en son 1.yıl kontrolüne gittim.bir sıkıntı olmadıgını emzirdiğim için geciktiğini yakın zamanda olabilecegini söylemişti.ama suan 18 ay oldu.yok bise hiç bir belirtiside yok.hamilemiyim diye testte yaptım.oda yok.zaten korunuyordum ama dedim belki bir ihtimal ondandr.yok degil.rekor bende gercekten=)hiç duymadım bu kadar uzun olmayanBen doğumdan sonra 10. ayda olmuştum. Etrafımda hiç benim kadar uzun süren yoktu, herkes şaşırıyordu. Rekoru elimden aldınız. =)
Doktor kontrollerine gidiyor musunuz?
Bünyeden bünyeye değişiyor, büyük ihtimalle bir şeyiniz yoktur ama son kontrolünüzün üstünden 6 ay geçmiş, bir görünün doktora bence.en son 1.yıl kontrolüne gittim.bir sıkıntı olmadıgını emzirdiğim için geciktiğini yakın zamanda olabilecegini söylemişti.ama suan 18 ay oldu.yok bise hiç bir belirtiside yok.hamilemiyim diye testte yaptım.oda yok.zaten korunuyordum ama dedim belki bir ihtimal ondandr.yok degil.rekor bende gercekten=)hiç duymadım bu kadar uzun olmayan
Doğum yaptım 35. gündü galiba regl oldum. Kırkım bile çıkmamıştıKızlar merhaba.Doğum yapalı tam 18 ay oldu.Ben hala regl olmadım.1.yıla kadar emziren annelerde normal diyorlar.hala emziriyorum.Sizde durumlar nasıldı?dogumdan kaç ay sonra regl oldunuz.
18 ay çok değil mi ? Doktora göründünüz mu ?Kızlar merhaba.Doğum yapalı tam 18 ay oldu.Ben hala regl olmadım.1.yıla kadar emziren annelerde normal diyorlar.hala emziriyorum.Sizde durumlar nasıldı?dogumdan kaç ay sonra regl oldunuz.
en son 1.yılda gittim.en kısa zamanda tekrar gidecem.3. Ayda olmuştum ben. Doktora gitseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?