Ailem de sıcak bakıyoCokkkk ama Cokkkk erken evlilik senin icin..
Bunu dusunmen bile hata yanlis !!
Okuyorsun bence okuluna odaklan ve suan icin evliligi dusunme..
Ailenin senden once karsi cikmasi gerekirdi aslinda..
Evlilik sanildigi gibi kolay ve toz pembe degil sorumluluklarin olucak suan rahat kafayla okudugun okula bin bir dusunceyle gideceksin gidebilirsen oda..
Once okulunu bitir meslegini al eline ilaki ilerde evlenirsin.
YokSevgilin yok muydu yanlış mı hatırlıyorum? :/
Annemle benim aramda 30 yaş var bende cocugumla o kadar olsun istemem meselaNikahta keramet vardır..evlen kız..belki de biz geç evlendik diye bu kadar dert belki de işin sırrı erken evliliktir..belki de..belki de eski bi dost gördümm diyee
Her insan ister sevdigiyle birlikte olmak fakat bu isin cok fazla sorumluluk isi oldugunu dusunuyorum, ben de isterim fakat bunun icin daha onumuzde cok zaman var, yaslarimiz cok yakin seni anlayabiliyorum canimNedense istiyorum ama bi yandan da küçük olduğum aklima geliyo
Hep öyle derler ama evlenince iş değişir.Okumama saygı duyarlarmış. Zaten yaşadığım şehre tasincaklar
Karşımdaki de küçük :SCanım daha küçüksün yağmurdan kaçarken doluya tutulmayasın
Hep imrenmiştim erken evlenenlere nedense. Yanlış zaman ama icimden bi ses evlen diyoHer insan ister sevdigiyle birlikte olmak fakat bu isin cok fazla sorumluluk isi oldugunu dusunuyorum, ben de isterim fakat bunun icin daha onumuzde cok zaman var, yaslarimiz cok yakin seni anlayabiliyorum canim
Arkadasimin dunurcusu işsiz gucsuzdu ve bizimle yaşıtti askerligi duruyodu vs. Ama benimki ayni durum değil.. sorumluluklari biliyorum bir yandan da benim yaşıma göre yaşama sevincim yokki hayatimi yasayim da öyle evleniyim deyim. Anlattim burda kötü sayilabilcek hayatim varTmm tmm hatırladım seni
Arkadaşım 19 yaşında evlenmeye kalktı nolur yardım edin diyordun. Oraya yazdıkların noldu şimdi?
Yaş değil olay ben 21 yaşında evlendim ama üniversite mezunu devlet memuruydum. Hayatta o yaşa geldiğimde yapmak istediğim şeyleri yapmıştım. Belki 2 sene kadar daha bekleyebilirdim ama şartlar farklıydı. Sen aradaki yaşantılarını ileri saracaksın yani? Evde pek huzurun yok anladığım kadarıyla ama evlilik demek ailen + ailesi +yeni evin eşin sorumlulukları demek.
Resimlerine baktım, benimle konuşmak istemiş annem hayır demiş. Ben olursa eğer tanımak için flört gibi konusmak istiyorum. Burayi o kadar okudum ki fikir sahibiyim az da olsaKendini begenilmeyecek biri olarak görüyosun galiba ..biribegenmişken kaçirmayayim mi diyosun..begenilmek hoşuna gitmiş gibi ..ama köklü bi duygu degil ..hiç gotmedigin sesini duymadigin kisiligini tahmin bile edemeyecegin 23,yasinda bi erkek bu kadar bilgiyle bu evlenme istegi anormal..bence sakinnnnnn biraz medeni olarak tanisabilitsin ama dil kafandan evlilik falan agirdan al yahu kisiligini bilmeden hele sakin haaa..bidr unutma evlenince hicbisi degismez hersey daha betere giderona gore hal hareketine iyi bak cocugun
Uzman çavuşluğu kazanmış mı bu kişi kursuna gidecekmiş kazanması gerek ki öyle gider eğitime yani kursa.Arkadasimin dunurcusu işsiz gucsuzdu ve bizimle yaşıtti askerligi duruyodu vs. Ama benimki ayni durum değil.. sorumluluklari biliyorum bir yandan da benim yaşıma göre yaşama sevincim yokki hayatimi yasayim da öyle evleniyim deyim. Anlattim burda kötü sayilabilcek hayatim var
Evet kazanmis 4 ay kursu varmisUzman çavuşluğu kazanmış mı bu kişi kursuna gidecekmiş kazanması gerek ki öyle gider eğitime yani kursa.
Evi var Arabası var diye mi görmediğin konuşmadığın tanışmadığın birine kanın kaynadı?