• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

ben gidince doktorum bna olur aslında bişeye gerek yok sadece beklemek lazım dedi baktıki ben tedirginim klomene başlattı acaba ondan mı rahat davranıyor bilmiyorum kist yok adetlerimde cok düzenli maşallah . sadece tiroid vardı bende o da beş aydır düzeldi canım

Canım yaa hsg çok zordu benim gerçekten herkesin 2 gün suruyomus kanaması benim 7 gün surdu çok agrim vardı 4 gün yataktan kalkamadim. Benimde senin gibi adetim çok düzenli sivilcem yok gereksiz kullanmam yok kistim yok sadece çok fazla adet sancısı cekiyorum. Doktorlar artik rahaylikca beyinde bitirdigine inanıyor doktorum bana dedi stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Her doktorun farklı bi sistemi var demek :)))

Vay anam 5ci gunu mu basliyosun klomene. Vallah bak buradan farklı şeyler öğreniyorum. Peki adetin kaç gün sürüyor. Doktor sana ne diyo ne sorun varmış ?
evet beşinci gün başlatiyo. adetim 7 gün sürüyo. adetim her ay çok düzensizdi dr. kontrolümden sonra adetim düzeldi 33 günde bir oluyorum.dr. söyledim adetim düzenleşti diye yumurtlaman düzenlendi o yüzden dedi

Canım yaa hsg çok zordu benim gerçekten herkesin 2 gün suruyomus kanaması benim 7 gün surdu çok agrim vardı 4 gün yataktan kalkamadim. Benimde senin gibi adetim çok düzenli sivilcem yok gereksiz kullanmam yok kistim yok sadece çok fazla adet sancısı cekiyorum. Doktorlar artik rahaylikca beyinde bitirdigine inanıyor doktorum bana dedi stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Her doktorun farklı bi sistemi var demek :)))
bende tek engelin stres olduğunu düşünüyorum ve artık birbirimize destek olalım ve bi nebzede olsa azaltalım şu stresi yoksa çok bekliycez bu gidişle yazık ediyoruz valla kendimize:KK43:

evet beşinci gün başlatiyo. adetim 7 gün sürüyo. adetim her ay çok düzensizdi dr. kontrolümden sonra adetim düzeldi 33 günde bir oluyorum.dr. söyledim adetim düzenleşti diye yumurtlaman düzenlendi o yüzden dedi

İyi ya çok şükür vallah düzelmiş sonuçta . bklomen ilacı veren doktorumu terkettim ben :)))))))) çok iyiydi gerçekten ama her seferinde yumurtluyosun catlatiyosun ama olmuyo sabredeceksin diyordu başka birşey yapmadı aşılama önerdi. O doktorum bana yerli yersiz yumurtlayip catladigimi söyledi. Şimdiki doktorum bakalım ne dicek :))

Evet canimm :KK5: HSg özelde mi çektirdin canım bayilttilar mi ben ölümden döndüm de herkesin öyle mi oldu acaba ya devlette cekmistim. Neden size korunun demiştiyaaa tüplerin açık miydi bi sorun var miydi?:KK35:
özelde çektirdim canim anestezisiz çok zordu ilaci verirken çok agrim oldu 5 dk falan sürdü agri ama çekilirken çok ağladim canim çok yandi:KK42:tüplerin ikiside açik çikti çok şükür .senin nasil çikti sonuç?

bende tek engelin stres olduğunu düşünüyorum ve artık birbirimize destek olalım ve bi nebzede olsa azaltalım şu stresi yoksa çok bekliycez bu gidişle yazık ediyoruz valla kendimize:KK43:

Coook doğru yerdesin canimm tek yapabildiğim şey moral depolayip karsimdakone moral vermekkk :)) bu yüzden açtım zaten topigi :)) üzülme istemiyorum ilginçtir ki bu ay fazlasıyla umitliyim olmasa da uzulmicem gezip tozup eğlenip güzel giyinmekle geciriyorum vaktimi :)) ama tedavimi de devam ederek tabi

benim hsg den sonra kanamam hiç olmadi sadece ilaci verirken canim çok acidi sonrasi eskisi gibi devam :-)

İyi ya çok şükür vallah düzelmiş sonuçta . bklomen ilacı veren doktorumu terkettim ben :)))))))) çok iyiydi gerçekten ama her seferinde yumurtluyosun catlatiyosun ama olmuyo sabredeceksin diyordu başka birşey yapmadı aşılama önerdi. O doktorum bana yerli yersiz yumurtlayip catladigimi söyledi. Şimdiki doktorum bakalım ne dicek :))
inşallah güzel sonuçlar alirsin canim :-)

özelde çektirdim canim anestezisiz çok zordu ilaci verirken çok agrim oldu 5 dk falan sürdü agri ama çekilirken çok ağladim canim çok yandi:KK42:tüplerin ikiside açik çikti çok şükür .senin nasil çikti sonuç?

Benimde tüpler açık her hangi bi sorun yoktu. Ama dediğin gibi çok ağladım bi saniye daha kalsaydım öleceğimi düşünüyordum ben içerde ağlarken eşim korkudan ölmüştü hemsirelere sormuş ne yapiosunuz karima diye :( kurban olurum ona. Bu doktorum da hsg istedi aşılama öncesi yapılması grekiyomus eşim hayır yapmicaz eşim çok kotu oldu dedi. Doktor söz verdi uyutup yapicam dedi :) kabul ettik zorundaydık zaten. Bu arada ilk hsg iki sene önce cekmistim

Coook doğru yerdesin canimm tek yapabildiğim şey moral depolayip karsimdakone moral vermekkk :)) bu yüzden açtım zaten topigi :)) üzülme istemiyorum ilginçtir ki bu ay fazlasıyla umitliyim olmasa da uzulmicem gezip tozup eğlenip güzel giyinmekle geciriyorum vaktimi :)) ama tedavimi de devam ederek tabi
adetin geçtimi canim senin ne durumdasin?

Benimde tüpler açık her hangi bi sorun yoktu. Ama dediğin gibi çok ağladım bi saniye daha kalsaydım öleceğimi düşünüyordum ben içerde ağlarken eşim korkudan ölmüştü hemsirelere sormuş ne yapiosunuz karima diye :KK43: kurban olurum ona. Bu doktorum da hsg istedi aşılama öncesi yapılması grekiyomus eşim hayır yapmicaz eşim çok kotu oldu dedi. Doktor söz verdi uyutup yapicam dedi :) kabul ettik zorundaydık zaten. Bu arada ilk hsg iki sene önce cekmistim
inşallah bu sefer ilki gibi olmaz canim neden ikinci kez hsg çekiniyo ilki temiz çikmiş şükür işte

Kızlar peki neler yapiosunuz vaktiniz nasil geciyo evde misiniz? Hangi ildesiniz :))))

inşallah bu sefer ilki gibi olmaz canim neden ikinci kez hsg çekiniyo ilki temiz çikmiş şükür işte

Aynısını bende doktora söyledim neden ikincisini cekmek zorundayim dedim senede bir cekiliyo ve her sene ayni olmayabiliyo dedi aşılama öncesi tüplere bakmak zorundayız dedi. Aşılama için tam vakti benimki cunku 4 senelik evliyim hazirm her turlu annelige :))) bu ay değil bi dahaki aya yapilcakmis aşılama.

Ben varım kızlar! :) 21 yaşındayım ekim ayında evlendim, bende sizin gibi bi çocuğum olsun istiyorum fakat sorunlarım var. İlk sorun ben vajinusmusluyum daha yeni yeni aşmaya başladım bu illeti. fakat bu ay adet olmadım normal tarihimden de 4 gün geçti test yapmak istiyorum ama malum rahatsızlıktan dolayı imkansız görünüyo cesaretim yok test yapmaya... bu hafta içi kadın doğuma kontrole gidicem geçen ayda geç adet oldum ve 2 gün sürdü! bakalım ne dicekler..

Back