• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Sağol canım benim ya seni de inşallah :) benim adet olmama iki hafta var belki daha az ara sıra kasik bölgemde ağrı oluyor bu da bi belirtisi mi acaba az önce hapşırdim kasigima ağrı saplandı :KK43:

Evt canım o da hamilelik belirtisi ben pek bilmiyorum ama coook erken bu belirtinin olması zor gibi yani bence o gelen ağrı hamilelik ağrısı değil o kadar erken belirtiler olmaz :) ama insallaaaah hamissindir eğer istiyorsan tabi

Vallah canim benim de senin gibi en stressizz ayımdi sanırım hormon bozukluğundan dolayı yine gecikti ve ayin 20 21 çok sancim vardı emindim regli oalcagima ama simdi hiic sancim yok bu ne ayak yahu :)))))

Hic ummadigimiz anda hamile kalicaz diyoruz ya mesela ben hayal kuruyorum kan versem çıksa hamileligim hayatta inanmam yok doktor bey vardır bi yanlışlık ben hamile değilim diyecek kadar umutsuzim bu ay :))))))))

Evet yaa merak ettim ne durumdalar acaba @acembuselik onun baya bi günü geçmişti hatta Dr yeni oluşacak bi kese goryrm demişti ne olcak acaba @sorilisareti onunda geçti günü kafalar rahat :)))

Merhaba tatlim kusa bir aradan sonra ben geldim :) şu senin belirtileri ben de yasadim ne oluyo anlamadim. Benim bat geceli 3. Gun bugun. Cumartesi baya agridi karnim belim, bugun sakinim :)

Merhaba tatlim kusa bir aradan sonra ben geldim :) şu senin belirtileri ben de yasadim ne oluyo anlamadim. Benim bat geceli 3. Gun bugun. Cumartesi baya agridi karnim belim, bugun sakinim :)

Merhaba canimm hoş geldinn :KK15: ayyy hamile misin yaa :) bak H Heidi000 birşey söyledi sen de dene bakayım olcak mi :) bir kaba idrarını yap içine tatlı kaşığı karbonat at eğer kopururse hamilesin :)) olmazsa limonla dene yarim limonu idrarina sk eğer pompası dibine cokerse hamilesin :))) eski yöntem bi kişi denedi yapılanlara gore hamile ama azıcık beklicrz :))))

Zorla mı evlendirdiler diyen bile oluyor.. Valla çok meraklı insanlarımız. Kızım atlı mı kovalıyordu diyorlar. Çocuk suratlıyım biraz.. İyice ufak görüyorlar.

Canım yaaa sende dener misin emin olmak istiyoruz da :))))) bi cay bardağına idrarını yap içine tatlı kaşığı karbonat at kopuruyor mu acaba :))) hamilesin ya denemiş oluruz

Merhaba canimm hoş geldinn :KK15: ayyy hamile misin yaa :) bak H Heidi000 birşey söyledi sen de dene bakayım olcak mi :) bir kaba idrarını yap içine tatlı kaşığı karbonat at eğer kopururse hamilesin :)) olmazsa limonla dene yarim limonu idrarina sk eğer pompası dibine cokerse hamilesin :))) eski yöntem bi kişi denedi yapılanlara gore hamile ama azıcık beklicrz :))))

Hosgordum cnm :) bilmiyorum ki hic bekirtim de yok :) merak merak merak :) yarin test alicam gelnezse ins ama bugun dedigini bi deneyeyim o zaman :) limon yok karbonatla bi yapim geliyim de sonucu yaziyim hadi optum :)

Canım yaaa sende dener misin emin olmak istiyoruz da :))))) bi cay bardağına idrarını yap içine tatlı kaşığı karbonat at kopuruyor mu acaba :))) hamilesin ya denemiş oluruz

Hamile değilken denedim köpürdü. Hatta klorakla da denedim onunlada köpürdü ama gebe değildim. :)

Ayyy :))) bu da ne peki bi arkadaş yaptı coook kopurdu :))))) yalanmidir acaba bi herkes yapsın :))) özellikle hamilelerde yaptiralim oradaki sonuç etkili

Evet evet oylesi daha faranti olur bence de :) tuh beee napalim kismet :)) uşenmeyecek arkadaslar varsa bekliyoruuz :)

tırt ne tırt kızlar ben bu sabah yaptım karbonat attım köpürdü kabardı..limonlada yaptım oda 2dk bekleyınce coktu halıyle..ardındandan sımdı tekrarladım karbonatlı olanı kabarmadı köpurmedide.demekkı sabah ilk idrarım cok asıtlıymıs:)) herkes gununu beklesın

1 Mayıs 2012 Salı
Ace İle Ayşe Teyze Gebelik Testi - Pregnancy Test -

Şu 15 günlük dönemde Ayşe, Fatma, Hayri misali, kadın forum sitelerinde dolandım durdum, Hedefimiz erken gebelik belirtilerini aramak, bulduk mu, tabi ki de bulduk, neyi? Üçün biriniJ)
Rabbim bana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir evlat versin, vermesine de ne zor bir süreçmiş o 15 gün tutumu tutmadı mı diye beklemek.
Bu ay fortel ovulasyon testi aldim eczaneden, hani yumurtlama gününü kaçırmayalım diye, bu devirde turfanda meyveyi, sebzeyi bile markette, pazarda bulabilirken insan, ben yoğun seyahatlerinden dolayi kocayı bulamıyorum yanımda malum günlerde.
Neyse test uygunlandı, yumurtlama zamanı yakalandı, aşkın meşk ettiği o gece operasyon tamamlandı, ama artık beklemek ne mümkün, internetten toplanan bilgiler, kadınların neredeyse gün yapacak kıvama geldikleri form siteleri derken,
döllenen yumurta 5-6 günde follop tüplerinde kanal gezisi turuna cıkacak, oradan “ehh kendime bi yuva bulayım artık” deyip rahime yerleşecek bi 5-6 günde orada konaklayacak, nakit ödemelerde adetten bir hafta önce bile beta hcg değeri 5 in üstüne çıkabilirken, kredi kartı ile taksitli ödeme yapmak isterse yavrucak, beta hcg değeri anca regli günü ya da geciken ertesi günler tespit edilebilinecek. Elimde takvim, ihtimal günleri hesaplıyordum.
Ayşe bir hafta önce kan testinde öğrenmiş, ben de niye çıkmasın hoba kan testi yaptırmaya, çıkmayınca tesellisi de “ ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, bekleyelim”
Fatma adetten 4 gün önce idrar testinde öğrenmiş benim neyim eksik hahayytt “sen de yap kız niye çıkmasın” tek çizgi, “ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, yine bekleyelim”
Hayriye’nin 3-5 gün önce yerleşme kanaması olmuş, sürekli kontrol etmeler.
Gebelik belirtisi göz bebeklerinde büyüme, aynayla kankalığın dozunu arttırıp gözleri pörtletip bakmalar,
Sanki süpermenin kripton taşını ben yalamışım, Ağızda bir metal tat hissetmeler, bol su içip sonra çok sık idrara çıkıyorum demeler.

Velasıl artık bugün kırmızılar geldi ve ilk denemede tutmayabileceği gerçeği ile yüzleşildi.
Hadi biz güldük eğlendik, önümüzdeki maçlara bakalım dedik, ama şunları da gördüm ki, yıllardır bebek bekleyen ve artık gebelik testlerine verdiği paranın haddi hesabı olmayan kadınlar, kendi kendilerine değişik metotlar buluyorlar.
Kimisi der ki, komşu teyze idrarını kaynatırsan köpürürse gebesin” , bir zengin kalkışı, formdaki kadınlar da bir telaş, herkes idrar kaynatmaya gitmiş.
Yok efendim karbonatın üstüne işeyince köpürürse gebesin, akşama kocalara da denetmeler “yok onda da köpürdü bu ihtimal tutmadı” kargaşası,
İdrara limon sıkınca çöküyor mu çökmüyor mu hipotezi, limonu olmayan “bunun patlıcanla yapılanı yok mu evde limon kalmamış” derzenişleri…
İçlerinden birinin hamilelik haberini duyunca amaaannn bir düğün, bayram havası, artık ona lazım olmayacak diye evde stokladığı gebelik testlerini kargo ile birbirlerine yollamalar…
Benden habersizde olsalar üye olmadan takip ettiğim, Bekleme sürecimde yazılarını okuduğum, bilgilendiğim, onlarla eğlendiğim, tüm kadınları kocaman öpüyorum. Tez vakitte Bebeklerine kavuşurlar işallah, Tabi ki ben de…

Yok kızlar yok bu is tirt çıktı size diyim :))))))) ben çok umutluydum haaa ictiklerimiz asit yapiodur kopuruyodur :)))))))))) Vazgeçtim hepimiz tekrar gunlerimizi bekliyelim

Ay cok sevindim tirt cikmasina :) halaa umut var o zaman di mi :) bekleyelim bakam :)

Back