- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.543
- 33
Aynn ole cnmm kocamnnn olalim insohh ohh büyüsün topiğimiz kocaman olsun birsürü dost edinelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn ole cnmm kocamnnn olalim insohh ohh büyüsün topiğimiz kocaman olsun birsürü dost edinelim
Bende bi buçuk senedir evliyim cnmm. Olur inşallah ya allah hepimize nasip etsinevliyim şeker bir senelik ve bir senedirde bebiş istiyoruz ama gelmiyo sıpış sen yeni katıldın topiğe herhalde sen evlimisin kuzum
ne demek canısı her zaman bende geçtim o evrelerden ara ara da geliyolar yine :) rabbim sağlıklısını versin hayırlısını versin sıhhatlisini versin inşalllaaaahhh hepimizeÇok teşeşkkür ederim.... İnşaAllahhh sağlıklı ve hayırlı olsun da ha bır ay once ha bır ay sonra ... Napalım hem daha değerli olur bebelerimiz valla bu kadar bekledıkten sonra kızmaya kıyamam ben ona dediğin gibi ben kendi kendimi çok doldurdum bu ay ve sonunda elimde patladı valla zaten ilk buraya yazdım Allah razı olsun desteğiniz için
amiiiinnnn ağzın bal yesin aha böyle olalım hepimizBende bi buçuk senedir evliyim cnmm. Olur inşallah ya allah hepimize nasip etsin
Nazarnur çok haklısın canım ben umursamaz başladığım zman hamile kalmıştı,M bişeyler le uğraştım o ayda hamile kaldığım öğrenmistimÇok teşeşkkür ederim.... İnşaAllahhh sağlıklı ve hayırlı olsun da ha bır ay once ha bır ay sonra ... Napalım hem daha değerli olur bebelerimiz valla bu kadar bekledıkten sonra kızmaya kıyamam ben ona dediğin gibi ben kendi kendimi çok doldurdum bu ay ve sonunda elimde patladı valla zaten ilk buraya yazdım Allah razı olsun desteğiniz için
Zor olan tam kavuştm derken ellerinden kayıp gitmesi
sen kocaman olacan 7 bucuk ayından sonra yerim senin bebişiniAynn ole cnmm kocamnnn olalim ins
benim kuzenimde 8 sene olmadı bebişi bir ay kafasını dağıttı simdi hamileNazarnur çok haklısın canım ben umursamaz başladığım zman hamile kalmıştı,M bişeyler le uğraştım o ayda hamile kaldığım öğrenmistim
Ayyy ins cnm hayrlisiyla o gnlere helelim ins ayyy teyzesiii :*** bzde yeeiz senisen kocaman olacan 7 bucuk ayından sonra yerim senin bebişini
amiiiinnnn ağzın bal yesin aha böyle olalım hepimiz
Bazen stresten de kaynaklanıyor ama elde olmuyo anlıyorum ama yapmamız lazım kafa dağıtmak lzzimbenim kuzenimde 8 sene olmadı bebişi bir ay kafasını dağıttı simdi hamile
inşallahhhhhhhhh kuzuuuucuummmAyyy ins cnm hayrlisiyla o gnlere helelim ins ayyy teyzesiii :*** bzde yeeiz seni
İns bebegim dualariniz eksik etme bzdninşallahhhhhhhhh kuzuuuucuummm
etmem tabi kız olsun olsun diye o kadar dua ettik simdi oldu çok şükür eksik edermiyiz hiç bütün dualarımızda varsınİns bebegim dualariniz eksik etme bzdn
Cnm sakin oyle yapayim uzanayim aole dryim die stres yapma rahat birkk kendini kasma valla bk strestnde olmuo ii dsn rahat brk kndini cnm zorla kndini braz dusunmemeye calisBazen stresten de kaynaklanıyor ama elde olmuyo anlıyorum ama yapmamız lazım kafa dağıtmak lzzim
Cansin sen yaa hakkini helal et btnmm cok saoletmem tabi kız olsun olsun diye o kadar dua ettik simdi oldu çok şükür eksik edermiyiz hiç bütün dualarımızda varsın
etmem miiiii tabi kız olsun olsun diye o kadar dua ettik simdi oldu çok şükür eksik edermiyiz hiç bütün dualarımızda varsınİns bebegim dualariniz eksik etme bzdn
helal olsun canım ne hakkım varki varsa HELAL OLSUN TABİCansin sen yaa hakkini helal et btnmm cok saol