18 yaşındayım istemeye gelcekler kararsızım kızlar

Ailem de sıcak bakıyo

Nikahta keramet vardır..evlen kız..belki de biz geç evlendik diye bu kadar dert belki de işin sırrı erken evliliktir..belki de..belki de eski bi dost gördümm diyee
Annemle benim aramda 30 yaş var bende cocugumla o kadar olsun istemem mesela

Canım daha küçüksün yağmurdan kaçarken doluya tutulmayasın

Nedense istiyorum ama bi yandan da küçük olduğum aklima geliyo
Her insan ister sevdigiyle birlikte olmak fakat bu isin cok fazla sorumluluk isi oldugunu dusunuyorum, ben de isterim fakat bunun icin daha onumuzde cok zaman var, yaslarimiz cok yakin seni anlayabiliyorum canim

Her insan ister sevdigiyle birlikte olmak fakat bu isin cok fazla sorumluluk isi oldugunu dusunuyorum, ben de isterim fakat bunun icin daha onumuzde cok zaman var, yaslarimiz cok yakin seni anlayabiliyorum canim
Hep imrenmiştim erken evlenenlere nedense. Yanlış zaman ama icimden bi ses evlen diyo

Tmm tmm hatırladım seni
Arkadaşım 19 yaşında evlenmeye kalktı nolur yardım edin diyordun. Oraya yazdıkların noldu şimdi?
Yaş değil olay ben 21 yaşında evlendim ama üniversite mezunu devlet memuruydum. Hayatta o yaşa geldiğimde yapmak istediğim şeyleri yapmıştım. Belki 2 sene kadar daha bekleyebilirdim ama şartlar farklıydı. Sen aradaki yaşantılarını ileri saracaksın yani? Evde pek huzurun yok anladığım kadarıyla ama evlilik demek ailen + ailesi +yeni evin eşin sorumlulukları demek.

canım seninki bayaa bir erken evlenmek oluyor yalnız. 19 yaş yahu, şu an eminim kendine ben büyüdüm diyorsun da emin ol daha küçücüksün. seni geçtim 23 yaşında bir erkek çocuk yahu. hakkında hayırlısı

Kendini begenilmeyecek biri olarak görüyosun galiba ..biribegenmişken kaçirmayayim mi diyosun..begenilmek hoşuna gitmiş gibi ..ama köklü bi duygu degil ..hiç gotmedigin sesini duymadigin kisiligini tahmin bile edemeyecegin 23,yasinda bi erkek bu kadar bilgiyle bu evlenme istegi anormal..bence sakinnnnnn biraz medeni olarak tanisabilitsin ama dil kafandan evlilik falan agirdan al yahu kisiligini bilmeden hele sakin haaa..bidr unutma evlenince hicbisi degismez hersey daha betere giderona gore hal hareketine iyi bak cocugun

Arkadasimin dunurcusu işsiz gucsuzdu ve bizimle yaşıtti askerligi duruyodu vs. Ama benimki ayni durum değil.. sorumluluklari biliyorum bir yandan da benim yaşıma göre yaşama sevincim yokki hayatimi yasayim da öyle evleniyim deyim. Anlattim burda kötü sayilabilcek hayatim var

Resimlerine baktım, benimle konuşmak istemiş annem hayır demiş. Ben olursa eğer tanımak için flört gibi konusmak istiyorum. Burayi o kadar okudum ki fikir sahibiyim az da olsa

Uzman çavuşluğu kazanmış mı bu kişi kursuna gidecekmiş kazanması gerek ki öyle gider eğitime yani kursa.

Evi var Arabası var diye mi görmediğin konuşmadığın tanışmadığın birine kanın kaynadı?

o mal varlığıda genelde yalan çıkar mal varlığı babanın üstünedir bu kızları kandırmak için taktikdir haberin olsun

arabada babanın üstünedir hem her söylenenede kanmayın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…