- 30 Kasım 2018
- 166
- 267
- 18
- 34
- Konu Sahibi berlin8982
-
Benim yöntemde bir kolye buluyorsun,onun ucunu çıkarıp yüzüğü takıyorsun ve bileğinin iç kısmına onu koyup yavaaaas yavaaaas çekiyorsun.arada iki parmak kadar boşluk olunca zaten o dönmeye başlıyor. İşte dönerse erkek, düz giderse kız :)
İşin ilginç tarafı arkadaşımin annesine de yapmıştık yontemi 'kontrol etmek' için, kaç defa yapsak ilk erkek, iki kız ve üçüncüde duracak şekilde (doğru) oynadı yüzük :)
herkese selamlar :)
Arkadaşlar 18.haftamdayımhala bilmiyorum bebeğimin cinsiyetini . Doktor dün en son muayenede ‘%100 değil ama kız diyorum şimdilik’ dedi ... tabii ki sağlıklı olsun en önemlisi ama insan yine de bilmek istiyor :)
Ben burda sanki pipi gördüm ama değilmiş galiba .. var mı bana yardımcı olacak bunlardan anlayan birileri ¿
Ayy takla atcam nerdeyseKesınlıkle kız canım. Benım kızımda boyleydı aynı ultrason ve 12.haftada oğrenmıstık.pipi olsa çoktan gozukurdu,ordakı çizgiler kız çocuğunda oluyor. Yqnı bebeğin kız hayırlı olsun
Ayy takla atcam nerdeysebir evladım olacak çok mutluyum birde kız (!) allahtan başka ne isteyebilirim ki ? Mutluluktan ağlayacağım sanırım
Allahım isteyen herkese nasip etsin (!)
Ben cinsiyetini öğrenmeden öğrenemezsin, kabul etmiyorum.
Düş yakamdansenden önce öğrencem
Yengem diyor ki gel Türkiye’ye halledelim bu işi , bekleme 1 ay
Haftaya öğreneyim de sen bir gör.
Ben Türkiye'deyim de ne oluyor, hala bilmiyoruz.
Kız benimkini de göster gidersenrüyalarıma girdi dün
AynenBu da arkadaşımın şuna da bir bakar mısınız doktor hanım ?
Aynenahahahahha
Doktor seni kovalıyormuş
Anaaaa valla mıOnun için de para isteyebilirler, bu extra ücrete tabii.
Anaaaa valla mı
Ben bir kaç kişiye daha sordum , doktor -ebe hepsi kız gibi duruyor dedi
Banada %90 erkek dendi ctesi gidicem bakalım ne dicek.bende 18 haftalığım buarada.herkese selamlar :)
Arkadaşlar 18.haftamdayımhala bilmiyorum bebeğimin cinsiyetini . Doktor dün en son muayenede ‘%100 değil ama kız diyorum şimdilik’ dedi ... tabii ki sağlıklı olsun en önemlisi ama insan yine de bilmek istiyor :)
Ben burda sanki pipi gördüm ama değilmiş galiba .. var mı bana yardımcı olacak bunlardan anlayan birileri ¿
Benimkine benziyor mu görüntüsü ? Yoksa başka mıBanada %90 erkek dendi ctesi gidicem bakalım ne dicek.bende 18 haftalığım buarada.
12 haftalıkken böyleydi cnm,kıza benziyor dedi. sonra 14 de gittim işte erkek dedi :))))))))) ctesi gideyim de değişirse yazarım. paralelse kız demişti doktorBenimkine benziyor mu görüntüsü ? Yoksa başka mı
12 haftalıkken böyleydi cnm,kıza benziyor dedi. sonra 14 de gittim işte erkek dedi :))))))))) ctesi gideyim de değişirse yazarım. paralelse kız demişti doktor
ya burda okuduğum birinin 35. hafta, başka birinin 7. ayda cinsiyet tahmini değişti doktorun :)))))))Bende daha önceden hiç birşey dememişti Pazartesi günü kesin demiyorum ama kız diyorum dedi.
Bir kaç kişiye daha sordum (doktor -ebe vs.) onlarda kıza benziyor dedi.
12.haftada belki erkekte kıza benzer ama ; 18 hafta sanki cinsiyet için daha nettir diye düşünüyorum :/ ama bilemiyor insan tabi
rabbim sağlıklı dogmasını nasip etsin
ne güzel hamıle kalmışsın bebek sağlık herşey yolunda
bence kendini kasma bırak rahat ol iki isim düşün kararını ver
sonra dualarla bekle inşallah
ben birdaha hamıle kalırsam inşallahhhbebegın cinsiyetini ögrenmeyecem
kızımla birlikte sabırla bekleyecem inşallahhh
Aynen ben de okudumya burda okuduğum birinin 35. hafta, başka birinin 7. ayda cinsiyet tahmini değişti doktorun :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?