• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

yok kız :))) ben süslüyüm evet ama kızım orjinal giyinecek :) papyonlar mini kot şhortlar çırtlayan renklerde çoraplar şapkalar :) anooommm popişini yerim ben onun

Oyyy öyle güzel söyledin ki onun popisini ben bile yerim aannisim yaaa :-* Allah nasip etsin inşallah canım. Tamam görüşürüz canım :) bende az dinleneyim

3 kg organik bal,
* 100 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 100 gr zencefil,
* 100 gr zerdeçal,
** 100 gr çakşır kökü,
* 100 gr çam fıstığı,
* 100 gr çoban çökerten,
* 100 gr üzüm çekirdeği,
* 100 gr polen,
* 100 gr ceviz,
* 100 gr fıstık,
Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin. (taze taze tüketilsin diye biz bunun 3te 1ini yaptırın)

Arkadaşlar bunu başka bi topikte gördüm bayan yapmış ve o ay hamile kalmis esi varikosal ameliyatı olmuş sonra bunu kullanmislar. Sizede paylaşmak istedim uygulamak istiyen Arkadaslara öneri. Bunuda listeme aldım :KK50::KK49:

@gelisimcii Hoş geldin canım :KK68: Rabbim şifa versin inşallah. Dediğin gibi madem tüp bebek yapiosun iyi bi yerde yap canım çünkü tüp bebek biraz daha zor ve son asama olduğu için insanin umitlenmesi zirve yapar Allah korusun tutmasa o kadar fazlada üzülür insan o yüzden çok iyi bi doktor bulun canım bizede haber vr canım :KK74:

yok benim kanaatimce türkiyenin en iyi doktorunu buldum, acıbadem maslak hastanesinde prof.Bülent tıraş yapacak inşallah transferimi, yumurtalarım bugün dondurulmuş zaten nasip olursa 1 ay sonra transferde yapılacak inşallah hayırlısı

yok benim kanaatimce türkiyenin en iyi doktorunu buldum, acıbadem maslak hastanesinde prof.Bülent tıraş yapacak inşallah transferimi, yumurtalarım bugün dondurulmuş zaten nasip olursa 1 ay sonra transferde yapılacak inşallah hayırlısı

İnşallah tutarda hayırlı haberlerini aliriz bizede haber et

eşimde de bende de bi problem yok zaten, yüzde 80 şans veriyolar, yaşım genç rahim yapım sağlammış yumurtalıklarım çok gençmiş, dr Allah ın izniyle boş yollamam seni dedi

Ayy hayirlisiyla inşallah ablam Çok güzel haberlerle gelirsin hamis olursun bizede dua edersin inşallah :anneadayı:

Hoş geldin canimm sanırım biraz skldim :KK12: yarin ben sen firdevscansu firdevscansu kontrole gidiyoruz hadi hayırlısı inşallah hayırlı haberlerle döneriz . bu gun üçüncü ovulasyon testi yaptım bu daha koyu :)
hadi bakalım ilk güzel haberleri sizden bekliyorum . ovulasyon testi almadık bu ay çok telaş yapıyoruz diye ama içim içimi yiyor acaba ne durumda diye bende ayın yedisinde gidicem bakalım . nereye gidiyorsun doktor hastane olarak

hadi bakalım ilk güzel haberleri sizden bekliyorum . ovulasyon testi almadık bu ay çok telaş yapıyoruz diye ama içim içimi yiyor acaba ne durumda diye bende ayın yedisinde gidicem bakalım . nereye gidiyorsun doktor hastane olarak

Gittiğim yer Beykozda bi yerde doktorum çok iyi gercekten. Yumurta takibine alindim ya bakicak durumlara gore aşılama yapcazyapcaz. Canım beklenen adet tarihin ne zaman :)

Gittiğim yer Beykozda bi yerde doktorum çok iyi gercekten. Yumurta takibine alindim ya bakicak durumlara gore aşılama yapcazyapcaz. Canım beklenen adet tarihin ne zaman :)
banda doktorum önce klomenle başlıycaz olmazsa iğnelerle devam edicez dedi ya yine olmazsa dedim dur sabırlı ol olacak inş dedi :KK17: benim gelmemesini dilediğim bat 22 mayıs canım tabi hayırlısı yine bu arada hesaplamıyordum şimdi hesapladım valla

banda doktorum önce klomenle başlıycaz olmazsa iğnelerle devam edicez dedi ya yine olmazsa dedim dur sabırlı ol olacak inş dedi :KK17: benim gelmemesini dilediğim bat 22 mayıs canım tabi hayırlısı yine bu arada hesaplamıyordum şimdi hesapladım valla

Anaaam benimkide 24 :))) inşallah olmayız canım ya klomen kullanıp catlatma iğnesi denicek sonra canım kafamzdan atarsak eminim bizimde çocuğumuz olcak

Anaaam benimkide 24 :))) inşallah olmayız canım ya klomen kullanıp catlatma iğnesi denicek sonra canım kafamzdan atarsak eminim bizimde çocuğumuz olcak
inşallah canım bebiş olsun yumoşlar :KK70: bu ay eşime ne klomenden ne kontrolden hiç bişeyden bahsetmiyorum hiç bişeyde sorma dedim bari onun kafası rahat olsun :KK47: preseed jel duydun mu hiç az önce arıyo beni alalımmı bundan diye dedim kafan hakkaten çok rahat yani :KK70: canım duydun mu hiç o jeli

Back