inşallah canım bebiş olsun yumoşlarbu ay eşime ne klomenden ne kontrolden hiç bişeyden bahsetmiyorum hiç bişeyde sorma dedim bari onun kafası rahat olsun preseed jel duydun mu hiç az önce arıyo beni alalımmı bundan diye dedim kafan hakkaten çok rahat yani canım duydun mu hiç o jeli
aynen saol canım yavaş yavaş aslında bırakıyoruz akışına inş bi sürprizle çıkar gelir. bakalım artık sen klomen kullandın mı bu ay canımEvet canım ismini duydum bi hemşire arkadaş bana önermişti ama burda okuduğum kadar o JEL spermleri etkisizde birakabiliyomus ne bilim çok ayrı şeyler duydum. Allahım eşinden razi olsun canım beraber rahat olun yaa eminim olacak sizde yeni evlisiniz zaten
haziranda bende 23 olcam. 1.5 senelik evliyim bende çok istiyorum bebişimi artik inşallah fazla bekletmez meleğim.tüm isteyenlere tez zamanda rabbim nasip eder inşallahMerhaba Arkadaşlar
Bu Topiği Açmak İstedim Benim Gibi Erken Evlenip, Erken Çocuk Sahibi Olmak İsteyip Olamayanlarla Sohbet, Muhabbet, Dertlesmek, Bilgi Vermek Ve Destek Olmak İçin Açtım. 19 Yaşımda Evlendim Şuan 23 Olmak Üzereyim. Evlendigimizden Beri Çocuk Sahibi Olmak İstedik Hiç Engel Olmadık Doktorlar İlaçlar Tedaviler Vs Vs Olmadı Daha. Yıkılıp Yıkılıp Tekrar Dimdik Ayakta Duruyorum. İnançlıyım. Çocuk İsteği Yüzünden Mutlulugumu Sagligimi Piskolojimi Bozmak İstemiyorum. Kendi Kendime Ve Eşime Destek Oluyorum. KK de Bazı Topiklerden Soru Sorup Birşeyler Öğrenmeye Çalışıyorum Çok Faydalı Oluyor.
Derken Bende Açmak İstedim Benim Gibi Olanlar Var Midir? Merakla Bekliyorum. Birbirimize Faydalı Olmak İstiyorum.
aynen saol canım yavaş yavaş aslında bırakıyoruz akışına inş bi sürprizle çıkar gelir. bakalım artık sen klomen kullandın mı bu ay canım
beklersin beklersinde inşaallahh gelmez o batBENIMDE 20 MAYIS KIZLAR BENDE BEKLIYORUM
haziranda bende 23 olcam. 1.5 senelik evliyim bende çok istiyorum bebişimi artik inşallah fazla bekletmez meleğim.tüm isteyenlere tez zamanda rabbim nasip eder inşallah
inşaallahh canım bende geçen ay çatlatma iğnesiz kullandım bu ay iğne verecek mi bilmiyorum ama ikinci kullanışımdı bu ayYok canım uç ay kullandım ilki yumurta takibi içindi son iki taneyi de çatlatmak iğnesi kullanıldı. Ama olmadı canım inşallah gerek duymadan hamiss olsunn oysss
BEN 20 YASINDAYIM 7 AYDIR EVLIYIM
inşaallahh canım bende geçen ay çatlatma iğnesiz kullandım bu ay iğne verecek mi bilmiyorum ama ikinci kullanışımdı bu ay
maşallah sanaBitirdim mi ilacını doktor ne zaman çağırdı seni bi haftada iki uç defa çağırıyor normalde duruma gore iğne verip size ilişki zamanı önerecek :))) bah hele baaah ne çok şey biliyomusum :
hoşbuldum canim sağolÖnceden hosgeldinnn. Bende haziranın 22 sinde 23 olcam canimm. Sende yeni evlisinn inşallah olur canım neler yaptın peki ne zamandan beridir istiyorsun.
maşallah sanacanım ya geçen ay da bu ayda beni ilaç bittikten beş gün sonra çağırıyor yani adetin 13. günü ondan önce çağırmıyor niye ki acaba
adetin 3. günü gidiyorum aynen uayene ediyor klomen veriyor sonrada 13. gün gel diyo baştan mı savıyor ki acaba ama doktorum iyi yani methinide çok duydum ama bilemedimNasil yani ya. Bak simdi doktor her adetimde 3cu gün gel diyo gidiyorum alttan muayene ediyo ona gore klomen verdi 3,günden başla ilaç bittikten iki gün sonra gel diyordu. Ama seni cagirmiyosa bi bildiği vardır
hoşbuldum canim sağolbenim haziranin 14 ü ne güzel yaşitiz ayni ayda doğmuşuz evlendiğimden bu yana istiyorum ama nasip olmadi malesef.şubat ta klomen kullandim olmadi geçen ay hsg çektirdim dr.m bu ay korunun dedi nisanda korunduk 10 mayis adetim 7 gün var bekliyorum bakalim hayirlisi artik
adetin 3. günü gidiyorum aynen uayene ediyor klomen veriyor sonrada 13. gün gel diyo baştan mı savıyor ki acaba ama doktorum iyi yani methinide çok duydum ama bilemedim
benimde böyle yapiyo regl 3 günü çagiriyo hormon testi yapiyo.alttan bakip klomen veriyo adetin beşinci günü başla ilaç bitimi gel diyo sonra ilişki öneriyoNasil yani ya. Bak simdi doktor her adetimde 3cu gün gel diyo gidiyorum alttan muayene ediyo ona gore klomen verdi 3,günden başla ilaç bittikten iki gün sonra gel diyordu. Ama seni cagirmiyosa bi bildiği vardır
bende martta hsg çektirdim çok rahattı şükür tüplerimde açık çıktı hsgden sonra 3 ay gebe kalma ihtimali yüksek diyolar ama bakalımEvet canimmHSg özelde mi çektirdin canım bayilttilar mi ben ölümden döndüm de herkesin öyle mi oldu acaba ya devlette cekmistim. Neden size korunun demiştiyaaa tüplerin açık miydi bi sorun var miydi?
benimde böyle yapiyo regl 3 günü çagiriyo hormon testi yapiyo.alttan bakip klomen veriyo adetin beşinci günü başla ilaç bitimi gel diyo sonra ilişki öneriyo
ben gidince doktorum bna olur aslında bişeye gerek yok sadece beklemek lazım dedi baktıki ben tedirginim klomene başlattı acaba ondan mı rahat davranıyor bilmiyorum kist yok adetlerimde cok düzenli maşallah . sadece tiroid vardı bende o da beş aydır düzeldi canımAyy simdi kotu oldum bak sorsak mi klomen kullananlara. Bu ne iştir arkadaş herkes farklı mi uyguluto duruma gore mi hareket ediliyor acaba. Peki gittiğinde ne diyo sana adetin düzenli mi kist falan var m?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?