• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

inşallahh :) of alttan muayene dedin ya can evimden vurdun beni :))) ben temizliği hep adet bittiğinde yapıyodum şimdi nasıl yapıcam olmadan çok acımaz inşallah

Allah seni ya dusundugun şeye bak :))) 4 senelik evliyim su doktorların yuzunden daha pratik yontemle almaya başladım :))

Allah seni ya dusundugun şeye bak :))) 4 senelik evliyim su doktorların yuzunden daha pratik yontemle almaya başladım :))

pratik yöntem ne canım , takıntılıyım bu konuda canım daha ağda yapmadıysam eşime bile yanımda durmasına izin veermiyorum iğrenecekmiş bana pis diceklermiş gibi geliyo

Aynısını bende doktora söyledim neden ikincisini cekmek zorundayim dedim senede bir cekiliyo ve her sene ayni olmayabiliyo dedi aşılama öncesi tüplere bakmak zorundayız dedi. Aşılama için tam vakti benimki cunku 4 senelik evliyim hazirm her turlu annelige :))) bu ay değil bi dahaki aya yapilcakmis aşılama.
inşallah gerek kalmadan hamile kalirsin canm:KK46::anneadayı:

İnşallah canimmm :KK36: sizide hamile gormek istiyorumm olacak inaniyorumm. Günaydın hanımlar :KK5::KK5:

Kızlar merhaba günaydın.. Bende sizdenim daha yeni 24 oldum 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ve ocaktan beri de tedavi görüyorum olmadı olmadı olmadııı :( dün çatlatma iğnemin 13. günüydü test yaptım negatif dünya başıma yıkıldı çok ümitlenmiştim çünkü geçen ay hsg çekindim yumurtamda güzel büyümüştü. Yaşama sevincim sönüyor resmen hiçbirşey beni mutlu edemicekmiş gibi geliyor ama rabbim çok büyük bizimde inşallah birgün yüzümüzü güldürür.. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok mutluyuz ama eksiğiz çocuk olmasa da olur tabiki ama aşkın meyvesi hayatın kanunu işte :)

Kızlar merhaba günaydın.. Bende sizdenim daha yeni 24 oldum 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ve ocaktan beri de tedavi görüyorum olmadı olmadı olmadııı :KK43: dün çatlatma iğnemin 13. günüydü test yaptım negatif dünya başıma yıkıldı çok ümitlenmiştim çünkü geçen ay hsg çekindim yumurtamda güzel büyümüştü. Yaşama sevincim sönüyor resmen hiçbirşey beni mutlu edemicekmiş gibi geliyor ama rabbim çok büyük bizimde inşallah birgün yüzümüzü güldürür.. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok mutluyuz ama eksiğiz çocuk olmasa da olur tabiki ama aşkın meyvesi hayatın kanunu işte :)

Merhaba canım :KK68::KK19:aramıza hoş geldin.
Çok daha yeni evlisin ve daha yeni tedaviye başlamışsin. Sakin ol önce canım bende ilk çatlatmak ignemde çok kotu oldum negatif çıkınca doktor gunlerimi hesaplayıp ilişki önerdi ama olmadı iste. Çok üzüldüm ve atlattım. Sakin umutsuzluğa kapılma yasin çok genç hem esinizle çok mutlusunuz çok sukur ki. Elbet Allahım bize bi zaman uygun bulmuştur sbretmeliyiz. Allahım önce bizi eslerimizle imtihan etmesin .
Ben çocuksuz da cooook mutluyum ama insan istiyo hem de cok istiyo. Ama olmuyorsa hayati kendimize zehir etmenin bi manası yok. Zaten yeni basladin tedaviye rahat ol. Sende hamiss olacaksın. Biraz daha bekle testte çıkmamış olabilir de o_O

Merhaba canım :KK68::KK19:aramıza hoş geldin.
Çok daha yeni evlisin ve daha yeni tedaviye başlamışsin. Sakin ol önce canım bende ilk çatlatmak ignemde çok kotu oldum negatif çıkınca doktor gunlerimi hesaplayıp ilişki önerdi ama olmadı iste. Çok üzüldüm ve atlattım. Sakin umutsuzluğa kapılma yasin çok genç hem esinizle çok mutlusunuz çok sukur ki. Elbet Allahım bize bi zaman uygun bulmuştur sbretmeliyiz. Allahım önce bizi eslerimizle imtihan etmesin .
Ben çocuksuz da cooook mutluyum ama insan istiyo hem de cok istiyo. Ama olmuyorsa hayati kendimize zehir etmenin bi manası yok. Zaten yeni basladin tedaviye rahat ol. Sende hamiss olacaksın. Biraz daha bekle testte çıkmamış olabilir de o_O
Hala ümidim var zaten adete 3 gün var belki gelmezz :D Ya doktor geçen ay bu ayda olmazsa aşılama yaparız dedi oda beni çok gerdi daha 2 kere klomen kullandım bildiğim kadarıyla 6 ay kullanılabiliyor ne bileyim hangisi iyi olacak benim için aşılama için erken gibi geldi bana ama doktorum çok iyi umarım vardır bi bildiği

Hala ümidim var zaten adete 3 gün var belki gelmezz :KK70: Ya doktor geçen ay bu ayda olmazsa aşılama yaparız dedi oda beni çok gerdi daha 2 kere klomen kullandım bildiğim kadarıyla 6 ay kullanılabiliyor ne bileyim hangisi iyi olacak benim için aşılama için erken gibi geldi bana ama doktorum çok iyi umarım vardır bi bildiği

Bende senin gibi düşünüyorum canım doktorun vardır bi bildiği. Klomen çok sayıda kullanıldığında gebelik olsturmuyosa kist yapio diye duydum o yüzden doktorum bana asilamayi önerdi. Şimdiki doktorum çok iyi gerçekten meme ultrasyonu troit testi simir rahim filmi istedi çok ilgilendi ve çok umutlu bakıyor. Adetin düzenli mi? Kistin falan var mi canim

Bende senin gibi düşünüyorum canım doktorun vardır bi bildiği. Klomen çok sayıda kullanıldığında gebelik olsturmuyosa kist yapio diye duydum o yüzden doktorum bana asilamayi önerdi. Şimdiki doktorum çok iyi gerçekten meme ultrasyonu troit testi simir rahim filmi istedi çok ilgilendi ve çok umutlu bakıyor. Adetin düzenli mi? Kistin falan var mi canim
Adetim düzenli 30-31 günde fln oluyorum. Kist yok allahıma şükürler olsun enfeksiyon vardı ilaç kullandım muhtemelen devam ediyor enfeksiyondan kurtulmak mümkün değil. Yumurtalıklarında biraz tembellik var demişti ilk gittiğimde hormon testlerim normal eşimde hiç bir problem yok hatta fazla iyi :D Yani öyle ciddi bi problem yok aslında aşılama mantıklımı peki sence yaptırmalımıyız ?

canim meme ultrasonunu neden istedi acaba doktorun merak ettim

Adetim düzenli 30-31 günde fln oluyorum. Kist yok allahıma şükürler olsun enfeksiyon vardı ilaç kullandım muhtemelen devam ediyor enfeksiyondan kurtulmak mümkün değil. Yumurtalıklarında biraz tembellik var demişti ilk gittiğimde hormon testlerim normal eşimde hiç bir problem yok hatta fazla iyi :D Yani öyle ciddi bi problem yok aslında aşılama mantıklımı peki sence yaptırmalımıyız ?
bende bor bucuk yillik evliyim bizdede sorun yok suan doktorum ilk klomenle basliycaz klomenle.olmzasa ignelrrle devam edicez dedim asilama dedim dur ne asilamasi dedi kendiliginden olucak ben.inaniyorum sen de inan dedi . belki aceleci gorduyse doktor.sizi beklememek icin ole demistir

Adetim düzenli 30-31 günde fln oluyorum. Kist yok allahıma şükürler olsun enfeksiyon vardı ilaç kullandım muhtemelen devam ediyor enfeksiyondan kurtulmak mümkün değil. Yumurtalıklarında biraz tembellik var demişti ilk gittiğimde hormon testlerim normal eşimde hiç bir problem yok hatta fazla iyi :KK70: Yani öyle ciddi bi problem yok aslında aşılama mantıklımı peki sence yaptırmalımıyız ?

Canım okadar iyi sartlardasin ki bence hic birşey yapmadan hamis olcaksin :))) çok guzel iste sadece soğan kuru dene eminim hemen hamis olcaksin:anneadayı:

canim meme ultrasonunu neden istedi acaba doktorun merak ettim

Canım doktorum erkek bakıp kontrol etti ilk muayenemde. Gogus ucum yok içine batik ve genelde ucunu cikarmaya calistigimda kati bi beyaz bi akıntı vardı. Sanırım birşeyler farketti mutlaka gidin dedi. Esim neden diye sorduğunda aşılama öncesi gerektiren birşey dedi. :) bende kontrol edince birşeyler hissediyorum ama jorkmadim hic

Back