emziriyormuydunuz ilacı kullandıgınız dönemde.bende doğumdan sonra 1,5 sene adet olmadım. doktora gittim verdiği bir ilaçla adetim başladı ve düzenli devam etti o şekilde.
evet doktor 1.yıl kontrolde emzirenlerde olabiliyor dedi.ama tabiki son kontrolün üzerinden 8 ay gecipte olmayınca insan panik haline geciyor.2 aya kadar duymuştum bende. Sizinki epey uzunmuş. Doktor mu dedi normal diye size?
ya maşallah hayırlısıyla kucagınıza almanızı dilerim.Ben lohusalık bittikten 1 hafta sonra oldum ve sonra da her ay olmaya devam ettim :) 20 aylıkken de hamile kaldım tekrar. Bence de doktora git canim
hayır yaptırmadım.ama bu ay mutlaka kontrole gidecem ve isteyeceklerdir.Hormon testi yaptırdınız mı ? Prolaktin çok yükseldi ise adet olamazsınız.
sanırım bu gidişle bende 2 yıl rekorunu kıracağım.Ben 4. Ayda oldum da çevremde 20 aylıkken olanı gördüm. 2 yaşında olmayanı da duydum. Muhtemelen normaldir.
Kıyamam ya.benimki büyüdü ya azalsa bile ek gıda alıyor zaten.Ben 6.ayimda regli oldum. Valla olunca üzüldüm ama sonra alistim. Adet zamanları sütüm hic olmuyordu. Bos bos cekiyordu
peki.gelince sebebini en azından yazamak isterim benim gibi olan varsa yardımcı olmus olurum.hiç duymamıştım merak ettim
dr gidip gelince yazarmısın
sorun oldugunu düşünmeye basladım 18 ay olunca=(13. Aydayım ben de olmadım. Sorun gıbı gelmemişti. Benım de içime bi kurt düştü şimdi
Kızlar merhaba.Doğum yapalı tam 18 ay oldu.Ben hala regl olmadım.1.yıla kadar emziren annelerde normal diyorlar.hala emziriyorum.Sizde durumlar nasıldı?dogumdan kaç ay sonra regl oldunuz.
tesekkür ederim bilgi için.gebelik testi yaptım.bişey cıkmadı.doktorada en kısa zamanda gidecem.Prof. Dr. Cem fıçıcıoğlu
“Emzirme bitmesine rağmen 1 yıldır adet olamayan kadınlarda önce gebelik testi yapılmalı. Sonrada progesteron hormonu belli süre verilerek adet görmesi sağlanmalıdır. Buna rağmen görmezse inceleme derinleştirilir.”
Bu şekildeymiş şimdi okudum
nezaman oldunuzkızım 19,5 aylık, ben de bir defa oldum daha.
nezaman oldunuz
doktora görünecem bende bir sıkıntı yok derse bekleyecem.emzirdiğim için ilac kullanmak istemiyorum baslaması için.sizde emziriyormuydunuz.gecikmenin tek sebebini bu olarak görmüştü 1.yıl kontrolünde.daha 10 gün filan oluyor
evet hala emziriyorum. benim annem de beni emzirirken 22 ay adet görmemiş, kardeşimde de aynı şekilde. ben sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.doktora görünecem bende bir sıkıntı yok derse bekleyecem.emzirdiğim için ilac kullanmak istemiyorum baslaması için.sizde emziriyormuydunuz.gecikmenin tek sebebini bu olarak görmüştü 1.yıl kontrolünde.
Doktorun görüşlerini yazarsanız sevinirimtesekkür ederim bilgi için.gebelik testi yaptım.bişey cıkmadı.doktorada en kısa zamanda gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?