet verdm hakkni helal et ya hafif var ama neyn nesi anlamadm bat 26bkalm ksmet artk insallah hepmz guzel haberler alrz hayrlsyla
Endişelenmeyin hemen, belki Yerleşme kanamasının, yarın doktorunuza görüşürsünüz o sizi ferahlatır.merhaba. Biraz önce lavaboya girdim ve siyah fındık büyüklüğünde bir pıhtı geldi jel ile birlikte. Bebeğim düşse kanamam olur demi çok korkuyorum
Tüp bebek yaptırdım ve şuan 4 hafta 5 günlük hamileyim
Benim 21 Haziran ama adet Olcam kesin göğsüslerim ağrımaya başladı bile, alt karında da ufak ufak sancılar geliyorHepimizin yakin bat. masallah hepmz ay sonuu :))
Bnmde 22hazran bnde bsey yok hayret :) son gunlerde olur kesinn:)Benim 21 Haziran ama adet Olcam kesin göğsüslerim ağrımaya başladı bile, alt karında da ufak ufak sancılar geliyor
Burdayım kuzummmmm