• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Epey uzun bi surec olsun ama vakit saaat degilmis demek ki, su onumuzde mubarek bi ay var, ramazan ayi! Insallah Allah m sana da bize de nasip eder bu guzellugi, insallah cnm. Incir kuru sifa olsun vesile olsun insallah
Amin canım inşallah.. Dualarımda hep var zaten.. Rabbim elini açıp da senden evlat isteyen her kadına nasip et bu muhteşem duyguyu diyorum.. Bi zamanı var elbet.. Nasip canım.. Tevekkülle beklemek bizim payımıza düşen..
Kaynasiriz cnm bisicik olmaz , hepimizin duasi ayni burda, birbirimize dua ederiz. :)
Allah razı olsun canım bugün yine demiştim; BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ.. diye..

Amin canım inşallah.. Dualarımda hep var zaten.. Rabbim elini açıp da senden evlat isteyen her kadına nasip et bu muhteşem duyguyu diyorum.. Bi zamanı var elbet.. Nasip canım.. Tevekkülle beklemek bizim payımıza düşen.. Allah razı olsun canım bugün yine demiştim; BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ.. diye..
Dogru diyorsun canim, hep birlikte sabirla bekleyecegiz artik.. guzel dualarin icin aminnn..

Bu gece bos kalmis buralar, herkesun isi var herhalde. Gunduz konystuk da zozan zozan in selami vardi herkese ustumde kalmasin dedim :)

Amin canim sen ne yapiosun bu saatte ayaktasin hemi de okul yok yat dinlenme azıcık :)

Esim kalkinca ben de uyandm cnm ya napim :) uyaninca bi daha uyuyamiyorum kahvalti falan hazirlucam onun da isi var o arada onu halletcek :)
ne demisler erken kalkan yol alir erken evlenen dol slir :) :KK46:
Tabi ikinci kisma gelemedik ya biz olsyn :)

Esim kalkinca ben de uyandm cnm ya napim :) uyaninca bi daha uyuyamiyorum kahvalti falan hazirlucam onun da isi var o arada onu halletcek :)
ne demisler erken kalkan yol alir erken evlenen dol slir :) :KK46:
Tabi ikinci kisma gelemedik ya biz olsyn :)

Çok guldum :)))))) inşallah o da nasip olur canım doğru ve yerinde bi söz ayrıca :) çok duydum sabah namazından sonra ilişkiyi çok oneriyolar :)

Çok guldum :)))))) inşallah o da nasip olur canım doğru ve yerinde bi söz ayrıca :) çok duydum sabah namazından sonra ilişkiyi çok oneriyolar :)

Ilk duydugumda ben de cok gulmustum ama dogru cidden :) evet dedigini duydum cnnm da su an olmiyii istesek de :)
ama bu ayi degerlendirirken dikkat ederim :)

Ilk duydugumda ben de cok gulmustum ama dogru cidden :) evet dedigini duydum cnnm da su an olmiyii istesek de :)
ama bu ayi degerlendirirken dikkat ederim :)

ayy Allahım nasip etsin inşallah bekletmeeden tabi hayırlısı olsun inşallah önce onu dileyelim :-* ama ben eminim seninki bu ay yada diğer ay :) içimden öyle geldi

ayy Allahım nasip etsin inşallah bekletmeeden tabi hayırlısı olsun inşallah önce onu dileyelim :-* ama ben eminim seninki bu ay yada diğer ay :) içimden öyle geldi
Canimmm yaa cok guzel dedin insallah ama innsallah :) ama ben de senden umitliyim. Bu ay kirmizilar gelse bile ki hala umudum var olmadi asilama tytacak diye hissediyorum :) burda haberleri birlikte verecekmisiz gibi geliyo :):KK15:

Back