- 29 Mayıs 2015
- 200
- 1.227
- 63
- 30
Avucdolusudua gibi işte eşler sağolsun :)) öf şimdide kaynanam arıyor oraya gitmem lazımAmin canim sen ne yapiosun bu saatte ayaktasin hemi de okul yok yat dinlenme azıcık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avucdolusudua gibi işte eşler sağolsun :)) öf şimdide kaynanam arıyor oraya gitmem lazımAmin canim sen ne yapiosun bu saatte ayaktasin hemi de okul yok yat dinlenme azıcık :)
Yaaa ne güzel dedin oylee inşallah yaaa inşallah Allahım hayirlisiyla versin istiyenlere bekleyenlere de bana da inşallah vakit vardır elbet emegimizin karşılığını alırız inşallah :-*Canimmm yaa cok guzel dedin insallah ama innsallah :) ama ben de senden umitliyim. Bu ay kirmizilar gelse bile ki hala umudum var olmadi asilama tytacak diye hissediyorum :) burda haberleri birlikte verecekmisiz gibi geliyo :)
Ayy uyan sonra yat :)))))) Kocam öpüp gidiyo bende hi hi diyorum :))))))))) uyandigimda bir daha yatamiyorum yatmaya calissam basıma ağrı giriyor :)))Canim eşim ise gidiyo mecburen uyanıyorum :))))
Yaaa ne güzel dedin oylee inşallah yaaa inşallah Allahım hayirlisiyla versin istiyenlere bekleyenlere de bana da inşallah vakit vardır elbet emegimizin karşılığını alırız inşallah :-*
Ayy uyan sonra yat :)))))) Kocam öpüp gidiyo bende hi hi diyorum :))))))))) uyandigimda bir daha yatamiyorum yatmaya calissam basıma ağrı giriyor :)))
Ben gelimm Berf0o0o doktora gittim geldim yumoslar buyumusler 12mm ve 9mm olmuslar bi dort gun daha kullanicam igne..sonra bakicak duruma gore nasil gidiyor dedim doktora iyi daha iyi olacak dedi insaallahh. Ama niyeyse iki aydir doktorum umitsiz gibi geliyor bana umarim yaniliyorumdur
İnsaallah canim gunluk dualr var onlari okuyorum bu aksatmadan sizede yazicam burdan insaallah vesile olurCanım benim ya sana öyle geliyordur bitanem. İnşallah çok daha büyürler kaliteli olurlar bu ay senden hayırlı haberleri alırız inşallah :-* ben umitliyim vallahi sen de ümidini kesme elhamdülillah Allahım yeter ki ol desin taştan çiçek yaratır
evet canım kullanıyoum. gebelikten öncd başlamak şartarkadaslar aranızda folikasid kullanan varmı
ben de çok ağladım eşim yokken hüngür hüngür ağladım.Bu huznun tarifi yok... Aglamaktan geberdim bu ay cok umutluydum cook
Allahım bu çok üzücü. Sabırlar dilerim kardeşim.Evet canım bi gece benimle kalabildi melegim daha da kötüsü emzirdim bi gün de olsa kokusunu aldim
kuzum inş güzel haberdir ama mide bulantıları daha sonra olacak bir şey. Belki psikolojiktir bulantıların.Bu arada iştahım çok acıldı Son bi haftadır da hafif mide bulantılarım oluyor canım ara ara
ben varım 28Aynen canım benim, hoşbuldum ama ben 27 oldum yahu
topiğe uymadım sanırım
kızlar ovulasyon testi sadece yumurtlama hakkında bilgi verir.canım ovülasyon testi gebeliği göstermez sadece yumurtlama günlerini gösterir senin dediğin erkekn gebelik testi olabilir
okulda not vakti aman amanEsim kalkinca ben de uyandm cnm ya napim :) uyaninca bi daha uyuyamiyorum kahvalti falan hazirlucam onun da isi var o arada onu halletcek :)
ne demisler erken kalkan yol alir erken evlenen dol slir :)
Tabi ikinci kisma gelemedik ya biz olsyn :)
ovulasyon testinde ikinci çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat aralığında ilişki önerilir.kızlar ovulasyon testi sadece yumurtlama hakkında bilgi verir.
okulda not vakti aman aman
Kankayız o zaman bundan sonraaaaaaaben varım 28
valla ben ilk hasta olduğumu gördüm öyle bir ağladım ki hıçkıra hıçkıra sonra buraya gelip hemen yazdım sağolsun sizler çok destek oldunuz akşam eşim gelene kadar toparlanmıştım. whatsapptan da yazmıştım hastalandım diye çok üzüldü ama gelince baktı neşeliyim şaşırdı işi çok stresli zaten bu ay ben neşeli takılınca o da neşelendi garibim yoksa atlatana kadar ikimizde mal gibi kalıyorduk önümüzdeki ay daha umutlu daha iyi olacak inşaAllah hepimiz içinben de çok ağladım eşim yokken hüngür hüngür ağladım.
Bilmiyorum canım daha 4 haftalıkken eltimin de canı birşeyler aşeriyordu bizde terslik olabiliyor niyeysekuzum inş güzel haberdir ama mide bulantıları daha sonra olacak bir şey. Belki psikolojiktir bulantıların.
kıyaamam kuzum ya ben de eşime whtasappten yazdım aradı ağlarım diye açamadım. önümüzdeki ay daha güzel olsun hepimiz için.valla ben ilk hasta olduğumu gördüm öyle bir ağladım ki hıçkıra hıçkıra sonra buraya gelip hemen yazdım sağolsun sizler çok destek oldunuz akşam eşim gelene kadar toparlanmıştım. whatsapptan da yazmıştım hastalandım diye çok üzüldü ama gelince baktı neşeliyim şaşırdı işi çok stresli zaten bu ay ben neşeli takılınca o da neşelendi garibim yoksa atlatana kadar ikimizde mal gibi kalıyorduk önümüzdeki ay daha umutlu daha iyi olacak inşaAllah hepimiz için