Doğuma Hazırlık 18.haftamda hala bilmiyorum kız mı ? Erkek mi :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.696
208
herkese selamlar :)

Arkadaşlar 18.haftamdayım hala bilmiyorum bebeğimin cinsiyetini . Doktor dün en son muayenede ‘%100 değil ama kız diyorum şimdilik’ dedi ... tabii ki sağlıklı olsun en önemlisi ama insan yine de bilmek istiyor :)

Ben burda sanki pipi gördüm ama değilmiş galiba .. var mı bana yardımcı olacak bunlardan anlayan birileri ¿

Eklentiler

• D3B7A359-E596-4F52-B0F1-DF1E6BD5F5FB.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 248
Kıza benzettim orada bir dolgunluk var gibi ama o kuku bence.
Erkekte çıkıntı bariz oluyor çünkü. Bizim 15 haftalık bacak arası resmini atayım.Gözükür umarım

Ayyy çok heyecanlı ya hayal kuracağım , isim filan , kuramıyorum

Ay allahım ya minik pipi maşallah ona annesi evet sende belli yani:/
Ama galiba benimki tam açmıyor
2 farklı doktorda kıza benzetti ama ikisi de %100 değil dediği için emin olamıyorum . 1 ay sonra renkli ultrason nasıl bekleyeceğim ya

Kızlar biraz nazlı olup saklıyor sanırım
Ama artık organ gelişimleri tamamlandı :) Nisan annelerinde de bacak arası bu şekilde gözüken bir arkadaşımıza kız denmişti kimdi unuttum ama :)
Yinede az daha sabırlı olup detaylıyı beklemek en garantisi olur

Aynen napalım , bekliyoruz bakalım zilliyi sana da kolaylıklar diliyorum arkadaşım

Canm konuyu gorunce bir ugrayim dedim ben 20. haftadayim benim ki hic gostermiyor. Sana en azndan kiza benziyor demisler bende benzetemediler bile

Burada bir kaçak yakaladım .Dön bakiyim gruba.Ne isin var dısarilarda :)

Burada bir kaçak yakaladım .Dön bakiyim gruba.Ne isin var dısarilarda :)
Ehehe bende 2. Bir kaçak gördüm
Hadi bakalım kuzum ama senin bebişte kız gibime geliyor az kaldı öğreneceksin inşallah. Sonra o döndüğü Totosunu, kapattığı bacaklarını ısırırsın bol bol

Kiza benzettim bende :))
15 haftalik hamileyim gecen hafta once ultrasonda cikintisi daha fazlaydi bize %100 erkek demisti
Ben kiza benzettim sizinkini saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :))

Allahım bu akşam okuduğum ennn minnoş dert. Allah herkese böyle dert versin:) benim prenseste uzuuunnnn süre göstermedi kendini. Sonuçta prensesim oldu. İyiki de olmuş. Miss misss

Kiza benzettim bende :))
15 haftalik hamileyim gecen hafta once ultrasonda cikintisi daha fazlaydi bize %100 erkek demisti
Ben kiza benzettim sizinkini saglikla kucaginiza alirsiniz insallah :))

Allahım bu akşam okuduğum ennn minnoş dert. Allah herkese böyle dert versin:) benim prenseste uzuuunnnn süre göstermedi kendini. Sonuçta prensesim oldu. İyiki de olmuş. Miss misss

Gerçekten hep dua ettim her anne adayı gibi sağlıklı olsun allahım diye .. sonra gizli gizli allahım bide kız olsun diyordum , sonra pişman olup , ya erkekse ya onu istemediğimi düşünürse diyip kendime bile itiraf edemiyordum (!)
Allah isteyen herkese nasip etsin bu tatlı heyecanları, ama kız dendikçe daha da gaza geliyorum . Hihihi nazlı zillim benim

Kendini çok gizliyorsa kız diyorlar. Ben 21. haftadayım hala belli değil. Umudumuz ultrosan, kendisini biraz daha göstermezse her şeyini rastgele alacağım, kendini göstermeyerek o kaybeder.

Peki hiç tahminde bulundular mı ? Benim 2 farklı doktor kesin değil ama kız gibi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…