- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.696
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Kızlar biraz nazlı olup saklıyor sanırımAyyy çok heyecanlı yahayal kuracağım , isim filan , kuramıyorum
Ay allahım ya minik pipimaşallah ona annesi evet sende belli yani:/
Ama galiba benimki tam açmıyor
2 farklı doktorda kıza benzetti ama ikisi de %100 değil dediği için emin olamıyorum . 1 ay sonra renkli ultrason nasıl bekleyeceğim ya
Kızlar biraz nazlı olup saklıyor sanırım
Ama artık organ gelişimleri tamamlandı :) Nisan annelerinde de bacak arası bu şekilde gözüken bir arkadaşımıza kız denmişti kimdi unuttum ama :)
Yinede az daha sabırlı olup detaylıyı beklemek en garantisi olur
Canm konuyu gorunce bir ugrayim dedim ben 20. haftadayim benim ki hic gostermiyor. Sana en azndan kiza benziyor demisler bende benzetemediler bileherkese selamlar :)
Arkadaşlar 18.haftamdayımhala bilmiyorum bebeğimin cinsiyetini . Doktor dün en son muayenede ‘%100 değil ama kız diyorum şimdilik’ dedi ... tabii ki sağlıklı olsun en önemlisi ama insan yine de bilmek istiyor :)
Ben burda sanki pipi gördüm ama değilmiş galiba .. var mı bana yardımcı olacak bunlardan anlayan birileri ¿
Teşekkür ederim canımAynen napalım , bekliyoruz bakalım zilliyisana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım
Ay allahım yaCanm konuyu gorunce bir ugrayim dedim ben 20. haftadayim benim ki hic gostermiyor. Sana en azndan kiza benziyor demisler bende benzetemediler bile
Burada bir kaçak yakaladım .Dön bakiyim gruba.Ne isin var dısarilarda :)Kızlar biraz nazlı olup saklıyor sanırım
Ama artık organ gelişimleri tamamlandı :) Nisan annelerinde de bacak arası bu şekilde gözüken bir arkadaşımıza kız denmişti kimdi unuttum ama :)
Yinede az daha sabırlı olup detaylıyı beklemek en garantisi olur
22 aralikta.ama ayrintilida bile gostermeyenler oluyormus korkuyorum inanki.umarim o kadar sürmezAy allahım ya
Detaylı ultrasonun ne zaman ? Benim Ocak’ta
Ayyy22 aralikta.ama ayrintilida bile gostermeyenler oluyormus korkuyorum inanki.umarim o kadar sürmez
Ehehe bende 2. Bir kaçak gördümBurada bir kaçak yakaladım .Dön bakiyim gruba.Ne isin var dısarilarda :)
Allahım bu akşam okuduğum ennn minnoş dert. Allah herkese böyle dert versin:) benim prenseste uzuuunnnn süre göstermedi kendini. Sonuçta prensesim oldu. İyiki de olmuş. Miss misssAyyy çok heyecanlı yahayal kuracağım , isim filan , kuramıyorum
Ay allahım ya minik pipimaşallah ona annesi evet sende belli yani:/
Ama galiba benimki tam açmıyor
2 farklı doktorda kıza benzetti ama ikisi de %100 değil dediği için emin olamıyorum . 1 ay sonra renkli ultrason nasıl bekleyeceğim ya
Kiza benzettim bende :))
15 haftalik hamileyim gecen hafta once ultrasonda cikintisi daha fazlaydi bize %100 erkek demisti
Ben kiza benzettim sizinkini saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :))
Allahım bu akşam okuduğum ennn minnoş dert. Allah herkese böyle dert versin:) benim prenseste uzuuunnnn süre göstermedi kendini. Sonuçta prensesim oldu. İyiki de olmuş. Miss misss
Kendini çok gizliyorsa kız diyorlar. Ben 21. haftadayım hala belli değil. Umudumuz ultrosan, kendisini biraz daha göstermezse her şeyini rastgele alacağım, kendini göstermeyerek o kaybeder.
eşşekler ya
Benimki bana çekmiş sanırım, babasına çekseydi hemen gösterirdi kendisini.
Ona 2 haftada bir mektup yazıyorum, büyüdüğünde okuması için. Cinsiyet konusunda yaşattıklarını görsün de utansın sıpa.
Peki hiç tahminde bulundular mı ? Benim 2 farklı doktor kesin değil ama kız gibi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?