- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
yok canim beyaz sogan olmuyor normal yemeklik sogan var ya hani iste ondan bitane orrta boy sogani dorde boluceksin birbucuk su bardagi klorsuz suyu kaynaticaksin kaynadigi anda sogani icine aticaksin bes dk beraber kaynaticaksin sonra biraz iliyinca sogutmadan iceveksinBirsey sorucam sogan kuru nasil yapiliyor beyz sogan olur mu aceba
Birsey sorucam sogan kuru nasil yapiliyor beyz sogan olur mu aceba
korkmada zaten canim bisey cikmaz insaallah sen yaptir yinede o zamanCanım doktorum erkek bakıp kontrol etti ilk muayenemde. Gogus ucum yok içine batik ve genelde ucunu cikarmaya calistigimda kati bi beyaz bi akıntı vardı. Sanırım birşeyler farketti mutlaka gidin dedi. Esim neden diye sorduğunda aşılama öncesi gerektiren birşey dedi. :) bende kontrol edince birşeyler hissediyorum ama jorkmadim hic
Benim adetim 13 gun oldu biteli simdi baslasam olur mu birde 15 gun sabah aksam mi icmem gerek
evet on bes gun gunde iki kez icilecek simdi baslasan olur heralde gunu konusinda net.degilim.bendeBenim adetim 13 gun oldu biteli simdi baslasam olur mu birde 15 gun sabah aksam mi icmem gerek
hadi hayirlisi bizide haberdar et mutlaka canim hormon sonuclarin nasil acabaİnşallah cancanim bu gün 4-5 gibi muayene olcam bu gün meme ultrasyonu yapcam simir alcam :)) hormon tahlilim de çıktı bakalım neler olcak
hadi hayirlisi bizide haberdar et mutlaka canim hormon sonuclarin nasil acaba
Olabilir 5 aydır gidiyorum doktora ama çok sıkıldım bir an önce olsun istiyorum o yüzden demiş olabilir haklısın..bende bor bucuk yillik evliyim bizdede sorun yok suan doktorum ilk klomenle basliycaz klomenle.olmzasa ignelrrle devam edicez dedim asilama dedim dur ne asilamasi dedi kendiliginden olucak ben.inaniyorum sen de inan dedi . belki aceleci gorduyse doktor.sizi beklememek icin ole demistir
Ayy ağzın bal yesin canımmm inşallahhh allahım yardım etsin 1 yıl odlu artıkkCanım okadar iyi sartlardasin ki bence hic birşey yapmadan hamis olcaksin :))) çok guzel iste sadece soğan kuru dene eminim hemen hamis olcaksin
Ayy ağzın bal yesin canımmm inşallahhh allahım yardım etsin 1 yıl odlu artıkk
Ne güzell pozitifsin yaa vallahi kendime geldim sayende.. Hepimiz kalalım hepimiz sonra eşşek sıpalarının sorunlarını konuşalım bir gün burdaAmiiin canım amiiinn amaaa benim gönlüm rahat :) sanki burda yazanlar hamis olcakmis gibi :) zaten yasimiz küçük her turlu tedaviyi cevaplicaktir bunyemiz :)
Ne güzell pozitifsin yaa vallahi kendime geldim sayende.. Hepimiz kalalım hepimiz sonra eşşek sıpalarının sorunlarını konuşalım bir gün burda
ahahah evet evet yaaaCanimmm benim amacımda bu uzulmeden minnaklarimizi bekliyelim istiyorum bir birimize destek olalım olacağı varsa olur Rabbim bizede nasip eder inşallah hem daha gezecek evlenecek güzel giyinecek gunlerimiz var zaten hep diyorum bu spaları cok çok bekledik bize çok cektircekler uykusuz gunlerimizi bir birimize anlaticaz ) dicek kızlar bu yaratığın gazını nasil cikarabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?