Canım türkiyede varmı bilmiyorum araştır istersen burda devletin hasta insanlar için bakım evleri var istersen oraya verip hafta sonları alıyorsun 2. Seçenekde gündüz bakım ve eğitim yerleri var ondada sabah alıp akşam bırakıyorlar burda türk bir ablam var onun en büyük oğlu hasta o bakamadığından vermiş bakımve eğitim merkezine hafta sonları alıyor diğeri ise arkadaşımın oğlu sabah alıyorlar akşam geliyor oda çok ağresif bagıran kıran döken bir çoçukdu bu merkeze başladığından beri sakin uysalmış tek sorun annesini annem diye 500 kez öpmesiymiş arkadaşım teyzesi bıkdım bunun beni yalayıp yutmasından diyor oyyyy kurban olurum ben onlara sizde bi araştırın belki vardır türkiyedede böyle yerler çok zor bilmezmiyim arkadaşımın ağladığını bilirim o kadar ruh sağlığı bozulmuştukiiii bana bile bozuk atıyordu sen ne anlarsın hangi çoçuğun hasta diye sonra pişman olur özür dilerdi allah yardımcınız olsun sakın üzülmeyin evinizde cennet kuşunuz var ona bakıyorsunuz ve hergün ne kadar sevap kazanıyorsunuz