• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Araştırdım bi sorun olmazmış canım çok mantıksızca bi düşünce sonuçta esnek evet ama ilişkiye engel bi tarafı yok. Doktora gitmek en iyisi haklısın canım teşekkürler yorumun için :)

Canım ya doğru söylüyorsun vallah ben hic anlamam rica ederim :-* sanırım sen de yeni evlisin :))

Sukurlr olsun bgmli degl ama sık iciyo haftda 2 kre falan bi ara brakmsti bbsı icmyo dye dalga gcnce tkrar bsladı allhm tksndirsn ins ama mtlym ddgn gbi kymet blmyodu ama ben nazda yapym tripte atym o bsma kalkmya kalknca getrmsydn zorlampi kctm sna dym gluyo.d.d.d tbki ttcm zatn yuwayı disi kus yapmazmı :-):-):-):-)

Doğru söylüyorsun canım dua et inşallah Allah yardim etsin bitanem :-*

İnşallah hamilesindir canım yA İNSALLAH. Ben de bu gün bekliyorum sanırım gecen ayki gibi geçilerek gelecek :))
Aynen canim benimkide gecikti gecen ay bu ay da oyle olacak ama bebek istedigimizden bu yana gecirdigim en stressiz ay bu aydi helede doktor umut yok demesine ragmen :-)

Evet ya @sorilisari nin adeti gecikiyorduda sanirim noldu acaba belki hamistir :-)

Vallah canim benim de senin gibi en stressizz ayımdi sanırım hormon bozukluğundan dolayı yine gecikti ve ayin 20 21 çok sancim vardı emindim regli oalcagima ama simdi hiic sancim yok bu ne ayak yahu :)))))

Hic ummadigimiz anda hamile kalicaz diyoruz ya mesela ben hayal kuruyorum kan versem çıksa hamileligim hayatta inanmam yok doktor bey vardır bi yanlışlık ben hamile değilim diyecek kadar umutsuzim bu ay :))))))))

Evet yaa merak ettim ne durumdalar acaba acembuselik acembuselik onun baya bi günü geçmişti hatta Dr yeni oluşacak bi kese goryrm demişti ne olcak acaba @sorilisareti onunda geçti günü kafalar rahat :)))

Vallah canim benim de senin gibi en stressizz ayımdi sanırım hormon bozukluğundan dolayı yine gecikti ve ayin 20 21 çok sancim vardı emindim regli oalcagima ama simdi hiic sancim yok bu ne ayak yahu :)))))

Hic ummadigimiz anda hamile kalicaz diyoruz ya mesela ben hayal kuruyorum kan versem çıksa hamileligim hayatta inanmam yok doktor bey vardır bi yanlışlık ben hamile değilim diyecek kadar umutsuzim bu ay :))))))))

Evet yaa merak ettim ne durumdalar acaba acembuselik acembuselik onun baya bi günü geçmişti hatta Dr yeni oluşacak bi kese goryrm demişti ne olcak acaba @sorilisareti onunda geçti günü kafalar rahat :)))
aynen canım benimde sancım vardı iki gün geldi gelecek dedim tık yok şimdi valla hamile değilsem bi an önce gelsin diyorum saolsunlar hiç beni bırakmaz o kırmızılar şimdi bu lafın üstüne gelirler hemen:KK70: aynen ya özellile acembuselik acembuselik çok merak ediyorum naptı bizi duyuyorsa eğer bilgilendirsin :KK68:

aynen canım benimde sancım vardı iki gün geldi gelecek dedim tık yok şimdi valla hamile değilsem bi an önce gelsin diyorum saolsunlar hiç beni bırakmaz o kırmızılar şimdi bu lafın üstüne gelirler hemen:KK70: aynen ya özellile acembuselik acembuselik çok merak ediyorum naptı bizi duyuyorsa eğer bilgilendirsin :KK68:

Vallah eğer hamile degilsem gelsin :( ben istemiyorum gecikmesini :(

Back