- 28 Nisan 2015
- 117
- 144
- 18
- 44
Biliyormusunuz burda yeniyim ben çok beyenim bu siteyi birileriyle bişeyler paylaşmak güzel şeyAynen canım hayırlısı dua et :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyormusunuz burda yeniyim ben çok beyenim bu siteyi birileriyle bişeyler paylaşmak güzel şeyAynen canım hayırlısı dua et :)
Vay be babaanne diyosa dogrudur onlar biliyo vallaKızlar selam. ...Nasılsıniz. .babannelerden büyüklerimizin duyduğumuz eskileri gebelik testlerini bugün internetten duydum..canlar eğer gebelik şüphesi olan varsa idarirınızı bi kaba yapın. İçine yarım limonu sıkın eğer limon üstte kalırsa tirt:) dibe çöker se lallala:))) bide karbonat olanı var idarirınızı bi bardağa yapın 1 tatlı kaşığı karbonat atın köpürüp kabarirsa hamiş oluyorsunuz tabi bunların 100 .100 dogrulugu yok ..demekte fayda var :)))
Canim yapanlar çıkan sonuçları yazsin bakalım buraya:)Vay be babaanne diyosa dogrudur onlar biliyo valla
Yapicam da günün geçmesi lazimmiCanim yapanlar çıkan sonuçları yazsin bakalım buraya:)
Kaç günün var canımYapicam da günün geçmesi lazimmi
YAP ozaman canim2 gün sonra olmam lazim
Biliyormusunuz burda yeniyim ben çok beyenim bu siteyi birileriyle bişeyler paylaşmak güzel şey
inşallah canim ya hepimiz alalim bu haberiAyy inşallah bu ay hayırlı haberlerini alırız senin de :)))) benim bu gün günüm ama hic sancim yok geçilecek gibi
inşallah canim ya hepimiz alalim bu haberi
belki hamilesindir canimm ya gecikmişte günün
tmm canim anladim. hakkinda hayirlisi olsunYok bitanem gecikmedi bu gün olmam lazim belki yarına itmiştir :) kessinen ve kattien hamile değilim canım diğer msjlari oku bak :) fitil falan kullandım ilaç içtim antibiyotik zaten hormon bozukluğu çıktı bende adetimi geciktirir :)
24 yaşındayım ve ikinci gebeliğim. 19 25 arası erken evlenip sürpriz şekilde çocuk yapan varsa o benimdir herhalde.
Pek doğru başlıkta değilim ama erken evlenip çocuğu olan diye konu bulamadım.
Yine de Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.
tmm canim anladim. hakkinda hayirlisi olsun
canim resimdeki senmisin?Sirami size verdim canım ilk sizin olsunnn inşallah :)
Ayy guldum vallahi coook tatlısın yaa :))) ne güzel Allahım bagislasin inşallah Ne güzel ikinci bebise de hamissin Allahım hayırlı evlat eylesin darısı başımıza inşallah :)))
Haklısın canm bu arada hosgeldin.ama biz istemeden edemiyoruz,İstemeyle olmuyor. Bekleyeceksin sürpriz olacak. :) İlk kızımı isteyerek yaptım.. Şu an 26 aylık. En azından 5 yaşına kadar bekleyeyim diyordum hamile kalmışım.
canim resimdeki senmisin?
kalbin kadar yüzünde çok güzelmiş maşallah
İstemeyle olmuyor. Bekleyeceksin sürpriz olacak. :) İlk kızımı isteyerek yaptım.. Şu an 26 aylık. En azından 5 yaşına kadar bekleyeyim diyordum hamile kalmışım.