• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım iki senedir istememize rağmen hamile kalamıyorum.. Bugun adet olmam gerekiyordu. Iki gündür akıntılarım oluyordu. Bugun ise çamur gibi bir akıntı geldi. Normalde göğüslerim ağrır sancım olur ve canım tatlı isterdi. Bu defa hiç biri yok. Adet kanamasıda başlamadı henüz. Dua edin lütfen yerleşme kanaması olsun :KK43: sizce adet mi olacam yaa

Canım yaa inşallah hamissindir daha önce gecikme oluyomuydu? Surat asmaak yok dua et inşallah yerleşme kanamasidir belirtilerin var mi?

çok şukur canm hormonlara baktı gayet iyi dedi. Sadece rahim ağzında enfeksiyon var o yuzden spermler oluyo dedi. İlaç verdi inşllh bu ay geçer
Canım yaa iyi hormonlarının güzel olması inşallah bi ilaçla geçer de hemen hamis olursun Allahım dualarını kabul eylesin inşallah :-*

Devam et canım ya adet olana kadar bazılarına sk iliski bazılarına da uzun aradan sonra etkili oluyormuş ikisini de yaptık olmadı :)) adetten cikali 4.5 gün oldu canım doktorun bana verdiği ilaç FSH dusurycu artı gebeliğe engel bi ilaç bu ilaç beni mahvettin goguslerim çok ağrıyı karnim ağrıyo lekelenmem var sancim var çok merak ediyorum neyin nesi. Benim bebis planlarım suya düştü canım Bi dahaki reglmde aşılama yapcaktk taşınmadan dolayı kaldı işte hayırlısı canım :)
Olsun canım taşındıktan sonra hayırlısıyla gelecek bebiş ben inanıyorum, sen rahat bırak kendini,üstüne düşünce hakkaten olcağı varsada stresten olmuyo. Çok yakında o bebek buraya gelecek yazıyorum ;) Dualarım sizlerle...

o ilacı kullandktan hemn sonra mı kaldı acaba onu merak ettim
Yok tatlm martta kullandım o ay korunduk hep nisanda adet oldum bitti ondan sonra korunmayı bıraktık mayistada adet oldm şimdi hamileyim adetin duzenszlesizlesmsti iki ay o düzene girdi sonra hamile kaldm

Olsun canım taşındıktan sonra hayırlısıyla gelecek bebiş ben inanıyorum, sen rahat bırak kendini,üstüne düşünce hakkaten olcağı varsada stresten olmuyo. Çok yakında o bebek buraya gelecek yazıyorum :KK66: Dualarım sizlerle...

Ayyy sen ne güzel konuştun öyle yaaa :-* canimsinnn Allahım dualarını kabul eylesin inşallah Allahimmm en hayırlı zamanda isteyenlere sana bu topikte olanlara herkese bana da versin insallah :)

Ayyy sen ne güzel konuştun öyle yaaa :-* canimsinnn Allahım dualarını kabul eylesin inşallah Allahimmm en hayırlı zamanda isteyenlere sana bu topikte olanlara herkese bana da versin insallah :)
Amin canım bak bugün mübarek gün,tamda ezan saati mübarek saatte hepimiz için gönlümden dua ettim,olacak vakti saati var,stres yapmayalım yeter. Kasıyoruz kendimizi, iyi yönden bakarsak biraz daha kafa dinlemiş oluyoruz negüzel :) çocuk oldumu çoook arıycaz bu rahatlığı ;) heheh

Yok yapmyrm tatlm amin hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin Rabbim

Amin canım bak bugün mübarek gün,tamda ezan saati mübarek saatte hepimiz için gönlümden dua ettim,olacak vakti saati var,stres yapmayalım yeter. Kasıyoruz kendimizi, iyi yönden bakarsak biraz daha kafa dinlemiş oluyoruz negüzel :) çocuk oldumu çoook arıycaz bu rahatlığı :KK66: heheh
Ayy amiiin kızlar ya aminn Allahım kabul buyursun inşallah yaa :* cansiniz vallahi bu dualar yolumuza ışık olacak insallah

Canım doktor ne ilacı verdi sana enfeksiyon için. Bende antibiyotik kullandım bu ay korunun fln demedi doktor zaten ilaçta azdı bitti hemen
antibiyotik,fitil vebişey daha vqrdı verdi. Şuan adetim zaten 10 gun korun dedi zaten sonra yumyrtlamana denk gelio dedi

Back