19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Birsey sorucam sogan kuru nasil yapiliyor beyz sogan olur mu aceba
yok canim beyaz sogan olmuyor normal yemeklik sogan var ya hani iste ondan bitane orrta boy sogani dorde boluceksin birbucuk su bardagi klorsuz suyu kaynaticaksin kaynadigi anda sogani icine aticaksin bes dk beraber kaynaticaksin sonra biraz iliyinca sogutmadan iceveksin

Birsey sorucam sogan kuru nasil yapiliyor beyz sogan olur mu aceba

Günaydın canimmm hoşgeldin nasılsın? Soğan kurunu hic yapmaya fırsatım olmadı farketmiyo diye biliyorum. 4 de bol iki su bardağı su da kaynatıp ilik içilmesi lazim yemekten yarim saat önce :)) bu gün nasipse yapcam.

korkmada zaten canim bisey cikmaz insaallah sen yaptir yinede o zaman

İnşallah cancanim bu gün 4-5 gibi muayene olcam bu gün meme ultrasyonu yapcam simir alcam :)) hormon tahlilim de çıktı bakalım neler olcak

Smear ben iki kere verdim ya birinde l sil cikti dusuk dereceli skumoz intraepitelyal lezyon yaziyo tekrar smear verdim bende

hadi hayirlisi bizide haberdar et mutlaka canim hormon sonuclarin nasil acaba

Döner dönmez ilk size haber vercem hormon sonuclarimi falan :))) HERSEYDUAUZERINE50 canım ben kendi fikrimk söylüyorum 13 gün geçmiş adetinden belki gebelik vardır. Soğan kuru içi temizliyo çünkü. Adetten çıktığında gün yap olur mu?

Olabilir 5 aydır gidiyorum doktora ama çok sıkıldım bir an önce olsun istiyorum o yüzden demiş olabilir haklısın..

Amiiin canım amiiinn amaaa benim gönlüm rahat :) sanki burda yazanlar hamis olcakmis gibi :) zaten yasimiz küçük her turlu tedaviyi cevaplicaktir bunyemiz :)
Ne güzell pozitifsin yaa vallahi kendime geldim sayende.. Hepimiz kalalım hepimiz sonra eşşek sıpalarının sorunlarını konuşalım bir gün burda

Ne güzell pozitifsin yaa vallahi kendime geldim sayende.. Hepimiz kalalım hepimiz sonra eşşek sıpalarının sorunlarını konuşalım bir gün burda

Canimmm benim amacımda bu uzulmeden minnaklarimizi bekliyelim istiyorum bir birimize destek olalım olacağı varsa olur Rabbim bizede nasip eder inşallah hem daha gezecek evlenecek güzel giyinecek gunlerimiz var zaten hep diyorum bu spaları cok çok bekledik bize çok cektircekler uykusuz gunlerimizi bir birimize anlaticaz ) dicek kızlar bu yaratığın gazını nasil cikarabilirim

ahahah evet evet yaaa Saol allah razı olsun sende güzel haberlerle dön inşallahhh.

kızlar bu cuma doktora gidiyorum klomen bugün bitti dua edin yumurtalarım olgunlaşmıştır insallah bu sabah sağ kasığım çok agrıdı eğilip dogruldukça da kramplar giriyo belime normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…