aa yanlış hatırlıyormuşum pardon yaÖrgün okuyormuş sosyal bilgiler öğretmenliği diye hatırlıyorum.
Kızlar hepinize tek tek yazamadim
Ev ara onun akrabayiz yalan söyleme imkanlari yok direk ortaya cikar. Biz ne kadar kötü durumdaysak babannemin akrabaları o kadar iyi. Mirasyediler biraz. Okumaya gelince okusun demişler ama ben hırslıyım bu konuda psikolog olmak istiyorum.. Ama lys ile kazanamazsam ne yapabilirim ki tekrar da hazırlanamam. Ailemin isınmasinin ve istemesinin sebebi tanımaları. Ben tanımıyorum. Sanırım yaşadigim tüm negatif seylerden kurtulmak icin bende istiyorum
Ümiversite öğrencisiyim. Ailem de sizinle aynı fikirde. Küçük değilsin diyolar19 ve 23 yaş bayan ve erkek için olumsuz etkileyecek bi yaş değil eğer ki mesleklerini ellerine almışlarsa misal kız okumuyorsa vs.
Ne yani insanlar 30 yaşını geçince mi evlensin illa.
Ben de sürekliçok küçüksün diye atlayanlara kızıyorum. Herşeyin bi yaşı var. Düzgün ve uygun bi evlilik yapıldıktan sonra yaşın küçük olması sadece bi avantajdır.
Ben 22 yyasında öğretmen oldum. Bi erkek de o yaşta meslek sahibi olabilir. Ve bu noktadan sonra evlenmek isteseler o yaş çok küçük demek insanların algılarını oynayıp hayatı doğal kurallarından saptırmak demek.
İlk sayfada arkadaş okuyup okumadığına ya da kaçıncı sınıf olduğuna dair net bi bilgi vermemiş.
Eğer okumayı düşünmüyorsa erkeğin de mesleği varsa kurs mu ne onu tamamlasın eline alsın işini tanımaya çalışsın.
Doğanın da bi kuralı var her şart hazırsa uzatmaya ne gerek var.
Sacmalama emin ol ki evlenirsen, ailenin yanindaki kotu durumu bile ozlersin, keske evlenmeseydim de ailemle yasamaya devam etseydin dersin. Bdvdeki konulari oku senden buyuk ve tecrubeli olanlar kocayla kaynanayla vs bas edemiyor. Sen daha cocuksun okuluna bak daha kimler cikar karsina. Birak o oglanin da parasi kendine kalsin ona mi muhtacsin sanki kendine gel kizEvet hem ailevi hem maddi
Peki evlendin diyelim ne olacak bu kİşi uzman çavuş olacağı için senin yaşadığın şehirde kalmaz farklı farklı şehirlere gidecek yeri gelecek Eşlerin götürülmediği yer olacak 1 sene 2 sene 3 sene, sen o zaman annesi ve babasıyla mı yaşıyacaksın bu Evliliği yapman senin için büyük hata olur benden söylemesi,ayrıca bahsi geçen ev- araba çocuğun değildir babasınındır 23 yaşında bekar birisi bu zamanda nasıl mal Mülk sahibi olur.
Kızlar hepinize tek tek yazamadim
Ev ara onun akrabayiz yalan söyleme imkanlari yok direk ortaya cikar. Biz ne kadar kötü durumdaysak babannemin akrabaları o kadar iyi. Mirasyediler biraz. Okumaya gelince okusun demişler ama ben hırslıyım bu konuda psikolog olmak istiyorum.. Ama lys ile kazanamazsam ne yapabilirim ki tekrar da hazırlanamam. Ailemin isınmasinin ve istemesinin sebebi tanımaları. Ben tanımıyorum. Sanırım yaşadigim tüm negatif seylerden kurtulmak icin bende istiyorum
Ben hicbi zaman 20 yasindayim demedim. Kendi kendinize tespit yapmissiniz ama beni burda herkes biliyo ne 20sinden bahsediyosunuz"Arkadasim evleniyor yalvaririrm bakin" adli konunda da 20yasindayim demissin
Gecen gunlerde de senin konunu okurken yine aklima takilmisti bu ,kac yasindasiniz anlayamadim?