klomeni 5. gün başlatiyo bana sana neden 3.günü diyoki dr.?Nasil yani ya. Bak simdi doktor her adetimde 3cu gün gel diyo gidiyorum alttan muayene ediyo ona gore klomen verdi 3,günden başla ilaç bittikten iki gün sonra gel diyordu. Ama seni cagirmiyosa bi bildiği vardır
ben gidince doktorum bna olur aslında bişeye gerek yok sadece beklemek lazım dedi baktıki ben tedirginim klomene başlattı acaba ondan mı rahat davranıyor bilmiyorum kist yok adetlerimde cok düzenli maşallah . sadece tiroid vardı bende o da beş aydır düzeldi canım
evet beşinci gün başlatiyo. adetim 7 gün sürüyo. adetim her ay çok düzensizdi dr. kontrolümden sonra adetim düzeldi 33 günde bir oluyorum.dr. söyledim adetim düzenleşti diye yumurtlaman düzenlendi o yüzden dediVay anam 5ci gunu mu basliyosun klomene. Vallah bak buradan farklı şeyler öğreniyorum. Peki adetin kaç gün sürüyor. Doktor sana ne diyo ne sorun varmış ?
klomeni 5. gün başlatiyo bana sana neden 3.günü diyoki dr.?
bende tek engelin stres olduğunu düşünüyorum ve artık birbirimize destek olalım ve bi nebzede olsa azaltalım şu stresi yoksa çok bekliycez bu gidişle yazık ediyoruz valla kendimizeCanım yaa hsg çok zordu benim gerçekten herkesin 2 gün suruyomus kanaması benim 7 gün surdu çok agrim vardı 4 gün yataktan kalkamadim. Benimde senin gibi adetim çok düzenli sivilcem yok gereksiz kullanmam yok kistim yok sadece çok fazla adet sancısı cekiyorum. Doktorlar artik rahaylikca beyinde bitirdigine inanıyor doktorum bana dedi stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Her doktorun farklı bi sistemi var demek :)))
evet beşinci gün başlatiyo. adetim 7 gün sürüyo. adetim her ay çok düzensizdi dr. kontrolümden sonra adetim düzeldi 33 günde bir oluyorum.dr. söyledim adetim düzenleşti diye yumurtlaman düzenlendi o yüzden dedi
özelde çektirdim canim anestezisiz çok zordu ilaci verirken çok agrim oldu 5 dk falan sürdü agri ama çekilirken çok ağladim canim çok yandiEvet canimmHSg özelde mi çektirdin canım bayilttilar mi ben ölümden döndüm de herkesin öyle mi oldu acaba ya devlette cekmistim. Neden size korunun demiştiyaaa tüplerin açık miydi bi sorun var miydi?
bende tek engelin stres olduğunu düşünüyorum ve artık birbirimize destek olalım ve bi nebzede olsa azaltalım şu stresi yoksa çok bekliycez bu gidişle yazık ediyoruz valla kendimize
benim hsg den sonra kanamam hiç olmadi sadece ilaci verirken canim çok acidi sonrasi eskisi gibi devamCanım yaa hsg çok zordu benim gerçekten herkesin 2 gün suruyomus kanaması benim 7 gün surdu çok agrim vardı 4 gün yataktan kalkamadim. Benimde senin gibi adetim çok düzenli sivilcem yok gereksiz kullanmam yok kistim yok sadece çok fazla adet sancısı cekiyorum. Doktorlar artik rahaylikca beyinde bitirdigine inanıyor doktorum bana dedi stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Her doktorun farklı bi sistemi var demek :)))
inşallah güzel sonuçlar alirsin canimİyi ya çok şükür vallah düzelmiş sonuçta . bklomen ilacı veren doktorumu terkettim ben :)))))))) çok iyiydi gerçekten ama her seferinde yumurtluyosun catlatiyosun ama olmuyo sabredeceksin diyordu başka birşey yapmadı aşılama önerdi. O doktorum bana yerli yersiz yumurtlayip catladigimi söyledi. Şimdiki doktorum bakalım ne dicek :))
özelde çektirdim canim anestezisiz çok zordu ilaci verirken çok agrim oldu 5 dk falan sürdü agri ama çekilirken çok ağladim canim çok yanditüplerin ikiside açik çikti çok şükür .senin nasil çikti sonuç?
adetin geçtimi canim senin ne durumdasin?Coook doğru yerdesin canimm tek yapabildiğim şey moral depolayip karsimdakone moral vermekkk :)) bu yüzden açtım zaten topigi :)) üzülme istemiyorum ilginçtir ki bu ay fazlasıyla umitliyim olmasa da uzulmicem gezip tozup eğlenip güzel giyinmekle geciriyorum vaktimi :)) ama tedavimi de devam ederek tabi
inşallah güzel sonuçlar alirsin canim
adetin geçtimi canim senin ne durumdasin?
inşallah bu sefer ilki gibi olmaz canim neden ikinci kez hsg çekiniyo ilki temiz çikmiş şükür işteBenimde tüpler açık her hangi bi sorun yoktu. Ama dediğin gibi çok ağladım bi saniye daha kalsaydım öleceğimi düşünüyordum ben içerde ağlarken eşim korkudan ölmüştü hemsirelere sormuş ne yapiosunuz karima diyekurban olurum ona. Bu doktorum da hsg istedi aşılama öncesi yapılması grekiyomus eşim hayır yapmicaz eşim çok kotu oldu dedi. Doktor söz verdi uyutup yapicam dedi :) kabul ettik zorundaydık zaten. Bu arada ilk hsg iki sene önce cekmistim
maşallahhAdetim bitti 3 gündür temizim :)) 24te olmam gerekiyo bu ay. Çalışmalara başladık yeni sezon :))))))
inşallah bu sefer ilki gibi olmaz canim neden ikinci kez hsg çekiniyo ilki temiz çikmiş şükür işte
maşallahhhayirli olsun inşallah bu ay gelir bebişinn çalişin bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?