• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Benim burdaki arkadaşlara bi sorum olacak. Benden ilk gece kan gelmedii eşim doktora götürmedi herkesten gelmeyebiliyor dedi. Ben bi ay sonra doktora gittim ve doktor bozulmamış dedi yani zarım esnekmiş. Bi yakın akrabamız esnek zarı olanlar biraz geç hamile kalıyorlar demişti. Hamile kalabilmenin zarın esnek olmasıyla ne gibi bi bağlantısı olabilir? Böyle birşey var mı gerçekten ? Lütfen bilenler varsa bilgilendirsin.

kızlar ya şimdi nette haberlerde okudum . 67 yaşında kadın aşılamayla dördüz hamile kalmış ve doğurmuş :KK57: Allah var umutsuzluk yokk tevekkül tevekkül tevekkül . şok oldum valla

SuphanAllah yaa Şükürler olsun Rabbime evet canım umutsuzluk yok ben de bunu demeye çalıştım bizim de olacak Allah nasip eder inşallah :-*

Benim burdaki arkadaşlara bi sorum olacak. Benden ilk gece kan gelmedii eşim doktora götürmedi herkesten gelmeyebiliyor dedi. Ben bi ay sonra doktora gittim ve doktor bozulmamış dedi yani zarım esnekmiş. Bi yakın akrabamız esnek zarı olanlar biraz geç hamile kalıyorlar demişti. Hamile kalabilmenin zarın esnek olmasıyla ne gibi bi bağlantısı olabilir? Böyle birşey var mı gerçekten ? Lütfen bilenler varsa bilgilendirsin.

Canım çok şaşırdım gerçekten bu konuyla ilgili hic bir bilgim yok canım en iyisi doktorlara görün kimse yanlış bilgi vermesin hem :-*

Canım çok şaşırdım gerçekten bu konuyla ilgili hic bir bilgim yok canım en iyisi doktorlara görün kimse yanlış bilgi vermesin hem :-*
Araştırdım bi sorun olmazmış canım çok mantıksızca bi düşünce sonuçta esnek evet ama ilişkiye engel bi tarafı yok. Doktora gitmek en iyisi haklısın canım teşekkürler yorumun için :)

Sukurlr olsun bgmli degl ama sık iciyo haftda 2 kre falan bi ara brakmsti bbsı icmyo dye dalga gcnce tkrar bsladı allhm tksndirsn ins ama mtlym ddgn gbi kymet blmyodu ama ben nazda yapym tripte atym o bsma kalkmya kalknca getrmsydn zorlampi kctm sna dym gluyo.d.d.d tbki ttcm zatn yuwayı disi kus yapmazmı :-):-):-):-)
Canım bence sen bu evliliği ayakta tutabilirsin. Bağımlı olduğu için mi iciyo yoksa öyle arada bir falan mi? Senin bilmediğin bir derdi mi var acaba? Yanlış anlama bitanem ne olur kaçan kız eşinin gözünde pek değerli değil nedense benim kendi şahsi fikrim naz bile yapamiyolar trip bile atamiyolar çünkü her dk acaba yüzüme vurur mu ? Ailem arkamda olsaydı daha mi güçlü olurdum diye tetikteler bayanlar. Bir kaç kişi tanıdım aynen bu düşünceleri var cok sevip seviluyolar ama o laf yeme korkusu eziyo onları. Senin öyle olup olmadığını bilmiyorum ama kimseden korkma herşey senin elinde akli başında birisin güveniyorum sana herşey duzelcrk ve sen de coook tatlı ve çıtır bi annis olcaksin inşallah :) :-*

Kızlar size bi sorum var Tüylenme sorunum var bel göbek bölgesinde. .bacak falan saymıyorum bile..kilo yok .kist yok. sivilceler adet zamanları bazen çıkıyor. Pko olabilirim. Pko olanlar nasıl öğrendiler?

Kızlar size bi sorum var Tüylenme sorunum var bel göbek bölgesinde. .bacak falan saymıyorum bile..kilo yok .kist yok. sivilceler adet zamanları bazen çıkıyor. Pko olabilirim. Pko olanlar nasıl öğrendiler?

jinekologa gitmelisin cnm, ultrasonla ve bazı tahlillerle tanı konuluo , istersen karından ultrasonlada tanı konabilir

Back