18 AY GEÇTİ..

Boymer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
1.324
1.991
133
Kızlar merhaba.Doğum yapalı tam 18 ay oldu.Ben hala regl olmadım.1.yıla kadar emziren annelerde normal diyorlar.hala emziriyorum.Sizde durumlar nasıldı?dogumdan kaç ay sonra regl oldunuz.

Ben doğumdan sonra 10. ayda olmuştum. Etrafımda hiç benim kadar uzun süren yoktu, herkes şaşırıyordu. Rekoru elimden aldınız. =)
Doktor kontrollerine gidiyor musunuz?

Ben doğumdan sonra 10. ayda olmuştum. Etrafımda hiç benim kadar uzun süren yoktu, herkes şaşırıyordu. Rekoru elimden aldınız. =)
Doktor kontrollerine gidiyor musunuz?
en son 1.yıl kontrolüne gittim.bir sıkıntı olmadıgını emzirdiğim için geciktiğini yakın zamanda olabilecegini söylemişti.ama suan 18 ay oldu.yok bise hiç bir belirtiside yok.hamilemiyim diye testte yaptım.oda yok.zaten korunuyordum ama dedim belki bir ihtimal ondandr.yok degil.rekor bende gercekten=)hiç duymadım bu kadar uzun olmayan

Ben lohusalık bittikten 1 hafta sonra oldum ve sonra da her ay olmaya devam ettim :) 20 aylıkken de hamile kaldım tekrar. Bence de doktora git canim

en son 1.yıl kontrolüne gittim.bir sıkıntı olmadıgını emzirdiğim için geciktiğini yakın zamanda olabilecegini söylemişti.ama suan 18 ay oldu.yok bise hiç bir belirtiside yok.hamilemiyim diye testte yaptım.oda yok.zaten korunuyordum ama dedim belki bir ihtimal ondandr.yok degil.rekor bende gercekten=)hiç duymadım bu kadar uzun olmayan
Bünyeden bünyeye değişiyor, büyük ihtimalle bir şeyiniz yoktur ama son kontrolünüzün üstünden 6 ay geçmiş, bir görünün doktora bence.

daha onceden birisi de konu acmisti vardi sizin ki 18 aydan fazla regl olmayanlar.

ne guzel valla,
yine de en guzeli doktora danismak olacaktir.

Ben 6.ayimda regli oldum. Valla olunca üzüldüm ama sonra alistim. Adet zamanları sütüm hic olmuyordu. Bos bos cekiyordu

Kızlar merhaba.Doğum yapalı tam 18 ay oldu.Ben hala regl olmadım.1.yıla kadar emziren annelerde normal diyorlar.hala emziriyorum.Sizde durumlar nasıldı?dogumdan kaç ay sonra regl oldunuz.
Doğum yaptım 35. gündü galiba regl oldum. Kırkım bile çıkmamıştı

13. Aydayım ben de olmadım. Sorun gıbı gelmemişti. Benım de içime bi kurt düştü şimdi

Prof. Dr. Cem fıçıcıoğlu
Emzirme bitmesine rağmen 1 yıldır adet olamayan kadınlarda önce gebelik testi yapılmalı. Sonrada progesteron hormonu belli süre verilerek adet görmesi sağlanmalıdır. Buna rağmen görmezse inceleme derinleştirilir.”
Bu şekildeymiş şimdi okudum

Ben de 17 18 aylıkken oldum. Bi sıkıntı olduğunu sanmam ama yine de muayene olun.

bende doğumdan sonra 1,5 sene adet olmadım. doktora gittim verdiği bir ilaçla adetim başladı ve düzenli devam etti o şekilde.

18 ay çok değil mi ? Doktora göründünüz mu ?
Ben doğum yaptım 1 ay sonra regl oldum.

Back
X