- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
sağolasın canım benim.Aynenn :) herkesin yarasi var, Allah yadYardmiciniz olsun cnm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın canım benim.Aynenn :) herkesin yarasi var, Allah yadYardmiciniz olsun cnm..
evet canım benim hepimiz kankayız.Kankayız o zaman bundan sonraaaaaaa
Bilmiyorum canım daha 4 haftalıkken eltimin de canı birşeyler aşeriyordu bizde terslik olabiliyor niyeyse [/QUOTE o zaman güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm.
Aynen canım, ne demiş Mevlana; Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...evet canım benim hepimiz kankayız.
evet tam da bu kuzum,Aynen canım, ne demiş Mevlana; Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir...
Inşallah doktora gittim ultrason kan testleri alttan muayne filan hepsi normal çıktı çok şükür adetlerim filan da düzenli ovuluasyon testleri de kullandim ama olmadı 4 şubattan beri korunmuyorum ondan önce 4 kutu yasmin kullandım kilom ya da bi hastalığım da yok inşallah bu ay olur hayirlisiylaMerhaba canım aramıza hoş geldin kuzum yaa daha yeni evlisin bismillaaah daha çiçeği burnunda gelinim azıcık dayan olacak inşallah Allahın izni kuvvetiyle inşallah hepimiz seninle ayni durumdayız burda yazan herkes kimi yeni istiyor kimi başından beri. Naaapicaz takmicaz canım tedavimixi olalım tabi ama uzulmiyelim kuzum. Bi rahatsızlığın varmı doktor ne diyo?
Lh yumurtlama hormonu yumurtlamaya yaklaştıkca lh yükseliyocanm oncelkle hosgeldn estradiol dedgn hakknda bi bilgm lh yide anlamadm eger ploraktnse sut hormonu oluyor ki onemldr tsh de onemldr canm cnku hormonlarla alakali bi deger onlar dktruna sormadn mi
26 ekim benim de canım :)Hmm kacnda bnde kasim 22
Merhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
Merhaba ben de 20 yasinda evlendim evleneli 4 sene oldu 1 kere asilama yaptirdim tutmadi tüp bebek denemek istiyoruz sen de denedin mi tup bebek
İlk Hamişimiz Anne Adayımız @firdevscansu
Bir kargayla bir leylek birlikte uçar mı?
Uçmaz.
Peki ya uçarsa, hatta birlikte yemlenirse?
Mevlana Mesnevi’de; “Bir kargayla bir leyleğin beraber uçtuğunu, beraber yemlendiğini gördüm. Şaşırdım kaldım” der…
Nasıl şaşırmasın? Yaratılışı gereği her tür kendi türüyle uçar…
“Derken aralarındaki birlik nedir onu bulayım diye hallerine dikkat ettim. Şaşkın bir halde yaklaştım” der Mevlana…
“Ve baktım gördüm ki ikisi de topalmış…”
Dogru dedin, daha onceki kusakta boyle goze carpar bise yok. Allah yardimcimiz olsun, kisa zamansa hayirlisiyla nasip etsin ins88 ve sonrası çocuk olmayan çok kişi var malesef 90 kuşağı çok kişi var çevremde çocuğu olmayan aşılama da tutmuyo inşallah allah herkese nasip eder allah eksikliğini göstermesin derler ya neden dediklerini anladım çok şükür en azından daha vaktimiz var yaşımız küçük inşallah allah nasip eder
Inşallah doktora gittim ultrason kan testleri alttan muayne filan hepsi normal çıktı çok şükür adetlerim filan da düzenli ovuluasyon testleri de kullandim ama olmadı 4 şubattan beri korunmuyorum ondan önce 4 kutu yasmin kullandım kilom ya da bi hastalığım da yok inşallah bu ay olur hayirlisiyla
Hoşgeldinnn canım ohhhh ellerine sağlık ve şimdiden iyi tatiller ben bugun valla hiç birşey yapmadım eşim görevde hala gelmedi bende kös kös oturuyorum bugün bal çörekotu tarçına başladım malum 2.günümdü deneyelim bakalım tedbir bizden takdir AllahtanKizlarrr ben geldim gün boyunca temizlik yaptım sabah 6 da ucagim var izmire gidiyorum o yüzden hazırlık yaptım :) sz neler yaptınız cancagizlarim :-*
Hoşgeldinnn canım ohhhh ellerine sağlık ve şimdiden iyi tatiller ben bugun valla hiç birşey yapmadım eşim görevde hala gelmedi bende kös kös oturuyorum bugün bal çörekotu tarçına başladım malum 2.günümdü deneyelim bakalım tedbir bizden takdir Allahtan
valla benim ki sabah gitti göreve gidiş o gidiş daha yemek bile yemedim onunla beraber yemek için ben de survivora bakıyodum ayyyy hadi pzt hayırlı haberlerin olur ınsaAllah büyük süpriz olur hayırlısı olsun da... yok reglin 2. günündeyim bu ayı cok iyi degerlendirmek için bal çörekotu tarçın yemeye başladım bi de arısütlü polen bakalım hayırlısı olsunBenim esim de görevdeydi yarim saat önce geldi :) kapinin önünde düğün var ben de oturmuş survivor izliyorm iyi mi :))))) çok TSK ederim canım inşallah iyi bi tatil olur :) pazartesi test yapicam merak etmiyorum ama emin olmak istiyorum birşey var mi diye. Kız 2 ci günün derken temizlenwli mi ikinci gün ? Vallah benden söylemesi çok kaliteli geçirin :)))
Kizlarrr ben geldim gün boyunca temizlik yaptım sabah 6 da ucagim var izmire gidiyorum o yüzden hazırlık yaptım :) sz neler yaptınız cancagizlarim :-*
valla benim ki sabah gitti göreve gidiş o gidiş daha yemek bile yemedim onunla beraber yemek için ben de survivora bakıyodum ayyyy hadi pzt hayırlı haberlerin olur ınsaAllah büyük süpriz olur hayırlısı olsun da... yok reglin 2. günündeyim bu ayı cok iyi degerlendirmek için bal çörekotu tarçın yemeye başladım bi de arısütlü polen bakalım hayırlısı olsun