• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Herkeslere selamlar arkadaslar, bu aralar pek katilamadim araniza. Isler gucler....
iyidir umarim herkes, hersey yolundadir yine umarim. Guzel haberi olan yok mu? Soyle ennn bebişlisinden :):anneadayı:

Kuzum benim 21 Haziran bat bu ay ümitsizIm, kısmet.
Yakinmis bizim batlar kuzum da sıkma canini hic. Ben de cok umutlu degilim. Su yumurtlama donemimi kacirdim gibi daha dogrusu gec kaldik. Ov.testi kullanmiyorum ama anliyorum. Araya zaman girince 3 gun gibi denk gelmedi diye dusunuyorum. Ama napalim ya kismet artik, onumuz ramazan hayirlisi insallah..

Evet tatlım bizimKiler yakın ben de test kullanmıyorum akıntıdan Anlıyorum bizim de vaktinde olmadı aynen öyle Hayırlısı.

Tedbir olmayinca tevekkul de edemiyorum diyim cnm ya, gun gecince ihtimal azaliyor tabi ama Allah bilir en dogrusunu yine de.... senin nasil gidiyor canim bebisinn nasil :)
İyi gidiyo canım sabahları bulantim oluyo sadece öyle kusma felan yok allahtan gerçi ne zaman başlıyor bilmyrmda :)

Back