ayyyy hadi inşaAllahhh ikinci hamişimiz mi geliyor elhamdülillahbug
ün 2 gün geçiyo hala olmadım ben hamiş olmuşum sanırım
Canimm iyiyiz sen nasılsın ..hastaneden geldim.haftaya hsg flim im var korkuyorum.ilk defa olacakGünaydın kızlar napıosunuz?
Korkma canım rahat bırak kendini cok cabuk bitecek geçecek hemen :* Sonucun güzel cıksın inşallah ne acılara dayanırız cocuk için :***Canimm iyiyiz sen nasılsın ..hastaneden geldim.haftaya hsg flim im var korkuyorum.ilk defa olacak
Aynen canım doktora da yalan söylemek zorunda kaldım saten Yasemincim. .1 yıldır olmuyor dedim halbuki 6 aydır yoksa bakmayacakti geneKorkma canım rahat bırak kendini cok cabuk bitecek geçecek hemen :* Sonucun güzel cıksın inşallah ne acılara dayanırız cocuk için :***
Slm arkadaşlar
Hepimiz birdan hamis olsak ya be gusel olardi dimi:) sanda kyamam ya cokmu agrinBenim de agrim var ama gelen giden yok ha gelir ha gelecek
belikide hiç gelmez bazı şeyler en beklenmedik anda geliyor yaBenim de agrim var ama gelen giden yok ha gelir ha gelecek
Hosgeldiinnnn :))Merhaba aramıza hoşgeldiniz :)
belirtilerin var mı canım... Allahım ınsaAllah hayalini yaşamayı nasip edersizce hamiş olabilirmiyim kafam karıştı
regl belirtisi yok ama sanki igne batırıyorlar gibi agrılar ani kramplar oluyorbelirtilerin var mı canım... Allahım ınsaAllah hayalini yaşamayı nasip eder
Hepimiz birdan hamis olsak ya be gusel olardi dimi:) sanda kyamam ya cokmu agrin(
İnan bana bitanem iğne ucu kadar sanmıyorum hamis olduğumu :) Tevekullbelikide hiç gelmez bazı şeyler en beklenmedik anda geliyor ya
regl belirtisi yok ama sanki igne batırıyorlar gibi agrılar ani kramplar oluyor
Ayyyy hadi inşaAllahhhhh... Bizleri haberdar et mutlakaregl belirtisi yok ama sanki igne batırıyorlar gibi agrılar ani kramplar oluyor
geçmiş olsunKizlaaaaaar sancim çok giremeyeblirimaklım sizde topik size emanet seviliyosunuz opuldunuzzz
İyi demişsin benimde 1 yıl olmamıştı bir yıl dedim başka türlü tedaviye başlamıyorlar bak halada tık yok 1 yılı geçti. Bakmları her açıdan iyi yapışıklık varsa açılıyor hsg de hamileliği kolaşlaştırma şansı var ama gecikme yapabiliyor adette dikkat etAynen canım doktora da yalan söylemek zorunda kaldım saten Yasemincim. .1 yıldır olmuyor dedim halbuki 6 aydır yoksa bakmayacakti gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?