• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ayy nasil gidiyo cidden yoruluyorsn dimi çocuklarla aran nasil sınıf öğretmeni miydin branş mi :)
Rehbrrlik tatlim yani okuldaki tumm ogrenciler bnm :) olee girdigim sinif ya da kendi sinifim yok tum ogrenciller kapsama alanima giriyor :) anlasiyoruz cok sukur not kaygimiz yok onlarla ya kafa rahat tabi :) ama tabi kulfeti de oluyor 450 ogrencinin :) olsun ama cok sikur yine de :)

burda ogrendım kadınlar kulubunde bırılerı yazmıs gebelk testnde hamıle oldgu cıkmamıs ov.. testınde cıkmıs erkenden bende kullanmdm bbılmyrm ole yazmslardı
Anladm cnm e tabi kullanznlarin bi bildigi vardir o zaman. Ins guzel haber gelir. Ister ov. Testi olsun uster gebelik, guzel haber olduktan sonra, beklenen geldikten sonra fark etmez bize :)

Biraz uzun benim hikayem.. Pko'luyum kızlar evlendikten sonra adet düzensizliğiyle kendini gösterdi.
Adeti düzenlesin diye doktora gittim. Gebelik de düşündüğümü söyledim kendisine
doğum kontrol hapı verdi, 6 ay içtim, adet düzenlensin diye. Düzene girmedi. Sonrasında başka doktor 6 ay klomen tedavisi verdı, yumurtam 1 cm bile büyümedi. 13 14 cm de kaldı hep. 6 ay boyunca gittim geldim doktora, hep bi umutla.... En sonunda günde 4 defa iç klomeni dedi . O da bi fayda etmedi oysa ki. Çok inatçı yumurtalıkların dendi
iğneye geçelim dedi doktorum, ama öncesinde rahim filmi istedi, o işlem de çok acılıymış hala çektirmedim.

Başka doktora gittim o da pko'lulara verilen şeker ilacından verdi. Gebelik oluşana kadar iç dedi ilaç 1000 mg ben günde 2 doz kullanıyodum düşünün.. Sıkıldım yan etkilerinden ilacın karın ağrısı mide bulantısı ishal yapıyodu

o ilacı da bıraktım adeti düzenlemedi, (Şeker ilacına yeniden başlıycam) Geçen zaman içerisinde bende yine gecikme oldu geçen ay testlerde silik çizgiler görmeye başladım, araştırdım nette silik çizgiyi gören hamile kan verdik.

sonuç: KOCAMAN NEGATİF!
Üstüne bir de kansızlık çıktı. doktor 4 ay kan hapı alıcaksın dedi.
kan hapı kullanıyorum şimdi hiçbir doktora gitmiyorum.

bu size anlattığım 3 senedir yaşanan şeyler..

(şu an incir kürü uygulamaktayım)

Epey uzun bi surec olsun ama vakit saaat degilmis demek ki, su onumuzde mubarek bi ay var, ramazan ayi! Insallah Allah m sana da bize de nasip eder bu guzellugi, insallah cnm. Incir kuru sifa olsun vesile olsun insallah

Back