Doğuma Hazırlık 18.haftamda hala bilmiyorum kız mı ? Erkek mi :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bunu da deneyeyim bi

Kesınlıkle kız canım. Benım kızımda boyleydı aynı ultrason ve 12.haftada oğrenmıstık.pipi olsa çoktan gozukurdu,ordakı çizgiler kız çocuğunda oluyor. Yqnı bebeğin kız hayırlı olsun

Kesınlıkle kız canım. Benım kızımda boyleydı aynı ultrason ve 12.haftada oğrenmıstık.pipi olsa çoktan gozukurdu,ordakı çizgiler kız çocuğunda oluyor. Yqnı bebeğin kız hayırlı olsun
Ayy takla atcam nerdeyse bir evladım olacak çok mutluyum birde kız (!) allahtan başka ne isteyebilirim ki ? Mutluluktan ağlayacağım sanırım
Allahım isteyen herkese nasip etsin (!)

Banada %90 erkek dendi ctesi gidicem bakalım ne dicek.bende 18 haftalığım buarada.

12 haftalıkken böyleydi cnm,kıza benziyor dedi. sonra 14 de gittim işte erkek dedi :))))))))) ctesi gideyim de değişirse yazarım. paralelse kız demişti doktor

Bende daha önceden hiç birşey dememişti Pazartesi günü kesin demiyorum ama kız diyorum dedi.
Bir kaç kişiye daha sordum (doktor -ebe vs.) onlarda kıza benziyor dedi.
12.haftada belki erkekte kıza benzer ama ; 18 hafta sanki cinsiyet için daha nettir diye düşünüyorum :/ ama bilemiyor insan tabi

rabbim sağlıklı dogmasını nasip etsin
ne güzel hamıle kalmışsın bebek sağlık herşey yolunda

bence kendini kasma bırak rahat ol iki isim düşün kararını ver
sonra dualarla bekle inşallah

ben birdaha hamıle kalırsam inşallahhh bebegın cinsiyetini ögrenmeyecem
kızımla birlikte sabırla bekleyecem inşallahhh

ya burda okuduğum birinin 35. hafta, başka birinin 7. ayda cinsiyet tahmini değişti doktorun :)))))))

Aslında haklısın:) ama yine de merak işte . Allah sağlıklısını versin
Sana da en kısa sürede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…