- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 103
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içime kurt düştü vallahi hiç kimsem yok burda benimle gidecek bi bayan arkadaşım ya da komşum eşimle gidebilirim ancak o da sıcak bakmıyor hiç ama bundan söz edince oda durdu bi düşündü .bugün annem bahsetti bu durumdan napcam ben yaaCanım ben sana ozelden adres vermiştim mutlaka git sanada yakin zaten
hayırlısı olsun hakkında bol bol kuru incir tüket bence iyi geliyormuş yumurtalaraGuttim yumurtaliklarim biraz tembelmis ama sorun olmaz dedi doktor baska birsey yaptirmadim
amiiinn inşaallahhhhSogan kuru yapicm bende incir de duymustum evet Cok istiyoruz insallah allahherkese nasip etsin
bende merak ettiimmm inş hamilesindir bakarsın topiğin ilk hamişi sen olursun
bende bir yıldır istiyorum bi düşük oldu bi yıl önce bidahada olmadı malesefSiz be zamandan beri istiyorsunuz
kırmızılar gelene kadar umut vardır hayırlısı olsun inşhayır kızlar, sonuç c de tek çizgi
kırmızılar gelene kadar umut vardır hayırlısı olsun inş
tek mi çıktı yaa
aynenn zaten çift çıksa gerçekten bi mucize gerçekleşecekti :)
bende bir yıldır istiyorum bi düşük oldu bi yıl önce bidahada olmadı malesef
Adi üstünde canım iste mucize :)) hic uzulmuyoruz tamammm miii??? Mayis ayini beraber beklicez :))))
inşallah canım gidicem valla ol gözüktü yaniiCanım ne yap et git ltfen ben eminim ise yariyacak :) şifa olacak
hayırlısı canım rabbim hepimize nasip etsinnn :) doktora gidince ne dicek bakalım
hayırlısı canım rabbim hepimize nasip etsinnn :) doktora gidince ne dicek bakalım
bizide haberdar et ama
Uzulmicez dedim doktordan hayırlı haberlerle gelirsin inşallah biz çıtır hamişler olcaz:))))