- 17 Aralık 2015
- 26.612
- 48.507
- 598
- Konu Sahibi fundi_2016
kizim 18 aylik muzik dinlemeyi seviyor aciyorum tv den ama gozunu dikip izlemesine musade etmiyorum
ismine donuyor komutlarin hemen hemen hepsini yerine getiriyor
mesela bugun cok enteresan bir sey yapti ben evi supururken irta sehpayi hep kenara kaldirirdim oyun oynayalim diye sehpayi kaldirinca kosarak supurgenin oldugu odaya gitti supurgeyi almaya calisti yani bu aylarda gozlemleride cok iyi demekki 3 5 kelime soyluyor cani isterse baba benim ismimi soyluyor saksilara bakip cicek diyor arabalara non ve top gorunce bop diyor bunlarin disinda bazen soylediklerimi kendi lisaninca tekrarliyor
bu ay kalabaliktan hoslanmiyor tanimadigi insanlara tepkili asiri tepkili
kendi isteklerininde olabildiginin farkinda ve fazlasiyla hassas istekleri konusunda
disarida elimi tutmak istemiyor dikkatini ceken seylere kosuyor heyecanlanarak
biraz hircinda bu ara
gelisim geriligi derken mesela ne gibi bir duraksama oldu cocugunuzda?
uyurken ellerimi genelde yuzune koydurur veya benim dokuami istedigi yerleri elleriyle kendi uygular cocugunuz saclarini oksamanizi istiyor olabilir mi ?
ismine donuyor komutlarin hemen hemen hepsini yerine getiriyor
mesela bugun cok enteresan bir sey yapti ben evi supururken irta sehpayi hep kenara kaldirirdim oyun oynayalim diye sehpayi kaldirinca kosarak supurgenin oldugu odaya gitti supurgeyi almaya calisti yani bu aylarda gozlemleride cok iyi demekki 3 5 kelime soyluyor cani isterse baba benim ismimi soyluyor saksilara bakip cicek diyor arabalara non ve top gorunce bop diyor bunlarin disinda bazen soylediklerimi kendi lisaninca tekrarliyor
bu ay kalabaliktan hoslanmiyor tanimadigi insanlara tepkili asiri tepkili
kendi isteklerininde olabildiginin farkinda ve fazlasiyla hassas istekleri konusunda
disarida elimi tutmak istemiyor dikkatini ceken seylere kosuyor heyecanlanarak
biraz hircinda bu ara
gelisim geriligi derken mesela ne gibi bir duraksama oldu cocugunuzda?
uyurken ellerimi genelde yuzune koydurur veya benim dokuami istedigi yerleri elleriyle kendi uygular cocugunuz saclarini oksamanizi istiyor olabilir mi ?