- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.352
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gördüm.hem de 18 inde, 19 yaşında bi çocukla evlenip, 5 çocuk doğuran çok mutlu bi arkadaşım var :)Erken evlenip pişman olmayan görmedim.
Klasik ama,okul bitinceye kadar bekleyelim de bence :) çocukla nişanlanırsınız kanın kaynadıysa da daha iyi tanırsın.hem de bu sürede olgunlaşırsın.Üniversite öğrencisiyim
Aynen bende 19 Um biriyle çıkıp onla evlenmeyi düşünürüm ama bu yaşlarda değil..tabi evlenceğin insanla bu yaşla tanışabilirsin ama okulun bitmesi evlilik yaşına gelmeniz beklenmeli.bu arada meslekler uyuyor mu birbirine.bende 19 yaşındayım ama evliliği aklımın ucundan bile geçirmiyorum sonuçta büyük sorumluluk demek.. bence senin içinde erken
cundagg .!.:ama sen çok küçüksün.. evlenince bitmez o okul.. çok erken değil mi?
Kızlar merhaba,
5 yıllık arkadaşım var, lise1den beri birlikteyiz şimdi ikimiz de 20yaşındayız..
Babası o 16 yaşındayken hastalandı ve kanser teşhisi kondu, 1 yıl boyunca ağrıyı acıyı çekti, kemotrapi bile çare etmedi. Çünkü acıdan ölürken bile sigara içen adamdı.. 43 yaşında 3 kızını ve eşini yalnız bıraktı 2014 haziran ayında vefat etti.
Arkadaşımdan bahsedecek olursam; saygılı ve sessiz bi kız. 12yaşında ve 5 yaşında kız kardeşleri var. Hanım hanımcık, ağir başlı, anneleri de öyle.
Çok uzattım özür dilerim, sorun şu ki: arkadaşım.
"Arkadasim evleniyor yalvaririrm bakin" adli konunda da 20yasindayim demissin
Gecen gunlerde de senin konunu okurken yine aklima takilmisti bu ,kac yasindasiniz anlayamadim?
Ben hicbi zaman 20 yasindayim demedim. Kendi kendinize tespit yapmissiniz ama beni burda herkes biliyo ne 20sinden bahsediyosunuz
Kızlar şoktayım
Beni biliyorsunuz zaten. Haberi alır almaz kararsızlığımla birlikte sizin fikrinizi almak istedim. Ağustosta 19 yaşına gircem, kendi kendime erkek keserdim, hoşlantılarım oldu sevgilim oldu..
Herneyse babannemin akrabası var, ben tam olarak tanımıyorum. Sadece küçükken bi bayramda görmüştüm. Başka şehirlerde yaşıyorlar. Babanneme nerden akıllarına gelmiş bilmem ama haber uçurmuşlar senin toruna dünürlük ancaz diye. Büyük ihtimal çocugun halası beni geçen ay gördü ordan çıktı.O da benden büyük olduğu için halamın kızını ancaklar sanmış ama ısrarla yok kucuk torunun demisler.Çocuk 23 yaşındaymış beni facede ekledi ama haberim yoktu daha bunlardan fotolarımı beğenmiş vs. Bu çarşamba geliyolar bize normal akraba ziyareti gibi ama dünürlük anılacak belli.. Uzman çavuşluğa kursa gidecekmiş (nasıl oluyosa bende anlamadım) kendi fırın dükkanları var askerliğini yapmış. Kendine ait ev ve arabası varmış. Ben de onun resmini gördüm. Bana bunları ailem söyledi. Ve babam akraba diye güvenip tabiki benim fikrim alınarak verebilir. Ben bu zamana kadar gerek kardeşimden, gerek maddi yönden o kadar sıkıntı çektim ki. Sanırİm kanım kaynadığından olumlu bakıyorum ama bi yandan da ilerisi nolacak ben yeterince olgun muyum diye düşünüyorum. . Konum taşınır ve ya bu da dert mi denilebilir. Ama beni bildiginiz icin fikrinizi almak istedim