• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Çok teşeşkkür ederim.... İnşaAllahhh sağlıklı ve hayırlı olsun da ha bır ay once ha bır ay sonra ... Napalım hem daha değerli olur bebelerimiz valla bu kadar bekledıkten sonra kızmaya kıyamam ben ona :KK46: dediğin gibi ben kendi kendimi çok doldurdum bu ay ve sonunda elimde patladı :oops: valla zaten ilk buraya yazdım Allah razı olsun desteğiniz için :KK5:
ne demek canısı her zaman bende geçtim o evrelerden ara ara da geliyolar yine :) rabbim sağlıklısını versin hayırlısını versin sıhhatlisini versin inşalllaaaahhh hepimize

Çok teşeşkkür ederim.... İnşaAllahhh sağlıklı ve hayırlı olsun da ha bır ay once ha bır ay sonra ... Napalım hem daha değerli olur bebelerimiz valla bu kadar bekledıkten sonra kızmaya kıyamam ben ona :KK46: dediğin gibi ben kendi kendimi çok doldurdum bu ay ve sonunda elimde patladı :oops: valla zaten ilk buraya yazdım Allah razı olsun desteğiniz için :KK5:
Nazarnur çok haklısın canım ben umursamaz başladığım zman hamile kalmıştı,M bişeyler le uğraştım o ayda hamile kaldığım öğrenmistim

Back