• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar selam. ...Nasılsıniz. .babannelerden büyüklerimizin duyduğumuz eskileri gebelik testlerini bugün internetten duydum..canlar eğer gebelik şüphesi olan varsa idarirınızı bi kaba yapın. İçine yarım limonu sıkın eğer limon üstte kalırsa tirt:) dibe çöker se lallala:))) bide karbonat olanı var idarirınızı bi bardağa yapın 1 tatlı kaşığı karbonat atın köpürüp kabarirsa hamiş oluyorsunuz tabi bunların 100 .100 dogrulugu yok ..demekte fayda var :)))

Kızlar selam. ...Nasılsıniz. .babannelerden büyüklerimizin duyduğumuz eskileri gebelik testlerini bugün internetten duydum..canlar eğer gebelik şüphesi olan varsa idarirınızı bi kaba yapın. İçine yarım limonu sıkın eğer limon üstte kalırsa tirt:) dibe çöker se lallala:))) bide karbonat olanı var idarirınızı bi bardağa yapın 1 tatlı kaşığı karbonat atın köpürüp kabarirsa hamiş oluyorsunuz tabi bunların 100 .100 dogrulugu yok ..demekte fayda var :)))
Vay be babaanne diyosa dogrudur onlar biliyo valla

inşallah canim ya hepimiz alalim bu haberi:KK39:
belki hamilesindir canimm ya gecikmişte günün:KK39:

Yok bitanem gecikmedi bu gün olmam lazim belki yarına itmiştir :) kessinen ve kattien hamile değilim canım diğer msjlari oku bak :) fitil falan kullandım ilaç içtim antibiyotik zaten hormon bozukluğu çıktı bende adetimi geciktirir :)

24 yaşındayım ve ikinci gebeliğim. 19 25 arası erken evlenip sürpriz şekilde çocuk yapan varsa o benimdir herhalde.
Pek doğru başlıkta değilim ama erken evlenip çocuğu olan diye konu bulamadım.
Yine de Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

24 yaşındayım ve ikinci gebeliğim. 19 25 arası erken evlenip sürpriz şekilde çocuk yapan varsa o benimdir herhalde.
Pek doğru başlıkta değilim ama erken evlenip çocuğu olan diye konu bulamadım.
Yine de Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Ayy guldum vallahi coook tatlısın yaa :))) ne güzel Allahım bagislasin inşallah Ne güzel ikinci bebise de hamissin Allahım hayırlı evlat eylesin darısı başımıza inşallah :)))

Ayy guldum vallahi coook tatlısın yaa :))) ne güzel Allahım bagislasin inşallah Ne güzel ikinci bebise de hamissin Allahım hayırlı evlat eylesin darısı başımıza inşallah :)))

İstemeyle olmuyor. Bekleyeceksin sürpriz olacak. :) İlk kızımı isteyerek yaptım.. Şu an 26 aylık. En azından 5 yaşına kadar bekleyeyim diyordum hamile kalmışım.

İstemeyle olmuyor. Bekleyeceksin sürpriz olacak. :) İlk kızımı isteyerek yaptım.. Şu an 26 aylık. En azından 5 yaşına kadar bekleyeyim diyordum hamile kalmışım.

Aaaa istem dışı mi oldu yaniii :))) sabrediyoruz bekliyoruz Allahın izniyle mukafatini alırız :) ne güzel ama yaa

Back