- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bat.a ne kadar kaldı?Herkeslere selamlar arkadaslar, bu aralar pek katilamadim araniza. Isler gucler....
iyidir umarim herkes, hersey yolundadir yine umarim. Guzel haberi olan yok mu? Soyle ennn bebişlisinden :)
Iyilik canım sen nasılsınNaberr kizlarr
Kuzum cok var daha bugunler ov. gunlerim. Bat 25 haz. Tabi gecikmezse yine.Kuzum bat.a ne kadar kaldı?
Kuzum benim 21 Haziran bat bu ay ümitsizIm, kısmet.Kuzum cok var daha bugunler ov. gunlerim. Bat 25 haz. Tabi gecikmezse yine.
Senin durumlar nasil peki...
Yakinmis bizim batlar kuzum da sıkma canini hic. Ben de cok umutlu degilim. Su yumurtlama donemimi kacirdim gibi daha dogrusu gec kaldik. Ov.testi kullanmiyorum ama anliyorum. Araya zaman girince 3 gun gibi denk gelmedi diye dusunuyorum. Ama napalim ya kismet artik, onumuz ramazan hayirlisi insallah..Kuzum benim 21 Haziran bat bu ay ümitsizIm, kısmet.
Evet cnm. Ben de belki diyorum sonra diyorum yok gec kaldik ama hayirlisi insallah..Evet tatlım bizimKiler yakın ben de test kullanmıyorum akıntıdan Anlıyorum bizim de vaktinde olmadı aynen öyle Hayırlısı.
Canım bu ay bende umitsizdm ümidi kestiğinde oluyor zaten hepKuzum benim 21 Haziran bat bu ay ümitsizIm, kısmet.
Tedbir olmayinca tevekkul de edemiyorum diyim cnm ya, gun gecince ihtimal azaliyor tabi ama Allah bilir en dogrusunu yine de.... senin nasil gidiyor canim bebisinn nasil :)Canım bu ay bende umitsizdm ümidi kestiğinde oluyor zaten hep
ben daha olmadm turnasol adet sokturucu kullanıyrm kan tahlılı yok cıktı ama hala olmadm ((Ne durumdasin canım :) İlknur da yoook onu da merak ettim
inş..Canım geçmiş olsun kendini rahat bırak olursun inşallah
Ay sen çok tatlı dillisin çok yaşayın siz .Canım bu ay bende umitsizdm ümidi kestiğinde oluyor zaten hep
Canım kendini rahat bırak ılık duş al bol yürüyüş yap adaçayı iç adet olmaya odaklan inş olursun.ben daha olmadm turnasol adet sokturucu kullanıyrm kan tahlılı yok cıktı ama hala olmadm ((
aaaah aaah inşşCanım kendini rahat bırak ılık duş al bol yürüyüş yap adaçayı iç adet olmaya odaklan inş olursun.
İyi gidiyo canım sabahları bulantim oluyo sadece öyle kusma felan yok allahtan gerçi ne zaman başlıyor bilmyrmda :)Tedbir olmayinca tevekkul de edemiyorum diyim cnm ya, gun gecince ihtimal azaliyor tabi ama Allah bilir en dogrusunu yine de.... senin nasil gidiyor canim bebisinn nasil :)
Gunaydin canim, masallah size ya tatli zorluklar bunlar gelir gecer hepsi saglik olsun :)İyi gidiyo canım sabahları bulantim oluyo sadece öyle kusma felan yok allahtan gerçi ne zaman başlıyor bilmyrmda :)
Geçer öyle sıkıntım yok zaten baş dönmesi çok oluyo oda geçerGunaydin canim, masallah size ya tatli zorluklar bunlar gelir gecer hepsi saglik olsun :)