18 yaşındayım istemeye gelcekler kararsızım kızlar

Neyin acelesi bu. çok tanısan sevsen aşığım desen yine anlıycamda şuan komik bir durumdan bahsediyorsun. Bu yılda da ailelerin hala akraba evliliklerin onaylamaları ve evliliğin aceleye getirilmesine olumlu bakmaları çok üzücü.

Kızlar hepinize tek tek yazamadim
Ev ara onun akrabayiz yalan söyleme imkanlari yok direk ortaya cikar. Biz ne kadar kötü durumdaysak babannemin akrabaları o kadar iyi. Mirasyediler biraz. Okumaya gelince okusun demişler ama ben hırslıyım bu konuda psikolog olmak istiyorum.. Ama lys ile kazanamazsam ne yapabilirim ki tekrar da hazırlanamam. Ailemin isınmasinin ve istemesinin sebebi tanımaları. Ben tanımıyorum. Sanırım yaşadigim tüm negatif seylerden kurtulmak icin bende istiyorum

Ev ara onun akrabayiz yalan söyleme imkanlari yok direk ortaya cikar. Biz ne kadar kötü durumdaysak babannemin akrabaları o kadar iyi. Mirasyediler biraz. Okumaya gelince okusun demişler ama ben hırslıyım bu konuda psikolog olmak istiyorum.. Ama lys ile kazanamazsam ne yapabilirim ki tekrar da hazırlanamam. Ailemin isınmasinin ve istemesinin sebebi tanımaları. Ben tanımıyorum. Sanırım yaşadigim tüm negatif seylerden kurtulmak icin bende istiyorum

neymiş o negatiflik duygusal mı ? ailevi mi?

19 ve 23 yaş bayan ve erkek için olumsuz etkileyecek bi yaş değil eğer ki mesleklerini ellerine almışlarsa misal kız okumuyorsa vs.
Ne yani insanlar 30 yaşını geçince mi evlensin illa.
Ben de sürekliçok küçüksün diye atlayanlara kızıyorum. Herşeyin bi yaşı var. Düzgün ve uygun bi evlilik yapıldıktan sonra yaşın küçük olması sadece bi avantajdır.
Ben 22 yyasında öğretmen oldum. Bi erkek de o yaşta meslek sahibi olabilir. Ve bu noktadan sonra evlenmek isteseler o yaş çok küçük demek insanların algılarını oynayıp hayatı doğal kurallarından saptırmak demek.
İlk sayfada arkadaş okuyup okumadığına ya da kaçıncı sınıf olduğuna dair net bi bilgi vermemiş.
Eğer okumayı düşünmüyorsa erkeğin de mesleği varsa kurs mu ne onu tamamlasın eline alsın işini tanımaya çalışsın.
Doğanın da bi kuralı var her şart hazırsa uzatmaya ne gerek var.
Ümiversite öğrencisiyim. Ailem de sizinle aynı fikirde. Küçük değilsin diyolar

nasıl olacak bu , hem üniversite hem evlenmek artık çocuk herşeyini kısıtlar :KK12:

sen evlenmeye karar vermişsin ailene görede normal bu durum. Diycek başka söz yok. inş. mutlu olursun

Evet hem ailevi hem maddi
Sacmalama emin ol ki evlenirsen, ailenin yanindaki kotu durumu bile ozlersin, keske evlenmeseydim de ailemle yasamaya devam etseydin dersin. Bdvdeki konulari oku senden buyuk ve tecrubeli olanlar kocayla kaynanayla vs bas edemiyor. Sen daha cocuksun okuluna bak daha kimler cikar karsina. Birak o oglanin da parasi kendine kalsin ona mi muhtacsin sanki kendine gel kiz

Peki evlendin diyelim ne olacak bu kİşi uzman çavuş olacağı için senin yaşadığın şehirde kalmaz farklı farklı şehirlere gidecek yeri gelecek Eşlerin götürülmediği yer olacak 1 sene 2 sene 3 sene, sen o zaman annesi ve babasıyla mı yaşıyacaksın bu Evliliği yapman senin için büyük hata olur benden söylemesi,ayrıca bahsi geçen ev- araba çocuğun değildir babasınındır 23 yaşında bekar birisi bu zamanda nasıl mal Mülk sahibi olur.

Bu kişi tayini çıkınca ne olacak yukarıda sormuştum cevap vermedin uzman Çavuşlar belirli bir şehirde sabit kalmazlar ayrıca Eşlerin götürülmediği Şehirlerde var o zaman ne yapacaksın.Ben söyliyeyim seni anne ve babasının yanında bırakacak.O zamanda ne huzurun kalır nede Mutluluğun keşke evlenmeseydim dersin.

[QUOTE="sumoshh, post: 404522sınıflardaysanÜmiversite öğrencisiyim. Ailem de sizinle aynı fikirde. Küçük değilsin diyolar[/QUOTE]
Kaçıncı sınıftasın?
Daha ilk sınıflardaysan çok zor olur ama son sınıftaysan tanışma söz nişan derken zaten zaman geçer.
Okumayan için 19 normal ama okuyorsan okulun bitmesini beklemen daha iyi.

Senle hic iletisime gectimi damat adayi?
Gereginden fazla sicak bakjyosun bu olaya acaba ruhunumu oksadi bazi soylenilen sozler.
Cok cok dikkat et evlilik sadece positif seyler getirmez. Boyle dusunursen cok pis cakilirsin yere.

18 çok erken yahu ne yaptın?!o_O:KK43:
bugün sadece kendi ailen problem
yarın onun ailesi olacak, senin ailen ve önemlisi ''siz''..
21nde bir kız olarak 18ime gülüp geçiyorken, eminim 25mde çok farklı düşünürüm
demem o ki, üniversite hayatını bir tadın, çevreniz, ortamınız bir değişsin sonra zaten evlenirsiniz :)

Hiç bir şey hayal ettiğin gibi olmaz .hayalparestmisin?

Hiç bir şey hayal ettiğin gibi olmaz .hayalparestmisin?

Acele etme lütfen, şu an hayatının en güzel çağının başındasın. Evlilik sorumluluğunu almak hiç kolay birşey değil.Kendine bunu yapma.

Daha bi kere bile konuşmadığın biriyle evlenmek sıcak geliyorsa gerçekten küçüksün. Yaşınla ilgili degil sadece. Evliliğe hazır olan insan iyice tanır ölçer tartar karşısındakini öyle verir kararını. Senin yaptığın heves sadece.

"Arkadasim evleniyor yalvaririrm bakin" adli konunda da 20yasindayim demissin
Gecen gunlerde de senin konunu okurken yine aklima takilmisti bu ,kac yasindasiniz anlayamadim?:KK53:

"Arkadasim evleniyor yalvaririrm bakin" adli konunda da 20yasindayim demissin
Gecen gunlerde de senin konunu okurken yine aklima takilmisti bu ,kac yasindasiniz anlayamadim?:KK53:
Ben hicbi zaman 20 yasindayim demedim. Kendi kendinize tespit yapmissiniz ama beni burda herkes biliyo ne 20sinden bahsediyosunuz

X