Uyku Problemi 18 günlük bebeğim uykuya dalamıyor

ElifxxxKiraz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
3
0
1
26
2019 da evlendik kızımızı çok bekledik nasip oldu geldi şükür
Gündüzleri bi şekilde uyuyor ama akşam 20.den sonra uyumuyor kızımız memede uyuya kalıyor bi 20 dakkada dalmasını bekliyoruz öle çok zor uyuyor
Benim izin günüm bitti geceleri o kadar da yardımcı olamıcam gece uyuması için nasıl bir yol izlemeliyiz kakası çişi güzel sadece meme emiyor

Çok küçük değil mi uzun uyku için bebeğiniz. Onun için hala gündüz gece kavramı oluşmamıştır.

Çok küçük değil mi uzun uyku için bebeğiniz. Onun için hala gündüz gece kavramı oluşmamıştır.
Uzun uyku bizim için 2 saat onu istiyoruz
Tabiki halimize şükür ciyak ciyak ağlayan bir bebek değil doktorluk olmadık ama ben yarın işe başlıcam eşim için zor olucak
Maddi durumum olsa işten çıkardım geceleri çok zorlanıyoruz

18 günlük bebeğin uyumamasi aşırı normal daha senden başkasını bilmiyo tanımıyor anne karnından çıktığının bile farkında değildir daha.. Kundak deneybilirsin anne karnı hissi verir, beyaz gürültü açabilirsin.. Karnı çok çabuk acıkır daha 18 günlük midesi ne ki hemen dolar hemen acıkır.. Benimki 5.5 aylık hala uyku problemi var seninki çok normal şuan sana çok ihtiyacı var..

Kundak uykuya dalış süresi azaltıyordu bizde. Gaz çıkartma sonrası üzerinizde tutup göğsünüz arasında yatırarak uykuya dalışı yine kısaltabilirsiniz. Kalbinizin sesini duyarak ve sıcaklığınız ile daha kolay güvende hissedip uyuyorlar. Derin uykuya geçince yerine koyabilirsiniz. Koyacağınız yeri ısıtın ki uyanmasın soğuk ile. O dönemler acıkmasına bağlı bazen 1 saat bazen 2 saat uyuması olup, zamanla artacaktır uyku süresi.

İzin 4 ay degil mi? 18 günlük bebeğe baba nasıl bakacak ? Emmesi lazım 1-2 saatte bir. Bilmiyorum .uzun Uyumamasi çok normal tabiki bebeklerin böyle atak zamanları vardır sık sık emmek ister çünkü anne karnında sanıyor hala kendini tek tanıdık koku memenizi istiyor. Güvende hissetmek için. 3 ay sonra dış dünyanın farkına varmaya başlar. O zamana kadar yaka iğnesi gibi kucaginizda memenizde yaşayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…