hakkında hayırlısı olsun daKizlar merhaba.
Tek tek okudum mesajlarınızı. Ellerinize, beni düşünerek yazan güzel parmaklarınıza sağlıkÇok olduğu için alıntı yapamıycam mobildeyim ama sorularınıza cevap vericem
Arkadaşım evleniyor konusunda neden 20 yaşındayım demişim hangi kafayla yazmısım bende anlamadımArkadaşım şu an 19 yaşına girdi, ben de 18 yaşındayım. Aynı şey değil bu, ona gelen cocuk bizimle yaşıttı işi gücü yoktu askerliği duruyodu. Neyse 1996 doğumluyum 2014te liseden mezun oldum aynı yıl üniversiteye yerleştim şimdi de birinci sınıftayım. Hâlâ da psikolog olmak istiyorum
Konuma dönersek evet haklısınız, bir yandan da olumlu bakıyorum. Evet dediğiniz gibi maddi yönden rahat etmek istiyorum. Borçtan, sıkıntıdan her şeyden kaçmak istiyorum sanki. Ailemle anlaşamıyorum. Babam biraz eski kafadan. Kardeşim beni çok yıprattı. Abilerim teyzem maddi sıkıntılar borçlar şuydu buydu derken bunaldım. Çözüm bu değil elbette. Ama nedense heveslendim ve cazip geldi.. Ona ısınma sebebim sadece mesleği maddiyatı değil, resimlerine baktım ve içim bi tuhaf oldu sanki. Benimle konuşmak istemiş, annem engel oldu. Zaten hemen değil söz nişan evresinde tanırım belki, ya da olmaz belki de. Geldikleri zaman sonucu yazcam buraya kızlar. Beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederimmm sizleri seviyorum