- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
benimde bitti klomen persembe gidiyorum bende kontrole aynisi bendede oldu ya ara ara agrisdi kasiklarim bende yumoslar buyuyordur diye oluyodur diyorum ama bakalim ne olacakkızlar bu cuma doktora gidiyorum klomen bugün bitti dua edin yumurtalarım olgunlaşmıştır insallah bu sabah sağ kasığım çok agrıdı eğilip dogruldukça da kramplar giriyo belime normal mi sizce
inşalllaaaahhhhh büyüsünde tutsun artık biri iki de olurbenimde bitti klomen persembe gidiyorum bende kontrole aynisi bendede oldu ya ara ara agrisdi kasiklarim bende yumoslar buyuyordur diye oluyodur diyorum ama bakalim ne olacak
ayyy iki tane mii dusuncesi bile guzel vallainşalllaaaahhhhh büyüsünde tutsun artık biri iki de oluro zaman tadından yenmez vallaaa
hoşbuldum canımHoş geldin canimmm
inşallah olurda o zamanda ayy çok zor ikiz annesi olmak yetişemiyorum diye sitem ederiz birbirimizeayyy iki tane mii dusuncesi bile guzel valla
rabbim güzel sonuçlarla dönmeyi nasip etsin hakkından hayırlısı ne ise onu versin inşallaaahhh öpüldün şekerCanlaaar ben şimdi doktora gidiyorum gelir gelmez yazicam dua edin opuldunuz
hayirli haberlerle gel insaallah canimCanlaaar ben şimdi doktora gidiyorum gelir gelmez yazicam dua edin opuldunuz
ayy yok etmeyiz ya baksana ne hevesle vekliyoruz onlariinşallah olurda o zamanda ayy çok zor ikiz annesi olmak yetişemiyorum diye sitem ederiz birbirimize
ne canimSizinle birles paylasmak istiuorum arkadaslar
duymamistim hic ilk kez duyuyorum ama yapariz insaallah vesile olur canim saolBir hafiz hoca yakinim bana dediki hayirli bir evlat icin esinizle birlikte olmadan once sag tarafiniza donup elinizi karniniza koyun ve salavat getirin kac tane getirebilirseniz sonra esinizle birlikte olun banyo yapip abdest aldiktan sonra tekrar ayni seyi yapin dedi ben de yapiyorum bir kac gun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?