• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 18.haftamda hala bilmiyorum kız mı ? Erkek mi :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Doktor büyük olasılıkla kız dedi ama göremediklerinden genel olarak bu tabiri söylüyorlar. Ben erkek hissediyorum.
Aynı durumdayız . Allah sağlıklı versin ama Benimde açıkçası gönlümün daha çok istediği kız (her annenin kızı olmalı , kızı garantileyim istiyorum :D ) ama içime de erkek doğuyor :)

Aynı durumdayız . Allah sağlıklı versin ama Benimde açıkçası gönlümün daha çok istediği kız (her annenin kızı olmalı , kızı garantileyim istiyorum :KK70: ) ama içime de erkek doğuyor :)

Ben de doktorun büyük ihtimal kız demesi ile birlikte zıbın aldım ama hala netlik yok, olmazsa birine hediye edeceğim. :KK70:

9aRzWk.jpg

Ben de doktorun büyük ihtimal kız demesi ile birlikte zıbın aldım ama hala netlik yok, olmazsa birine hediye edeceğim. :KK70:

9aRzWk.jpg

Bana büyük ihtimal demedi.. siz birşey almayın , kız kıyafetleri filan sonradan hayal kırıklığı yaşamanızı istemem ama şimdilik kız diyorum dedi :)
Sonra kuzenim kendi kadın doktoruna gösterdi , yani başka biri , o da yani kesin birşey diyemem ama kız diyorum dedi:) hihihih zilli ya :KK48:
Bu arada tulum beni benden aldı :KK68: güzel heyecanlar (!) :nazar::KK200:

Bana büyük ihtimal demedi.. siz birşey almayın , kız kıyafetleri filan sonradan hayal kırıklığı yaşamanızı istemem ama şimdilik kız diyorum dedi :)
Sonra kuzenim kendi kadın doktoruna gösterdi , yani başka biri , o da yani kesin birşey diyemem ama kız diyorum dedi:) hihihih zilli ya :KK48:
Bu arada tulum beni benden aldı :KK68: güzel heyecanlar (!) :nazar::KK200:

Önümüzdeki hafta belli olacak bizim inşallah. Gördüğümde beni de benden aldı, dayanamadım aldım ama erkek olursa da giydiririm içimde kalmasın. :D Ben aslında kız istiyordum ama bu aralar erkek hevesi geldi, neyse hayırlısı. :)

Önümüzdeki hafta belli olacak bizim inşallah. Gördüğümde beni de benden aldı, dayanamadım aldım ama erkek olursa da giydiririm içimde kalmasın. :KK70: Ben aslında kız istiyordum ama bu aralar erkek hevesi geldi, neyse hayırlısı. :)

Benim ilk bebeğim tabii ki ne olursa olsun , çok seveceğime eminin . Ama eşimin ailesi full erkek, kendisin de kız kardeşi Yok 4 erkekler , amcaları, abilerinin çocukları hep erkek . Ben de en azından bir kızım olsun istiyorum :D garantileyeyim . Yoksa aslında en önemlisi tabiiki sağlıklı sıhhatli olsun .

Benim ilk bebeğim tabii ki ne olursa olsun , çok seveceğime eminin . Ama eşimin ailesi full erkek, kendisin de kız kardeşi Yok 4 erkekler , amcaları, abilerinin çocukları hep erkek . Ben de en azından bir kızım olsun istiyorum :KK70: garantileyeyim . Yoksa aslında en önemlisi tabiiki sağlıklı sıhhatli olsun .

Bizimkinin 3 abisi, 3 ablası var, ben tek çocuğum. 2 çocuk düşündüğüm için hep kızın büyük olmasını istedim, erkek çok karışır diye ama fark etmiyormuş. Kız elbiseleri de çok güzel ya. :D

Bizimkinin 3 abisi, 3 ablası var, ben tek çocuğum. 2 çocuk düşündüğüm için hep kızın büyük olmasını istedim, erkek çok karışır diye ama fark etmiyormuş. Kız elbiseleri de çok güzel ya. :KK70:
Ay aynen :) kız elbiseleri filan çok güzel hahaha :D töbe töbe ya :) koca karı yöntemleri mi denesek :D

Ay aynen :) kız elbiseleri filan çok güzel hahaha :KK70: töbe töbe ya :) koca karı yöntemleri mi denesek :KK70:

kız onu da denedim, bir akşam alyansı tuttum karnıma ileri geri sallandı. Kocam gördü ne yapıyorsun dedi, cinsiyetini öğrencem dedim, baktım uzanmış kendi karnına tutuyor, bak ben de hamileyim diyor. :D

Alyansını al, bir ipe bağla, koltuğa veya yere uzan, karnına doğru tutup sallandır, eğer ileri geri şeklinde sallanıyorsa erkek, daire çizerek sallanıyorsa kızmış. :KK70:
Vallahi yapcam yarın !
şimdi yattım belim ağrıyor sağdan sola bile dönemiyorum :işsiz:
Az önce sevgili yenGEnC yenGEnC ‘te bu dahiyane yöntemi söyledi :D :KK49:

Vallahi yapcam yarın !
Az önce sevgili yenGEnC yenGEnC ‘te bu dahiyane yöntemi söyledi :KK70: :KK49:

Bir de şey varmış, senden habersiz evden biri yastıkların altına makas ve bıçak koyuyor. Makasın üzerine oturursan kız, bıçağın üzerine oturursan erkek oluyormuş. Bir de bunu deneyeceğim. :D

Bir de şey varmış, senden habersiz evden biri yastıkların altına makas ve bıçak koyuyor. Makasın üzerine oturursan kız, bıçağın üzerine oturursan erkek oluyormuş. Bir de bunu deneyeceğim. :KK70:

Ahahahha :) öğrendiğinde bana yaz mutlaka , ben de sana yazcam:D kader ortağım benim :)

Vallahi yapcam yarın !
Az önce sevgili yenGEnC yenGEnC ‘te bu dahiyane yöntemi söyledi :KK70: :KK49:
Yaşasın anane yontemleri!:KK69:
ama benim yöntemimde yuvarlaksa erkek , düz ise kız çıkıyor. Göbekten değil bilekten ölçülüyor :)
Hep de doğru çıktı bizim arkadaşlar arasında... Gerci her halükarda doğruluk olasılığı yüzde elli :KK22: denemekte yarar var

Yaşasın anane yontemleri!:KK69:
ama benim yöntemimde yuvarlaksa erkek , düz ise kız çıkıyor. Göbekten değil bilekten ölçülüyor :)
Hep de doğru çıktı bizim arkadaşlar arasında... Gerci her halükarda doğruluk olasılığı yüzde elli :KK22: denemekte yarar var

Senin yöntemin nasıl? Her yönteme açığız. :D

Senin yöntemin nasıl? Her yönteme açığız. :KK70:
Benim yöntemde bir kolye buluyorsun,onun ucunu çıkarıp yüzüğü takıyorsun ve bileğinin iç kısmına onu koyup yavaaaas yavaaaas çekiyorsun.arada iki parmak kadar boşluk olunca zaten o dönmeye başlıyor. İşte dönerse erkek, düz giderse kız :)
İşin ilginç tarafı arkadaşımin annesine de yapmıştık yontemi 'kontrol etmek' için, kaç defa yapsak ilk erkek, iki kız ve üçüncüde duracak şekilde (doğru) oynadı yüzük :)

Back
X