• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Haklısın canm bu arada hosgeldin.ama biz istemeden edemiyoruz,:KK66:

Kafanızdan uzaklaştırın bir süre.. Belki tatile falan gidin eşinizle. Öğlene kadar uyuyun.. Yatakta keyif yapın.. Televizyon seyredin. Sokaklarda avare avare gezinin...
Çocuktan sonra yapamayacağınız ne varsa yapın valla. Hatta benim adıma da yapın. :D

Kafanızdan uzaklaştırın bir süre.. Belki tatile falan gidin eşinizle. Öğlene kadar uyuyun.. Yatakta keyif yapın.. Televizyon seyredin. Sokaklarda avare avare gezinin...
Çocuktan sonra yapamayacağınız ne varsa yapın valla. Hatta benim adıma da yapın. :KK70:
Valla 3 yıllık evliyim herseyi yaşadım gördüm gezdim çok şükür. Bi bebegimiz eksik.Rabbim onuda verirse daha ne isterim.:))) dünyalar benim olurr

Valla 3 yıllık evliyim herseyi yaşadım gördüm gezdim çok şükür. Bi bebegimiz eksik.Rabbim onuda verirse daha ne isterim.:))) dünyalar benim olurr

Valla olana kadar bol bol uyu canım.. Sonradan hasret kalacaksın. :D Olur canım neden olmasın ya sıkmayın canınızı.. Herşeyin vakti zamanı var.

Çocuktan sonra yapamayacağınız ne varsa yapın valla. Hatta benim adıma da yapın. :KK70:

Vallah ne desem ki Allah YARDIMCINIZ olsun bizde bela istiyoruz zaten. Bu topigi açmamin nedeni de buydu evet çocuk istiyoruz hemde deliler gibi ama uzulmedeb sabrederek. Gezelim tozalim eğlenelim dedim hep. Zaten 4 senelik evliyim yapilacak herşeyi yaptım hic birşey kalmadı içimde :)

Vallah ne desem ki Allah YARDIMCINIZ olsun bizde bela istiyoruz zaten. Bu topigi açmamin nedeni de buydu evet çocuk istiyoruz hemde deliler gibi ama uzulmedeb sabrederek. Gezelim tozalim eğlenelim dedim hep. Zaten 4 senelik evliyim yapilacak herşeyi yaptım hic birşey kalmadı içimde :)

Tatlı Bela oluyor. :) Ne senle ne de sensiz durumu.. Allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin. .)

Evet gercekten oyle ne onunla ne onsuz :))) Amiiiin canım inşallah peki sizin ki nasil oldu :))))) korundugunuz halde hemi de

Baktım adetim geçti muhtemelen düzensizleşti dedim. Arkaadaşım bir gün elinde testle geldi çabuk yap bekliyorum dedi. Ben de olmaz öyle şey korunuyoruz falan felan. Bir baktım ikinci çizgi.. Şoka girdim. Gerçekten. Durumumuz iki çocuğa yetecek mi bilmiyorum.. Ben ikinci çocuğa yetecek miyim onu da bilmiyorum. :(

Baktım adetim geçti muhtemelen düzensizleşti dedim. Arkaadaşım bir gün elinde testle geldi çabuk yap bekliyorum dedi. Ben de olmaz öyle şey korunuyoruz falan felan. Bir baktım ikinci çizgi.. Şoka girdim. Gerçekten. Durumumuz iki çocuğa yetecek mi bilmiyorum.. Ben ikinci çocuğa yetecek miyim onu da bilmiyorum. :KK43:

Canimm Allahın takdiri gerçekten size nasip etmiş elhamdülillah. Hic merak etme Allahım nasibini bol eylesin inşallah gelen nasibiyle gelir öyle de boyle de buyuyo çocuklar sanırım psikolojik olarak yipranmissiniz ikisi birden nasil olur endişesi var sizde eminim yapabilirsiniz Allahın izniyle :) hem baksana yasin çok genç maşallah herkes saldıracaktır nasil 24 yasında iki çocuk diye :)) çıtır iki çocuk annesi :-*

Baktım adetim geçti muhtemelen düzensizleşti dedim. Arkaadaşım bir gün elinde testle geldi çabuk yap bekliyorum dedi. Ben de olmaz öyle şey korunuyoruz falan felan. Bir baktım ikinci çizgi.. Şoka girdim. Gerçekten. Durumumuz iki çocuğa yetecek mi bilmiyorum.. Ben ikinci çocuğa yetecek miyim onu da bilmiyorum. :KK43:
Rabbim nasip etmişse kolayliğinida verir canim merak etme:KK15:
hayirli olsun bebeğin rabbim tamamina erdirir inşallah:KK39:

Canimm Allahın takdiri gerçekten size nasip etmiş elhamdülillah. Hic merak etme Allahım nasibini bol eylesin inşallah gelen nasibiyle gelir öyle de boyle de buyuyo çocuklar sanırım psikolojik olarak yipranmissiniz ikisi birden nasil olur endişesi var sizde eminim yapabilirsiniz Allahın izniyle :) hem baksana yasin çok genç maşallah herkes saldıracaktır nasil 24 yasında iki çocuk diye :)) çıtır iki çocuk annesi :-*

Tek çocuğa bile yaşın başın kaç diyorlar. Bir de ufak gösteriyorum.

Valla teyzelerin suratına çarpasım geliyor.. Teyzee anan seni kaç yaşında doğurdu diye... Hayır kime ne değil mi? Sinir oluyorum vallaha.
Aman o teyzeleri dinleme canım bizede kaç yıl oldu evleneli ne zaman yapıyonuz diyorlar. .yani işlerine geldikleri gibi konuşuyorlar işte. Milletin ağzı torba değilim büzüyelim .herkes bişey söyler. Ne yapsan kabahat olur..kimseyi dinlemeyeceksin oyüzden anca laf kalabalığı yapıyorlar. ..Rabbim rızık verir canm.sen sukret .mutlu olmaya bak dilediğin gibi yaşa

Zorla mı evlendirdiler diyen bile oluyor.. Valla çok meraklı insanlarımız. Kızım atlı mı kovalıyordu diyorlar. Çocuk suratlıyım biraz.. İyice ufak görüyorlar.

Bakma canım sen onlara :) kiskanmislar He hehehe :)))))) elif mina bin dediği gibi ağızları torba değil konuşuyorlar iste bana sorduklarında geç bile kalmisim diyorum :))))))

Ayy anamm yerim ben seni Hayırlı olsun Allahım bi yastikta kocatsin hayırlı bi zamanda evlat sahibi eylesin inşallah mutlu mesud ol :-*
Sağol canım benim ya seni de inşallah :) benim adet olmama iki hafta var belki daha az ara sıra kasik bölgemde ağrı oluyor bu da bi belirtisi mi acaba az önce hapşırdim kasigima ağrı saplandı :(

Back