• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimmm yaa cok guzel dedin insallah ama innsallah :) ama ben de senden umitliyim. Bu ay kirmizilar gelse bile ki hala umudum var olmadi asilama tytacak diye hissediyorum :) burda haberleri birlikte verecekmisiz gibi geliyo :):KK15:
Yaaa ne güzel dedin oylee inşallah yaaa inşallah Allahım hayirlisiyla versin istiyenlere bekleyenlere de bana da inşallah vakit vardır elbet emegimizin karşılığını alırız inşallah :-*

Canim eşim ise gidiyo mecburen uyanıyorum :))))
Ayy uyan sonra yat :)))))) Kocam öpüp gidiyo bende hi hi diyorum :))))))))) uyandigimda bir daha yatamiyorum yatmaya calissam basıma ağrı giriyor :)))

Yaaa ne güzel dedin oylee inşallah yaaa inşallah Allahım hayirlisiyla versin istiyenlere bekleyenlere de bana da inşallah vakit vardır elbet emegimizin karşılığını alırız inşallah :-*

Ayy uyan sonra yat :)))))) Kocam öpüp gidiyo bende hi hi diyorum :))))))))) uyandigimda bir daha yatamiyorum yatmaya calissam basıma ağrı giriyor :)))

Amin insallah tatlim :))

Ben gelimm Berf0o0o Berf0o0o doktora gittim geldim yumoslar buyumusler 12mm ve 9mm olmuslar bi dort gun daha kullanicam igne..sonra bakicak duruma gore nasil gidiyor dedim doktora iyi daha iyi olacak dedi insaallahh. Ama niyeyse iki aydir doktorum umitsiz gibi geliyor bana umarim yaniliyorumdur :-)

Ben gelimm Berf0o0o Berf0o0o doktora gittim geldim yumoslar buyumusler 12mm ve 9mm olmuslar bi dort gun daha kullanicam igne..sonra bakicak duruma gore nasil gidiyor dedim doktora iyi daha iyi olacak dedi insaallahh. Ama niyeyse iki aydir doktorum umitsiz gibi geliyor bana umarim yaniliyorumdur :-)

Canım benim ya sana öyle geliyordur bitanem. İnşallah çok daha büyürler kaliteli olurlar bu ay senden hayırlı haberleri alırız inşallah :-* ben umitliyim vallahi sen de ümidini kesme elhamdülillah Allahım yeter ki ol desin taştan çiçek yaratır

Canım benim ya sana öyle geliyordur bitanem. İnşallah çok daha büyürler kaliteli olurlar bu ay senden hayırlı haberleri alırız inşallah :-* ben umitliyim vallahi sen de ümidini kesme elhamdülillah Allahım yeter ki ol desin taştan çiçek yaratır
İnsaallah canim gunluk dualr var onlari okuyorum bu aksatmadan sizede yazicam burdan insaallah vesile olur

Esim kalkinca ben de uyandm cnm ya napim :) uyaninca bi daha uyuyamiyorum kahvalti falan hazirlucam onun da isi var o arada onu halletcek :)
ne demisler erken kalkan yol alir erken evlenen dol slir :) :KK46:
Tabi ikinci kisma gelemedik ya biz olsyn :)
okulda not vakti aman aman :D

ben de çok ağladım eşim yokken hüngür hüngür ağladım.
valla ben ilk hasta olduğumu gördüm öyle bir ağladım ki hıçkıra hıçkıra sonra buraya gelip hemen yazdım sağolsun sizler çok destek oldunuz akşam eşim gelene kadar toparlanmıştım. whatsapptan da yazmıştım hastalandım diye çok üzüldü ama gelince baktı neşeliyim şaşırdı :KK74:işi çok stresli zaten bu ay ben neşeli takılınca o da neşelendi garibim yoksa atlatana kadar ikimizde mal gibi kalıyorduk önümüzdeki ay daha umutlu daha iyi olacak inşaAllah hepimiz için :KK54:

Selamun aleykum kzlar dunden beri yazamadm net paketm cok az btmesn dye arada bakp ckyorm smdide toplu yazaym dedm yeni gelenler hosgeldnz bende yenym herseymsn arkas Rabbim yardmcn olsn inan cok uzuldm benmde adetm dun btti calsmalar basladi artk herseyn hayrlsi bu ay nlcak bakalm :-)

valla ben ilk hasta olduğumu gördüm öyle bir ağladım ki hıçkıra hıçkıra sonra buraya gelip hemen yazdım sağolsun sizler çok destek oldunuz akşam eşim gelene kadar toparlanmıştım. whatsapptan da yazmıştım hastalandım diye çok üzüldü ama gelince baktı neşeliyim şaşırdı :KK74:işi çok stresli zaten bu ay ben neşeli takılınca o da neşelendi garibim yoksa atlatana kadar ikimizde mal gibi kalıyorduk önümüzdeki ay daha umutlu daha iyi olacak inşaAllah hepimiz için :KK54:
kıyaamam kuzum ya ben de eşime whtasappten yazdım aradı ağlarım diye açamadım. önümüzdeki ay daha güzel olsun hepimiz için.

Back