18 yaşında bittim.. hayatıma bakın

Ben yargılamadım ki. Sizin adınıza üzüldüm eski konularınızıda biliyorum çünkü. Neyse kusura bakmayın kalbinizi kırdıysam Allah yardımcınız olsun

Sanmam ki.. okulu bıraksam mı acaba

ben de üzüldüm. kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum sadece bazı konulara yaklaşım şekli biraz hassas ve normal muhabbettekinden farklıdır onu kastettim yoksa şüphe yok ki ben de arkadaşımız mutlu olsun isterim

Evet bizimki de gidiyor okula. Allah yardimcimiz olsun

Ailenin durumu nasıl vakıf üniversitesinde okusan? Babanı ikna etmen lazım ne demek kız çocuğunu göndermem ya bu devirde zihniyet.

Ailenin durumu nasıl vakıf üniversitesinde okusan? Babanı ikna etmen lazım ne demek kız çocuğunu göndermem ya bu devirde zihniyet.
Vakıf geçen yıl % 75 kazandim sadece 6 bin ödüycektik. Ona bile paramiz yok

Vakıf geçen yıl % 75 kazandim sadece 6 bin ödüycektik. Ona bile paramiz yok

Ah canım ya baya uygunmuş 6 bin. 15 bin falan diyordu kuzenim ama o burslu değil tabi ondandır. Babanı ikna etme şansın yok mu. Hayallerinden vazgeçme. Buna engel olan baban bile olsa.

Ah canım ya baya uygunmuş 6 bin. 15 bin falan diyordu kuzenim ama o burslu değil tabi ondandır. Babanı ikna etme şansın yok mu. Hayallerinden vazgeçme. Buna engel olan baban bile olsa.
Gecen sene o kadar direttim ki.. calismama bile izin vermeyo

öğretmenliği bu kadar mı istemiyorsun?

ben senin yerinde olsam öğretmenliğe devam ederdim. branşın ne? zihinsel engelliler öğretmenliği düşünmez misin?

hem kardeşine yardımın dokunur hem de iş imkanları da var. psikoloji iş anlamında çok önü açık bir bölüm de değil bence.

ayrıca tipinin çirkin olduğunu düşünmüyorum. diğer konularından da biliyorum. boyum uzun falan demiştin. bence sen kendini çirkin görüyorsun.

Konunu okuyunca eski komsumuzun bi engelli oğlu vardi o geldi aklima onunda sen yaşlarda bi ablasi vardı ve o kadar guzel ilgileniyodu ki onunla sakalasirdi filan anlamasada yani cok olgun gorunurdu çok takdir ediyodum o kızı ve çok sempatik geliyodu bana ama hakkiyla yaparsan büyük sevabi var böyle seylerin okulunla ilgilide bence sen calismana yogunlas suan sinavdan sonra da ikna calismallarina baslarsin eğer istersen yapamicagin hicbisey yok

kuzum oncelikle gecmis olsun,Allah yardimciniz olsun.
okulun hakkinda ne diyecegimi bilemedim..yani eger aileninde maddi durumu iyi degilse aslinda ogretmen olarak atandiginda surekli bi gelirin ve cok guzel tatillerin olacak..
psikoloji okuyup ozel bi yerde ise girersen basini isten kaldiramazsin bunu da dusun..zaten kardesin istemeden de olsa seni ve aileni psikolojik anlamda yipratiyor.
bir kere daha dusun..

babanla ne kadar konuşursan konuş dediğim dedik diretecek sana tavsiyem babanın sözünü dinlediği bir amcan deden vs. varsa ona aç bu şehir dışında okuma fikrini. önce onu ikna et tatlı dille. o da babanla konuşsun. aynı modelden bende de vardı. ben böyle çözmüştüm

Zihinsel Engelliler de yasadigim sehirde olmaz. Okuldan sadece 16 puan geliyor olumlu anlamda sadece boyum uzun

Bende kardesimle güzel ilgilendigimi düşünüyorum ama bazen cileden cikariyor işte.. sehir dışında olsaydim kesin yapardım ama ankara zor

Büyük komusmayim da kesinlikle öğretmen olmak istemiyorum kutsal bi meslek ve sabır işi. Ben yapamam

Sakinleştirici verseniz uyutacak birşeyler hen size hem kendine yapıyor tabiki kardeşimiz bırakın demiyorum ama nezamana kadar devam edecek...buna çözüm bulmalisiniz...sınava sarılın siz kendinizi biliyorsunuz gidin şehir dışına bu hayatin tekrarı yok burs alırsınız ise girip okursunuz...

hangi bölümde okuyosun?

Öğretmenliği kesinlikle istemediğine eminsen derslere devam etmenin bi anlamı yok. Okula gidip kütüphanede sakin kafayla sınava çalış. Evdeki durumları kafana takmamaya çalış bir dönem.
Yeterli puanı yapman ve kendine güvenmen yeterli. Sonrasında aileni ikna edersin, ki edemezsen bile farketmez bence kararlı görün. Hayatını etkileyecek bir karar sonuçta, senin hayatın senin sözün geçer. Üniversite zamanları hayatın en güzel dönemi bence, mahvetme.
Tabii tüm bunları yapıcaksan aklının geride kalmaması gerekir. Aklın kardeşinde kalacaksa gittiğinde de psikolojin şuankinden daha iyi olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…