Evham yapıyorsun! Her çocugun gelişimi farklı. Evhamlı olmak biz anaların geninde var. Benimki herseyi 6 ay kadar önceden yaptı, yine de yaranamadı. 18 aylıkken 3 kelimeli cümle kuruyordu falan. Asla tv izlemedi bilmez, tablet telefon da bilmez. Sdce telefondan kamera acar foto çeker. Ama bak yine de ben bile bu çocuk gerzek galiba diyorum bazen. Çocukların huyları vaaar tikleri vaar. Uyuzlukları vaaar. Belli ki saçına domunup uyumayı seviyor boşver. Ben de ful çalışıyorum kimim kimsem de yok. Oğlum 16 aylıkken başladım tekrar işe. Yuvadan alıyorum 16 gibi, yatana kadar birlikteyiz, ritmime katılıyor çamaşur bulaşık yemek. Arada yanıyor yemekler unutuluyor çamaşırlar fln ama olsun. Hep ona ayırıyorum bu vakti herseyi birlikte yapıyoruz ve inan hiç tikenmiyorum. Bu arada oğlumu da arkada bisiklet arabasında taşıyarak hergün 20 km yol git gel yapıyorum. Eşim de bi hafta burda bı hafta sehir dışında. Ayrıca yurt dışına 2 yıl önce taşındım, yabancı dil çatışması iş yoğunluğu stresi. Hepsine rapmen ben o tv yi açmadım oğluma. Bakıcım temizlikçim yok konum komşum kimsem yok. Ama tv bi bebek bakıcısı değildir diye burda broşür dağıtıyorlar. Ama olmuşa çağre yok, bunları sizi yermek için yazmadım, yazma sebebim motive olun, kararınızdan dönmeyin. Çocuklar çok çabuk herseye adapte oluyorlar. Siz bu çabanızda kararlıysanız asla yarım saat agladı diye tableti eline tutuşturmazsanız bi kaç aya gecer bu durum hersey normale döner inanın. Bu arada yuvaya ilk başladıgında sanırkm 4 ay kadar bi ağlama krizş dönemi oluyor yav, benim oğlan 11 aylık başladı, yuvada çok mutluydu, eve girdiğimiz andan babası gelene kadar 4 ay ağladı, bildiğiniz yemek yapamadım, pedagoga gitmiştim videosunu çekip falan o derece. Etinden et kopuyo sanki, kucağıma alsam ağlamaya devam ediyodj bıraksam yine ağlıyodu böyle derdini anlatmıyodu fln. Yani bunlar normal şeyler. Öf daha neler gelecek, arkadasın oğlu kafasını duvara vurmaya bayılıyor, bizim oğlanla karşılıklı kafa atıyolar kahkahlar atarak falan. Bunları ayırıyoruz. Ama ikisi de normal çocukmuş
yani kimseninki pırlantadan üretim değil hepsi arıza bunların içiniz rahat olsun