19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba canım hoş geldin vajinusmusu buradan öğrendim canım anladığım kadarıyla psikolojik bi durum ve nerdeyse çoğu yeni evlenenler de varmış :))) çok daha yeni evlisin canım yeni yeni esinle birleşmeye başlamışken çocuk isteğinde olmuş. Neden test yapmiyosun canum günün geçmiş yarin al bi tane dene senden çok ben heycanlandim burda :))) imkânsız diye birşey yok bi damlaciktan bile olusuyu mercimek gozlu :))))

test aldım ama yapamıyorum ki eşim gözümün içine bakıyo değilsen değilsin ne var vakit geçer işte yap diyo ama ben geçen ay yaptım pek üzüldüm tek çizgi görünce ertesi günde adet oldum ondan cesaretim kırıldı. bi de eşimle tam birleşme olmadığı için afedersin tam oraya da boşalma tam olmadı (gerçekten kusura bakma başka türlü anlatamadım ) o yüzden pek ihtimal vermiyorum bi de bi şey sorucam bu hafta ben doktora gidicem adet düzensizliğim var diye ama nasıl yapılıyo test alttan muayene yapalarsa yaptıramam ödüm patlıyo daha vajiyi yenmişken bi korkuyla tekrar diye çok ama çok endişeliyim

acembuselik canım simdi ne desem bilemiyorum gerçekten bende çok nazliyimdir canım coook tatlıdır gittiğim doktor inanılmaz iyi bin doktor itinayla muayenesini yapio hic aci cekmiyorum ama büyük ihtimal senin ilk karından ultrasyonu yapcak hiiic gözünü korkutma canım yanmicak

alttan muayene şart diyorsun yani :/ tüh yandık desene ama bunu söylemen iyi oldu ona göre temiz giderim hazırlıksız yakalanmayım napalım katlancam artık

alttan muayene şart diyorsun yani :/ tüh yandık desene ama bunu söylemen iyi oldu ona göre temiz giderim hazırlıksız yakalanmayım napalım katlancam artık

Her ihtimale karşı temiz git tabi ama on yargıyla gitme canım geldiğin zaman bizede haber et canım

eşimin hafta içi bi gün izin ihtimali var o gün gidicem çok tedirginim valla birazdan yapar testi size de söylerim eşimin dediği gibi umut fakirin ekmeği :))

Vallah doğru demiş öyle:))) heyecandan oluyorum yap su testi kurtulalım ama idrarini tutup öyle yap bence :))) 15 dk bekleyip resmini at

Ay bi heyecan bi heyecan anlatamam sana inşallah hamissindir ya bi mucizedir :)

Berf0o0o bu arada sormuşsun ben istanbuldayım evdeyim çalışmıyorum eşim saolsun tek canyoldaşım gurbete gelin geldim zar zor alıştım bazen gezmece bazen ev işleri geçiyor zaman öyle sen napıyosun peki

aynen böyle büyütsek göbişleri ben iki aydır hep rüyamda görüyorum ya hamileyim ya doğum yapmışım filan bakalım ne zaman gerçek olacak

Gerçekten miii ahanda o zaman bu ay hamiss haberlerini alicaaaz :))) Allahın izniyle insallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…