18 yaşındayım istemeye gelcekler kararsızım kızlar

hımm bence flört edin ama şu etapta evliliği hemen düşünmeyin daha küçüksünüz o da küçük...
maddi yönden cazip olması sizi etkilemiş askerlik+iş halledilmiş hazır adam
bir de bu kişi neden kendi bulamamış da görücü usulü evlenmeye kalkıyor... yani hemen atlamayın uygun görmüşseniz görüşün ama ağırdan alın iyi tanıyın

Kızlar şoktayım :KK57:
Beni biliyorsunuz zaten. Haberi alır almaz kararsızlığımla birlikte sizin fikrinizi almak istedim. Ağustosta 19 yaşına gircem, kendi kendime erkek keserdim, hoşlantılarım oldu sevgilim oldu..
Herneyse babannemin akrabası var, ben tam olarak tanımıyorum. Sadece küçükken bi bayramda görmüştüm. Başka şehirlerde yaşıyorlar. Babanneme nerden akıllarına gelmiş bilmem ama haber uçurmuşlar senin toruna dünürlük ancaz diye. Büyük ihtimal çocugun halası beni geçen ay gördü ordan çıktı.O da benden büyük olduğu için halamın kızını ancaklar sanmış ama ısrarla yok kucuk torunun demisler.Çocuk 23 yaşındaymış beni facede ekledi ama haberim yoktu daha bunlardan fotolarımı beğenmiş vs. Bu çarşamba geliyolar bize :KK14: normal akraba ziyareti gibi ama dünürlük anılacak belli.. Uzman çavuşluğa kursa gidecekmiş (nasıl oluyosa bende anlamadım) kendi fırın dükkanları var askerliğini yapmış. Kendine ait ev ve arabası varmış. Ben de onun resmini gördüm. Bana bunları ailem söyledi. Ve babam akraba diye güvenip tabiki benim fikrim alınarak verebilir. Ben bu zamana kadar gerek kardeşimden, gerek maddi yönden o kadar sıkıntı çektim ki. Sanırİm kanım kaynadığından olumlu bakıyorum ama bi yandan da ilerisi nolacak ben yeterince olgun muyum diye düşünüyorum. . Konum taşınır ve ya bu da dert mi denilebilir. Ama beni bildiginiz icin fikrinizi almak istedim
oğlan seni çok beğendiyse ve illa seni alıcam diyosa mezun olmanı beklesin. canım hayatını garanti altına almalısın. okulunu okurken diğer yandan da onu tanımaya çalışmalısın

hımm bence flört edin ama şu etapta evliliği hemen düşünmeyin daha küçüksünüz o da küçük...
maddi yönden cazip olması sizi etkilemiş askerlik+iş halledilmiş hazır adam
bir de bu kişi neden kendi bulamamış da görücü usulü evlenmeye kalkıyor... yani hemen atlamayın uygun görmüşseniz görüşün ama ağırdan alın iyi tanıyın

akraba kızı olunca fazla uğraştırmaz ve fazla para kaybı olmaz gözüylemi bakıyorlar acaba ?

kız nerde pahalı restauran varsa oraya git

seni kolay lokma sanmasınlar ,emi

o mal varlığıda genelde yalan çıkar mal varlığı babanın üstünedir bu kızları kandırmak için taktikdir haberin olsun

arabada babanın üstünedir hem her söylenenede kanmayın yahu

Haaahaa bana da evlenmedne önce eşim evim var demişti ama daha borcun yarısını ödemiş anca...:KK48: ben de sormamıştım borcu bitti mi diye. kendi üzerineydi gerçi yalan değil de eksik söylemiş...
Yani 23 yaşında adam ne ara çalıştı da ev araba aldı demi babası da esnafmış ailenindir o ev araba tapusu

Hangi bölüm okuyorsun ? Acele etme konuş tanış ama evlilik icin erken derim ben.

bu devirde bu yaşta ne evlenmesi..daha çocuksun..yok evi var araba var onlarama göz diktin..acele evlelenleride gördük..daha evlilik düşünceni al mesleğini al eline..gez hayatın tadını çıkarmana bak..evlenipte kendini cehenneme atma..bu sayfaları hiç okumadın galiba..sonra sende buraya konu açarsın şöyle böyle diye..zaten ne çıkarsa akrabadan çıkıyor..aldanma..

Evet kazanmis 4 ay kursu varmis
Peki evlendin diyelim ne olacak bu kİşi uzman çavuş olacağı için senin yaşadığın şehirde kalmaz farklı farklı şehirlere gidecek yeri gelecek Eşlerin götürülmediği yer olacak 1 sene 2 sene 3 sene, sen o zaman annesi ve babasıyla mı yaşıyacaksın bu Evliliği yapman senin için büyük hata olur benden söylemesi,ayrıca bahsi geçen ev- araba çocuğun değildir babasınındır 23 yaşında bekar birisi bu zamanda nasıl mal Mülk sahibi olur.

Daha geçen hafta gelecekle ilgili ideallerinden bahsediyorsun. Psikoloji okumak istiyordun onlardan vazgeçmeyi düşünmüyorsun değil mi? Onu yapamıyorsan bile şu okulunu bitir öğretmen ol ne evliliği ya.

gız sen evde mutlu değilmisin annen baban sana çok mu çektiriyor ?
inan kaynana daha fazlasını çektirir oğluyla beraber o baba evini özlersin yaşında küçük
dişini gösteremezsin ona göre bak

Kızlar şoktayım :KK57:
Beni biliyorsunuz zaten. Haberi alır almaz kararsızlığımla birlikte sizin fikrinizi almak istedim. Ağustosta 19 yaşına gircem, kendi kendime erkek keserdim, hoşlantılarım oldu sevgilim oldu..
Herneyse babannemin akrabası var, ben tam olarak tanımıyorum. Sadece küçükken bi bayramda görmüştüm. Başka şehirlerde yaşıyorlar. Babanneme nerden akıllarına gelmiş bilmem ama haber uçurmuşlar senin toruna dünürlük ancaz diye. Büyük ihtimal çocugun halası beni geçen ay gördü ordan çıktı.O da benden büyük olduğu için halamın kızını ancaklar sanmış ama ısrarla yok kucuk torunun demisler.Çocuk 23 yaşındaymış beni facede ekledi ama haberim yoktu daha bunlardan fotolarımı beğenmiş vs. Bu çarşamba geliyolar bize :KK14: normal akraba ziyareti gibi ama dünürlük anılacak belli.. Uzman çavuşluğa kursa gidecekmiş (nasıl oluyosa bende anlamadım) kendi fırın dükkanları var askerliğini yapmış. Kendine ait ev ve arabası varmış. Ben de onun resmini gördüm. Bana bunları ailem söyledi. Ve babam akraba diye güvenip tabiki benim fikrim alınarak verebilir. Ben bu zamana kadar gerek kardeşimden, gerek maddi yönden o kadar sıkıntı çektim ki. Sanırİm kanım kaynadığından olumlu bakıyorum ama bi yandan da ilerisi nolacak ben yeterince olgun muyum diye düşünüyorum. . Konum taşınır ve ya bu da dert mi denilebilir. Ama beni bildiginiz

Bak canim ben bir asker esiyim beni abla kabul et ve yazdiklarimi dikkatli oku.

Oncelikle uzman cavusluk sinavina girenler genelde liseyi okumus, askerligini yapmis ve fakat meslegi olmadigi icin bu sinava basvurup bir yere kapak atmaya calisanlardir. Sonucta devlete ait bir kurumda belirli bi maasa kazanma istegi guzel birsey. Ve ewet sinavla oluyor.

Gelgelelim konuya. Akrabalarimda da askerle evli olanlar var. Oncelikle evi var dedigin o evde oturamayacaksin. Uzman cavus olursa oncelikle 5 ile 8 sene arasi dogu gorevi yapmak zorunda. Gerci karacı ise. Sonra istedigi sehire tayin istese bile zor cikar. İl il gezeceksin bunu unutma. Ailen ve akrabalarindan hep uzak olucan anca yaz tatillerinde gorusuceksin.
diger yonlere birsey diyemem. Ama bunlari bil. Ve dogu olayi bir kere yasanmiyor. Dogu bati dogu bati diye yillarini vereceksin.

eski konundan hatırlıyorum sanki açıköğretim ünv. okuyordun dimi? canım belki hayırlı olan evlenmendir bunu biz bilemeyiz ama bence beklemelisin ünv. bitir daha neler neler çıkar karşına hemen ilkine hemde bu yaşta evet denmez çok çok iyi düşün. Bana görücüye gelseyer (19 yaşındayım) babam, benim kızım daha bebek der geri yolar

19 ve 23 yaş bayan ve erkek için olumsuz etkileyecek bi yaş değil eğer ki mesleklerini ellerine almışlarsa misal kız okumuyorsa vs.
Ne yani insanlar 30 yaşını geçince mi evlensin illa.
Ben de sürekliçok küçüksün diye atlayanlara kızıyorum. Herşeyin bi yaşı var. Düzgün ve uygun bi evlilik yapıldıktan sonra yaşın küçük olması sadece bi avantajdır.
Ben 22 yyasında öğretmen oldum. Bi erkek de o yaşta meslek sahibi olabilir. Ve bu noktadan sonra evlenmek isteseler o yaş çok küçük demek insanların algılarını oynayıp hayatı doğal kurallarından saptırmak demek.
İlk sayfada arkadaş okuyup okumadığına ya da kaçıncı sınıf olduğuna dair net bi bilgi vermemiş.
Eğer okumayı düşünmüyorsa erkeğin de mesleği varsa kurs mu ne onu tamamlasın eline alsın işini tanımaya çalışsın.
Doğanın da bi kuralı var her şart hazırsa uzatmaya ne gerek var.

eski konundan hatırlıyorum sanki açıköğretim ünv. okuyordun dimi? canım belki hayırlı olan evlenmendir bunu biz bilemeyiz ama bence beklemelisin ünv. bitir daha neler neler çıkar karşına hemen ilkine hemde bu yaşta evet denmez çok çok iyi düşün. Bana görücüye gelseyer (19 yaşındayım) babam, benim kızım daha bebek der geri yolar
Örgün okuyormuş sosyal bilgiler öğretmenliği diye hatırlıyorum.

X